Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bugün kv kahvaltıya gidicem onu atlatırım da çocuklar avm ye götürcem ben dışarda ne yiyebilirim yaaa (koskoca 1hamburger menü ?)

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Diyetisyenimi değiştirdim.Listemde baya ekmek var bu hafta metobolizma alışkanlığımı kıracakmışız .
Listemi paylaşayım belki yapmak isteyen arkadaşımız olur.

Bu listeye ek olarak günlük 45 dakika hızlı tempolu yürüyüş ve 5-6 fincan yeşil çay verdi.

Kızlar bugün kv kahvaltıya gidicem onu atlatırım da çocuklar avm ye götürcem ben dışarda ne yiyebilirim yaaa (koskoca 1hamburger menü ?)

Cnm muhakkak ev yemekleri yapan biryer vardir ve muhakkak 1 cesitte olsa sebze yemekleri oluyor susz ve az olacak sekilde yanina yogurt ve aalaya aliyorum bn diyetimi bozmamis oluyorum

100 sag sol 100 yan bel canım ben kosu vs de yaptıgım icin baska yapmıyrm benm sorunlu bölgem alt kısım oldugu icin

Benimkide gobeknne varsa orda var sarkik bir gobek simitlerr hepsi mevcut bacaklarimm 38 e dogru. Yol aldi bile ama gobegim hala 42 sinavda cekemiyorum ki sezeryanim yenii

Çok güzel canım senin şu sabah ki yumurtana bayılıyorum
ahhh keşke benimki de öyle dese benimki ağzıma bişey atsam seni Rzgece ye şikayet etcwm diyor
Az bi kilon kalmis onuda ver ozmn arada veraber yersiniz abur cuburlari :)

Afiyet olsun cnm

Yemesen iyiydi ama onlarla atlatabildiysen super :)
ablaacimmm

Onlarla geceyi atlattım kızlar eşime kalsa yemek yedirecekti o saatte :)

Benimkide gobeknne varsa orda var sarkik bir gobek simitlerr hepsi mevcut bacaklarimm 38 e dogru. Yol aldi bile ama gobegim hala 42 sinavda cekemiyorum ki sezeryanim yenii
Ben de iki seZaryen yaptım üst üste canım birinin üzerinden 17 ay gevti ama toparlanıyor sporla gayret etmek uEeine düşmek lazım bu bölgesel hareketlerin sen de halledersin inş en yakın zamanda

Ben atlamayayım belim daha kötü oluyor ama yütüyeceğim çoc
Cnm muhakkak ev yemekleri yapan biryer vardir ve muhakkak 1 cesitte olsa sebze yemekleri oluyor susz ve az olacak sekilde yanina yogurt ve aalaya aliyorum bn diyetimi bozmamis oluyorum
ya hiiç çekici değil dışarda sebze yemeği ...(hamburger olsa pizzada olabilir ya fas foot un dibine vurmak istiyorumm
uklarıda bugün parka yarın avm ye götüreceğim..

Ben de iki seZaryen yaptım üst üste canım birinin üzerinden 17 ay gevti ama toparlanıyor sporla gayret etmek uEeine düşmek lazım bu bölgesel hareketlerin sen de halledersin inş en yakın zamanda

Senin gene baya varmos canim benim daha 5 ay oldu bi senem dolsun basliycam mekige ama yanlara basladim aksama gene 100 er yaparim bide leslie 3 ml yaparsam cok iyi oluck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…