- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Bu listeye ek olarak günlük 45 dakika hızlı tempolu yürüyüş ve 5-6 fincan yeşil çay verdi.Günaydın kızlar,nasılsınız?
Diyetisyenimi değiştirdim.Listemde baya ekmek var bu hafta metobolizma alışkanlığımı kıracakmışız .
Listemi paylaşayım belki yapmak isteyen arkadaşımız olur.
Eki Görüntüle 2103829
Köfte, et, ev yemeği, salata seçenek çok kuzumKızlar bugün kv kahvaltıya gidicem onu atlatırım da çocuklar avm ye götürcem ben dışarda ne yiyebilirim yaaa (koskoca 1hamburger menü ?)
Hadi bakalim. Insallah bununla daha guzrl kilo verirsin :)Günaydın kızlar,nasılsınız?
Diyetisyenimi değiştirdim.Listemde baya ekmek var bu hafta metobolizma alışkanlığımı kıracakmışız .
Listemi paylaşayım belki yapmak isteyen arkadaşımız olur.
Eki Görüntüle 2103829
tmm cnm
100 sag sol 100 yan bel canım ben kosu vs de yaptıgım icin baska yapmıyrm benm sorunlu bölgem alt kısım oldugu icinSaol cnm kac kere yapiyorsun 1 gunde
Kızlar bugün kv kahvaltıya gidicem onu atlatırım da çocuklar avm ye götürcem ben dışarda ne yiyebilirim yaaa (koskoca 1hamburger menü ?)
100 sag sol 100 yan bel canım ben kosu vs de yaptıgım icin baska yapmıyrm benm sorunlu bölgem alt kısım oldugu icin
Benim esimde aynisi cnm diyetimi destekliyor ama aksamlari cok abur cubur yer o ben hic sevmeem citostu cekirdekti falan ama diyetteykn onlar bile isteniyor yeme sunlari benim yanimda diyorum bunlar ne karin doyurcakki kilo alasin yee bisey olmaz die tesvik etmeye calisiyor uyuzz ama bn direniyorum sende diren son ikimiydi senin az kaldi bi ulas hedefine doyumca olmaaada 1 2 tadarsin onunda gonlu olur bu arada basin donuyorsa muhakkak ya yogurt yada yarim salatalk falan ye zatenn
Çok güzel canım senin şu sabah ki yumurtana bayılıyorum
ahhh keşke benimki de öyle dese benimki ağzıma bişey atsam seni Rzgece ye şikayet etcwm diyor
Az bi kilon kalmis onuda ver ozmn arada veraber yersiniz abur cuburlari :)
Afiyet olsun cnm
Yemesen iyiydi ama onlarla atlatabildiysen super :)
ablaacimmm
burasi cok sessiz diyo kedi. Gelirsem hepinizi tirnaklarim diyo hiirrrrr diyo :)Ay cok tatli ya boyle kizmak mi olur
Ben de iki seZaryen yaptım üst üste canım birinin üzerinden 17 ay gevti ama toparlanıyor sporla gayret etmek uEeine düşmek lazım bu bölgesel hareketlerin sen de halledersin inş en yakın zamandaBenimkide gobeknne varsa orda var sarkik bir gobek simitlerr hepsi mevcut bacaklarimm 38 e dogru. Yol aldi bile ama gobegim hala 42 sinavda cekemiyorum ki sezeryanim yenii
Evet ya bugun bende atlicam kaptanım dün hiç attlmadım öZledim . Suan kosu bandındayım bitince de vakit kalırsa yapayım aksama misafirim var hazırlıkl da yapıyrm bi yandanHadi bugun ip atlayalim en az 1000
Bende temizlik yapiyorum bitincr baslicam atlamaya :)Evet ya bugun bende atlicam kaptanım dün hiç attlmadım öZledim . Suan kosu bandındayım bitince de vakit kalırsa yapayım aksama misafirim var hazırlıkl da yapıyrm bi yandan
ya hiiç çekici değil dışarda sebze yemeği ...(hamburger olsa pizzada olabilir ya fas foot un dibine vurmak istiyorummCnm muhakkak ev yemekleri yapan biryer vardir ve muhakkak 1 cesitte olsa sebze yemekleri oluyor susz ve az olacak sekilde yanina yogurt ve aalaya aliyorum bn diyetimi bozmamis oluyorum
Ben de iki seZaryen yaptım üst üste canım birinin üzerinden 17 ay gevti ama toparlanıyor sporla gayret etmek uEeine düşmek lazım bu bölgesel hareketlerin sen de halledersin inş en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?