- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Sakin !Ya kaçamak yapmıyorum yapsammı anasını satayım
Hosgeldinn. NasilsinKanguru_ burdayimmm geldim
iiimm tesekkür ederim siz naslsinizHosgeldinn. Nasilsin
Ben bugun ehh iste modundayimiiimm tesekkür ederim siz naslsiniz
Hedefe ulasinca haftada 1 kendini odullendirirsin :)Yok kız öylrsine dedim bugün tavuk dönere dayandım ne diyon sen(en sevdiğim yemek)
yaa, oluyor öyle maalesefBen bugun ehh iste modundayimregl oldum ondan heralde bi bikkinlik halsizlik var ustumde
Yok ya ondan degil :) yorgunum 1 aydir hep kosturmacapazar gunudr dogum gunu var ona da hazirlik yapmam lazim
Arkadaşlar dışarda yemedim eve gelip mantarlı yumurta yapıp salata ile yedim
Ben spor yapmafığımdanmı +1 kilo yaaa nedenn
2 kucuk cocukla nerelere gidemyaa, oluyor öyle maalesefbi degisiklik yap bütün gün evdeysen biraz disari cik modun degissin
sorma yaa dun misafirlere elmali kurabiye yaparken fazla yaptim bilerek attim buzluga. Yarin yada obur gun tuzlu kurabiye yapicam :) anneme sarmayi sardircamDogrudurr tabi dusunce yorgunluguda vardr ne yapicm neyi ne zmn yapsam diee yorucu oluyor boyle organizasyonlar
2 kucuk cocukla nerelere gidembalkona ciktim hava almaya hemen pesime takildilar
sorma yaa dun misafirlere elmali kurabiye yaparken fazla yaptim bilerek attim buzluga. Yarin yada obur gun tuzlu kurabiye yapicam :) anneme sarmayi sardircamyengene pogaca yaptircam obur yengeme mercimrk koftesi bende insafa gelirsem bugday salatasi yaparim cok isim varvcoooookkkk
parka gidin2 kucuk cocukla nerelere gidembalkona ciktim hava almaya hemen pesime takildilar
sorma yaa dun misafirlere elmali kurabiye yaparken fazla yaptim bilerek attim buzluga. Yarin yada obur gun tuzlu kurabiye yapicam :) anneme sarmayi sardircamyengene pogaca yaptircam obur yengeme mercimrk koftesi bende insafa gelirsem bugday salatasi yaparim cok isim varvcoooookkkk
Bendr kendim yapcaktim ama onlar kendileri kasindilarAaaaa ne gzelmisss beeee ben herseyi kemdim yapardim bunu akil edemezdimmm
Hava cok sogukparka gidincok eglenceli olur
bi an senin kedin zannettim :))) çok tatliii. resim nasil ekledin siteye?Eki Görüntüle 2103869 Kizlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?