- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
yok kız gerçekten 1 kilo fazlayım tartıda onu dedimYok fasfooda dadanasim var dedin ya yersen +1 dedimmm
Yarın güzel olacak hava dışarı çıkar bence evde daha kötü hasta olacaklar bide alışsınlar soğuya sakındıkça daha kötü oluyor ben hep alıştırdım soğuya dayanıklılarHava cok sogukburunlarini cikarsalar hasta oluyolarm malesef yaza kadar mecbur kalmadikca cikmiyoruz
Sen ekmek yemiyo muydun75 i bi goreyim yerim bende bi ceyrek ona kadar kacamak yok vlla cok sikiya bagladm
Ahh o çok zor iştearkadaslar hayırlı aksamlar bugun misafirim oldugu icin pek aktif degilm nasılsınız keyifler yerinde mi aclık tavan yaptı mı bu saat itibariyle evde misfirin bereketinden arta kalnlar yuzunden ben cok zordayım suannnğ
bende öyle saniyordum ama okulda bir marketten aldim baska kücük yogurt yoktu hemen yiyebilecegim, üstünde suyu alinmis yogurt yaziyordu Bide 0.2% diyodu bende anlamadim ama tadi güzeldiSuzme yogurdun calorisi cokmus cnm benden soylemesi
Menün cok guzel canım ogleb guzel olunca aksama yogurt yetiyor demekki afiyetler olsunMenüm
Sabah 1 kase yoğurt a yulafezmesi
Öğlen
2 ızgara köfte küçük
3 dilim kabak 3 dilim patates (buharda pişirilmiş
1 dilim peynir
1 dilim domatez
3 çatal rus salatası
Akşam 1 kase yoğurt
Güzel menü afiyet olsun sporu bende aliskanlik yapsam süper olacakSabah
1 yumurtadan Sucuklu yumurta
1 kk peynir
1 bardk sekersiz cay
Yarım dilim tmbgdy ekmek
Oglen
2 kepce mantar corbası
2 ymk kasıgı havuc tarator
Ara nar cicegi cayı 1 catal cevizli kadayıf tatlısı ( misafir vardı boyle ucundan almak zorunda kaldım )
Aksam
4 ymk kasagı yogurtlu sebze salatası
Su 2 litre
40 dk 4 km kosubandında kosuldu
100 sag bacak
100 sol bacak
100 sag yan bel
100 sol yan bel
100sag sol sırt cslıstırma
Senin. Menünde çok güzel canım adeta sağlık akıyor bir de spor yapmışsın çok güzel bir gün olmuşBigunki menum
Kahvalti 09.00
2 yumurta kk peynir yarim kapya biber 2 ceviz roka sogus 1 kupa kayisi cayi
Oglen 13.30
100 gr hamsi roka salatasi
Ara 16.30
2 kare bitter 1 dilim ananas turk kahvesi
Aksam 18.15
6 kasik kereviz pulbiberli naneli yogur 1 kase
2.5 lt su
200 sag,sol yan bel 200÷5=40×3=120
20dk tempolu yuruyus 20×2.5=50
50 sguat 50÷5=10×3=30
Toplam:200
Sağol canım aynen öğlen güzel yediysem yetiyor :)Menün cok guzel canım ogleb guzel olunca aksama yogurt yetiyor demekki afiyetler olsun
Mecbur yapıyoruz vallahi abla yoksa gitmiyor kilolar gitse de vücut şekil almıyorGüzel menü afiyet olsun sporu bende aliskanlik yapsam süper olacak
Ablam o kadar mesgulümki bu ara haftayada böyle olacak hayirlisi artik napalimMecbur yapıyoruz vallahi abla yoksa gitmiyor kilolar gitse de vücut şekil almıyor
Senin şu keşkek olayına bayılıyorum ben de yiyebilir miyim acaba sadece karada yapanlara özel degildir herhaldeBugünki Menüm:
(6:30):
1 yumurta
(7:30):
kk beyaz peynir
9 kücük zeytin
2 yesilbiber, biraz salatalik
Yarim cb ceviz
1 hurma
Öglen (13:00)
Kücük kase süzme yogurt
1 Armut (meyveyi Cok seviyorum arada saat 3'den önce yiyorum)
Aksam (18:50)
1 kücük kase keskek
1 Tabak tavuklu salata
Yatana kadar 3 lt su olur, sütlü kahve, spor yok
Bende severim keskek gerci sevmedigim seyler cok azSenin şu keşkek olayına bayılıyorum ben de yiyebilir miyim acaba sadece karada yapanlara özel degildir herhalde
yersin tabiSenin şu keşkek olayına bayılıyorum ben de yiyebilir miyim acaba sadece karada yapanlara özel degildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?