Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz DELIveCesur ben seni bugun etiketlemeyi hep unuttum ya
Kusura bakma nolur biri eksik diyorum ama ilk sayfayada adini yazmayinca unutmusum

3 lu detoks yapcaz katilir misin
Sabah maydonoz kuru
Aksam ypgurt kuru
Gun boyu 2 lt detoks suyu

Bide cumadan itibaren haftalik 50 mesaj alt limiti var haberin olsun. Kusura bakma

En tehlikeli saatler. Yogurt yada tarcinli sut le gecistir cnm zamanla alisirsn
Tamam canım yeme düzenini 5 yıldır oturtamadık uykuyu da eşim 20 de geliyor yada mesai ek iş olursa 22 de bide gelince geç yatıyor
Eşimin gece yemek yeme alışkanlığı da var ve kilo verecegim diye ödü kopar

Kaptan bu ara beni idare edin olur mu yarın da elimden geldiğince girerim akşam oğlumu hastaneye görürdük oksijen verildi yarın bende evde vericem oksijen sürekli ilgilenmem gerek yanlış anlamayin

kare bitter yiyen bikac kisi daha gördüm. ara öğünde faydali mi ? oyleyse bende alayim

Yok cnm tatli krizleri icin genlde bnde cok yemiyorum oyle ikigun ust uste olmus oldu ara ara yapabilirsn ama 2 kareyi grcmick ve yaninda sut yada yogurt tuketick sekilde yarm prs.meyvede olur

Tamam o zaman ben bugün 5 gibi müsait olmaya çalışayım da herkes genelde o saatte bildirim yapıyor

Kaptan bu ara beni idare edin olur mu yarın da elimden geldiğince girerim akşam oğlumu hastaneye görürdük oksijen verildi yarın bende evde vericem oksijen sürekli ilgilenmem gerek yanlış anlamayin
Geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…