İnşallah canımKizlar yarindan itibaren 13.takimla yarisiyoruz haberiniz olsun ona gore dikkat edin. Biz kesin yeneriz ama detoks yapcaz spor yapcazzz
En tehlikeli saatler. Yogurt yada tarcinli sut le gecistir cnm zamanla alisirsnKızlar ben gün içinde değilde gece 22 den sonra çok ama çok acıkıyorumeşim Geç yediği ve yemek yaptıgım için :/
Avuc icin kadar ye diyorSon soru peynir nekadar yiyebileiz ben ekmek olmayınca peyniri cooooknseverim de
Tamam canım yeme düzenini 5 yıldır oturtamadık uykuyu da eşim 20 de geliyor yada mesai ek iş olursa 22 de bide gelince geç yatıyorEn tehlikeli saatler. Yogurt yada tarcinli sut le gecistir cnm zamanla alisirsn
İyi geceleerBen yatiyorum kizlar. Hadi iyi geceler. Calissin leptinleeerr
KizDELIveCesur ben seni bugun etiketlemeyi hep unuttum ya
Kusura bakma nolur biri eksik diyorum ama ilk sayfayada adini yazmayinca unutmusum
3 lu detoks yapcaz katilir misin
Sabah maydonoz kuru
Aksam ypgurt kuru
Gun boyu 2 lt detoks suyu
Bide cumadan itibaren haftalik 50 mesaj alt limiti var haberin olsun. Kusura bakma
kare bitter yiyen bikac kisi daha gördüm. ara öğünde faydali mi ? oyleyse bende alayim
Tamam o zaman ben bugün 5 gibi müsait olmaya çalışayım da herkes genelde o saatte bildirim yapıyorbenim yaptiklarimi yapcaksiniz iste
Ben yokken kaptan siz olcaksiniz yani. Cuma gunleri liste duzzenleme paylasim alanina tasima falan kolay sryler :)
Pazar gununude atlattim mi daha kilay kolay kimsr gelmez abla. Gelcek insan kalmadi
Afiyet olsun ❤
oohh super
becermistin canim ya sadece paylasim alanina tasimak kalmisti. Yarin listeyi yine sen hazirla. Ilk sayfada var ngy eklencek listeye hadi bakalim :)
Afiyet olsun cnm. Biskuvi ve nescafe olmasa cok guzrl bi menu
supersin esra boyle devam
Geçmiş olsun kuzumKaptan bu ara beni idare edin olur mu yarın da elimden geldiğince girerim akşam oğlumu hastaneye görürdük oksijen verildi yarın bende evde vericem oksijen sürekli ilgilenmem gerek yanlış anlamayin
Hoşgeldin canım aramıza :) boyun kac kac yasındasın daha önceden diyet yapmısmıydın nasıl bir düzenin var suanMerhaba Ben yeni katıldım aranıza 73. Kiloyum hedef 65 kilo
Merhaba hoşgeldiniz.İlk sayfadaki kuralları okuyup,kendinizi tanıtır mısınız?Merhaba Ben yeni katıldım aranıza 73. Kiloyum hedef 65 kilo
Canım ne zaman katılmıştı gruba?
Ben mi ne zman katılmıstımMerhaba hoşgeldiniz.İlk sayfadaki kuralları okuyup,kendinizi tanıtır mısınız?
Beni soruyorsan Ben gecen hafta cuma katılmıstım sanırım bi bakayım yineMerhaba hoşgeldiniz.İlk sayfadaki kuralları okuyup,kendinizi tanıtır mısınız?
İki hafta deneme süren oluyor 3.cuma listeye giriyorsun bu şekilde biliyorum ben.Sen yine de kilo bildirimin yap.Beni soruyorsan Ben gecen hafta cuma katılmıstım sanırım bi bakayım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?