- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Hic zannetmiyorum sekerimSüpersin abla kesin - görürsün diye düşünüyorum
Bı hafta kaçamak yapmadın ,sporda yaptın neden eksi görmeyesin ?Hic zannetmiyorum sekerim
Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.Benim merak ettiğim bir soru var.Sormak istiyorum müsadenizle.
İyi bir diyetisyen nasıl olmalıdır? Haftada 1 kilodan fazla vermek ne kadar doğru?
Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?evet canım öğlen canım hicbisey yemek istemedi. bence de ağır yemekleri öğle zamanı yemek daha iyi . haftaya ne yapcam kara kara düşünüyorum işyerinden çıkış 7 de7 den sonra akşam yemeği hazırlamak etmek kilo aldırmaz umarım
Hoşgeldin aramıza, ben Esra@Rzgrece geldim canım
Hoş görü ve sevgiyle :)
Adım Fatoş
5 yıllık evliyim 1 evladım var ve 31 yaşındayım 89 kiloyum boyum 1.55 ilk hedefim 80 kiloya düşmek şeker ve ekmek kullanmıyorum tuz çok az
Spor yapmıyorum Dr yüzmemi söyledi ama havuza gidemiyorum
Her an aktif olmaya çalışıyorum
Asansör kullanmıyorum ve dolmuşa binmiyorum yürümeye çalışıyorum
Akşam en geç 20 de yeme içme işi bitiyor
Günde en fazla 8 bardak içebiliyorum
Kilo alma nedenim dogum sonrası yaşadığım lohusalık depresyonu ve yalnız kalmışlık
Sürekli kullanmaM gereken 3 ilacım var (malesef kilo yapıcı ) ama bunun arkasına sıgınmaktan sıkıldım ayda 1 kilo bile benim için başarı olacak
Arkadaslar eleştiri konusunda bende birşeyler söylemek istiyorum burada herkes öncelikle kendi saglıgı icin diyet yapıyor dikkat ediyor sonrasında da grup mantıgıyla birbirne destek olarak daha guzel mesafe katedebilecegine inanarak hareket ediyor bıradaki herkesin olumlu olumsuz elstşrisi kendi adıma diyeyim motivasyon kaynagı oluyor benim icin oyuzden tekrar teşekkürederim herkese lutfen böyle devam edin. Benm menume bana bir elştşri geldiğinde tabikş kendime kızıyorum önce yapmamam gerekli olan seylerin yada yablışların farkına varıyorum ama herksin kendine göre bir duzeni alışkanlılları var sartları farklı kimse burada diyet yapmayım takılayım muhabbet olsun diye durmuyor ben bir tabak börek yemeyip bir catalla sınırladıysam kendimi o gun o catalı yedim diye 6 km kosup 4000 kusur ip atladıysam bu yaptıklarım görünmeyip de aaa o börek ne o tatlı olmamıs denirse ben de bundan hoslanmam ve acıklamamı yaparım bu savunma yada kılıf bulmak ololarak algılanmasın lutfen. Bir de eleştiriler sadece menuler uzerine degil az sporsuzluk uzerine de dursun zira bence sporsuz ham kilo kaybı cok da saglıklı degil
Menü çok güzel, sende benim gibi suyu az içiyorsunDün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
10 bardak su yatıncaya kadar
20 dk spor
Bugünki Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir çok az
Şekersiz çay
Öğlen
1 orta kasede müsli
İkindin
Kahve şekersiz
Akşam
2 yumurta yagsız tavada
Peynir
Çeyrek sucuk yagsız tavada
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş markete gidip geldim uzak markete gidiyorum haftada 1 büyük alışverişe
Su 8 bardak
Harikasın arkadaşım sen bu işi başaracaksınBugünki menüm:
6:40
1 yumurta
Kahvalti (8:10):
kk beyaz peynir
Biber salatalik
7 zeytin
1 hurma
Süt
Öglen (14:00):
bi kase yogurt
1/2 cb ceviz
Aksam (19:00)
Firinda cupra&levrek bol sebzeli
Roka
2.5 lt Su, 2 yesil cay (kabuk tarcin), 1 sütsüz filtre kahve, 30 dkk Tempolu yürüyüs
Detosks suyu olarwk siz ne hazırlamayı dusunuyorsunuz arkadaslar
Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuşRegl veya panikatak atak durumlarında Bitter veya tatlı krizim tutuyor bir kaşık dahi olsa yemeliyim ne yapabilirim tatlı sorununa ?
Diyet tatlı vs yokmu incir uyutma yı duydum deneyeniniz oldu mu ?
Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olurFatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersin
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygncfattylamb94
Sana yardimcilik olmaz abla kaptanlik yakisir sana :)
Süpersin maşallahSabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk
Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası
Ara nescafe 2 diyet biskuvi
Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi
Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi
Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı
Spor
Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu
100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.
Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?
Hoşgeldin aramıza, ben Esrahep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları
Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyorama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.
Menü çok güzel, sende benim gibi suyu az içiyorsun
Harikasın arkadaşım sen bu işi başaracaksın
Ben detoks suyunda naneye
evet baya geç çıkıyorum. kötü oluyor yemek olayı. evliyim. önceki gün yapabilirsem yapiyorum. cok nadir de esim yapiyor. tatildeki gibi hergun düzenli ot pisirilmiyo malesefBen 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?
Sen ne yaptin eksidemisinSüpersin abla kesin - görürsün diye düşünüyorum
menun gayet guzel :) bu yemekle zamanla baya kilo verirsin benceDün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
10 bardak su yatıncaya kadar
20 dk spor
Bugünki Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir çok az
Şekersiz çay
Öğlen
1 orta kasede müsli
İkindin
Kahve şekersiz
Akşam
2 yumurta yagsız tavada
Peynir
Çeyrek sucuk yagsız tavada
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş markete gidip geldim uzak markete gidiyorum haftada 1 büyük alışverişe
Su 8 bardak
İnşallah tek korkum hergün yumurtadan sıkılmak :) eşim makarnaya keke böreğe bayılır kendimi tutmam lazım :))menun gayet guzel :) bu yemekle zamanla baya kilo verirsin bence
akşam yemeği güzelmiş. ben de yapayımSeyhanin menüsü
Sabah:tost sütlü kahve
Ara:yesilcay sütlü kahve tekrar yesilcay
Ögle:iki köfte iki kasik bulgur pilavi salata
Aksam:yesil salata yogurt firinda sebze(kabak havuc sogan biber)
Su:iki litre
Spor:yok
sporda baya iyisin :)Sabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk
Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası
Ara nescafe 2 diyet biskuvi
Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi
Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi
Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı
Spor
Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu
100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
Slkilirsan mercimek krebi var arada bi muz veriyo sanirim karatay yumurta yerine ayarlanir biseyler sebzeli omlet filan secenek cok yaniİnşallah tek korkum hergün yumurtadan sıkılmak :) eşim makarnaya keke böreğe bayılır kendimi tutmam lazım :))
Ben de + dayım sanırım bu hafta - göremiycemSen ne yaptin eksidemisin
benimki de çok seviyor :) tüm akşam yanımda sürekli çerez yedi :))) yiyen birinin yaninda insanin surekli kendini tutmasi gerçekten zor amaİnşallah tek korkum hergün yumurtadan sıkılmak :) eşim makarnaya keke böreğe bayılır kendimi tutmam lazım :))
Karnabahar mantisida iyidir hem kaloriside azakşam yemeği güzelmiş. ben de yapayım
Mercimek krep i mi :)) denemek isterim tariflere açıgımSlkilirsan mercimek krebi var arada bi muz veriyo sanirim karatay yumurta yerine ayarlanir biseyler sebzeli omlet filan secenek cok yani
Afiyet olsun Esra.Menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi
12.30
Bol limonlu, zeytinyağlı pırasa yemeği
Yeşil salata
Yoğurt
19.30
Taze fasulye
Ayran
20.45
Yoğurt kürü
Su 1.5 lt + 1 lt detoks suyu.
Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladım @Rzgrece .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?