Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim merak ettiğim bir soru var.Sormak istiyorum müsadenizle.
İyi bir diyetisyen nasıl olmalıdır? Haftada 1 kilodan fazla vermek ne kadar doğru?
Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.

Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?

Hoşgeldin aramıza, ben Esra hep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları

Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyor ama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.

Menü çok güzel, sende benim gibi suyu az içiyorsun

Harikasın arkadaşım sen bu işi başaracaksın
Detosks suyu olarwk siz ne hazırlamayı dusunuyorsunuz arkadaslar

Ben detoks suyunda naneye bayılıyorum ama bugün zencefil limon maydanoz ve tarçınla su hazırladım.

Regl veya panikatak atak durumlarında Bitter veya tatlı krizim tutuyor bir kaşık dahi olsa yemeliyim ne yapabilirim tatlı sorununa ?
Diyet tatlı vs yokmu incir uyutma yı duydum deneyeniniz oldu mu ?
Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuş
Fatty de oyle yapcak cnm sorun olma bence suzup icersin
abla bnmde aklimda onlar var ama calisiyolar yaparlarmi bilmiyorum sormus olalim sayende S smygnc fattylamb94
Sana yardimcilik olmaz abla kaptanlik yakisir sana :)
Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olur

Sabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk

Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası

Ara nescafe 2 diyet biskuvi

Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi

Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi

Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı

Spor

Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu

100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi

Süpersin maşallah

Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?
evet baya geç çıkıyorum. kötü oluyor yemek olayı. evliyim. önceki gün yapabilirsem yapiyorum. cok nadir de esim yapiyor. tatildeki gibi hergun düzenli ot pisirilmiyo malesef

menun gayet guzel :) bu yemekle zamanla baya kilo verirsin bence

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi

12.30
Bol limonlu, zeytinyağlı pırasa yemeği
Yeşil salata
Yoğurt

19.30
Taze fasulye
Ayran

20.45
Yoğurt kürü

Su 1.5 lt + 1 lt detoks suyu.
Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladım @Rzgrece .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.

sporda baya iyisin :)

Afiyet olsun Esra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…