Mantı hemde karnabahar dan :)Karnabahar mantisida iyidir hem kaloriside az
Ben brokoli, karnabahar haşlıyorum hemen hızlı oluyor, mercimek haşlayıp salatasını yapıyorum bazen normal salata yapip tonbalığı et tavuk ekleyip yiyorum. Olmazsa geceden yaparsın. Çok zor valla çalışanların işievet baya geç çıkıyorum. kötü oluyor yemek olayı. evliyim. önceki gün yapabilirsem yapiyorum. cok nadir de esim yapiyor. tatildeki gibi hergun düzenli ot pisirilmiyo malesef
karnibahar aldiydim. yarin yapiyim onu. tadı guzel olur bence :)Karnabahar mantisida iyidir hem kaloriside az
Benimki felaket cips kola abur cubur tabiki yemiyorum direniyorum ama çok kötü :/benimki de çok seviyor :) tüm akşam yanımda sürekli çerez yedi :))) yiyen birinin yaninda insanin surekli kendini tutmasi gerçekten zor ama
Teşekkür ederimAfiyet olsun Esra.
gerçekten zor. aslinda tek olsam hemen pisecek pratik seylere yonelirim de. benimki farkli yemek yapilmasini istiyo. ortak kalorisi az yemek yapmaya calismak ayri iskence benim icin :)Ben brokoli, karnabahar haşlıyorum hemen hızlı oluyor, mercimek haşlayıp salatasını yapıyorum bazen normal salata yapip tonbalığı et tavuk ekleyip yiyorum. Olmazsa geceden yaparsın. Çok zor valla çalışanların işi
O da kendi yemeğini yapsın o zaman :)gerçekten zor. aslinda tek olsam hemen pisecek pratik seylere yonelirim de. benimki farkli yemek yapilmasini istiyo. ortak kalorisi az yemek yapmaya calismak ayri iskence benim icin :)
Sen de kacamktan sonra sporun etkisinin azlıgı konusunda haklısın canım benimki bi halt ettin barş düzeltmeye calış cabası oluyor biraz en guzeli ikisimi bşr arada yapmak tabiki inş yapalım elimizden gelenin en iyisini. Valla calışanların dısarda olanların işi cok zor Allah yardımcınız olsun gerci evde olanların da durumu kolay degil yemek bulaşık camasır kucuk cocuklar cok zor ama elimizden geleni yapacagızBence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.
Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?
Hoşgeldin aramıza, ben Esrahep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları
Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyorama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.
Menü çok güzel, sende benim gibi suyu az içiyorsun
Harikasın arkadaşım sen bu işi başaracaksın
Ben detoks suyunda naneye bayılıyorum ama bugün zencefil limon maydanoz ve tarçınla su hazırladım.
Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuş
Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olur
tabii elimden geldigince yardim etmek isterim, basladiktan Sonra gerisi geliyor zaten, ve gercekten insanin uykusunun kalitesine kadar etki ediyor beslenme düzeni.. yorgunlugum sifir hergün 6'da kalkmama ragmen ve önceden böyle degildi 1 ay kadar sürdü galiba Sonra hissetmeye basladim daha dinc oldugumuCok harika bilgiler canım cok teşekkürederim yarından itibaren ben de başlıyayım illaki eksiklerim yanlışlarım olur yeni yeni öğrenicem bu dşyeti sen de yarıdmcı olursun inş
Menün cok guzel canım sebze agırlıklı saglık kokuyor :) sporda da cok iyi gidiyorsun bu gunlerde aynen devam :)Menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi
12.30
Bol limonlu, zeytinyağlı pırasa yemeği
Yeşil salata
Yoğurt
19.30
Taze fasulye
Ayran
20.45
Yoğurt kürü
Su 1.5 lt + 1 lt detoks suyu.
Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladımKanguru_ .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.
Canım spor konsundada haklısın dısarda olunca ofiste hoplayıp zıplayamazsın ama sen masallah tuvaletş bile degiştirmişssin ben gunduz cpcullar uyuyunca kosu yapıyorum bölgeselleri de gece yatmadan cocuklar uyuyunca yapıyorum yorgun da olsam o bölgeselleri yapmayınca raha t edemiyorum hiçBence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.
Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?
Hoşgeldin aramıza, ben Esrahep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları
Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyorama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.
Ben detoks suyunda naneye bayılıyorum ama bugün zencefil limon maydanoz ve tarçınla su hazırladım.
Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuş
Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olur
Evdeyken biraz evden ödün vereceksin aslında o kadar yorma kendini. Ben hatırlıyorum annem biz küçükken hem hergün evi silip süpürürdü yemeğini yapardı sonrada bizi alıp spora giderdi yada akşamları babama bırakıp giderdi. Herşeye yetişirdi. Sonuçta ev sizin sorumluluğunuzda patron sizsiniz. Çalışanlar hem sabahtan akşama kadar birisinin emri altında çalışıyor hem de akşam eve gelip ev hanımlarının yaptığı tüm işi bikaç saate sığdırmaya çalışıyor. Tabi ben onlardan değilim şimdilik ailemle yaşadığım için sadece çalışıyorum eve gelince bi yemek yapıp duş alma derdim var çok şükür ama yine saat en az 11 i buluyor onlar nasıl yetiştiriyo şaşıyorum. Yani işin özeti diyetede sporada yer vermek lazım hayatımızdaSen de kacamktan sonra sporun etkisinin azlıgı konusunda haklısın canım benimki bi halt ettin barş düzeltmeye calış cabası oluyor biraz en guzeli ikisimi bşr arada yapmak tabiki inş yapalım elimizden gelenin en iyisini. Valla calışanların dısarda olanların işi cok zor Allah yardımcınız olsun gerci evde olanların da durumu kolay degil yemek bulaşık camasır kucuk cocuklar cok zor ama elimizden geleni yapacagız
arada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolaySabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk
Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası
Ara nescafe 2 diyet biskuvi
Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi
Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi
Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı
Spor
Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu
100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
Evet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruzarada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolayVe yemekleri zeytinyagiyla yapacaksin tabi, Cok önemli
Menünü Cok begendim Cok güzel ve yemek saatlerinde Harika, su konusunuda halletmissin, sporda süper! Hedefe isik hiziyla yaklasiyorsunMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi
12.30
Yeşil salata
Yoğurt
19.30
Taze fasulye
Ayran
20.45
Yoğurt kürü
Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladımKanguru_ .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.
eheh isyan eder bana öyle :)))O da kendi yemeğini yapsın o zaman :)
Ya kayisiya kaymak koyup yiyin diyo da o beni asiyor birazEvet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruz
Son soru peynir nekadar yiyebileiz ben ekmek olmayınca peyniri cooooknseverim deYa kayisiya kaymak koyup yiyin diyo da o beni asiyor birazherseyi doyana kadar yiyorsun, meyve de cok seviyorsan öglene kadar 1 porsiyon kuru meyve daha iyi Ama Ben ikisinden de yiyorum ara ara zaten seker istemiyor canin, önceden cikolata cips Falan baya götürüyordum herkes yiyor gözümün önünde Ve artik hic Sorun degil benim icin, hatta üzülüyorum Hem onlara Hem kendime simdiye kadar bedenime anlik yaani kisacik bir zevk icin Bu kadar kötülük yaptigim icin, beyinde bitince bitiyor ynai Ve ilk defa böyle düsünüyorum
benim yaptiklarimi yapcaksiniz iste
Pazar gununude atlattim mi daha kilay kolay kimsr gelmez abla. Gelcek insan kalmadiKaptanim senden memnunum tek sikayetim cok misafirin geliyo o zamanlar bizimle ilgilenemiyosun söyle sana gelmesinler seyhan ablam dedi dersin
Afiyet olsun ❤Seyhanin menüsü
Sabah:tost sütlü kahve
Ara:yesilcay sütlü kahve tekrar yesilcay
Ögle:iki köfte iki kasik bulgur pilavi salata
Aksam:yesil salata yogurt firinda sebze(kabak havuc sogan biber)
Su:iki litre
Spor:yok
oohh super
becermistin canim ya sadece paylasim alanina tasimak kalmisti. Yarin listeyi yine sen hazirla. Ilk sayfada var ngy eklencek listeye hadi bakalim :)Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.
Afiyet olsun cnm. Biskuvi ve nescafe olmasa cok guzrl bi menuSabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk
Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası
Ara nescafe 2 diyet biskuvi
Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi
Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi
Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı
Spor
Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu
100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
supersin esra boyle devamMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi
12.30
Yeşil salata
Yoğurt
19.30
Taze fasulye
Ayran
20.45
Yoğurt kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?