Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet baya geç çıkıyorum. kötü oluyor yemek olayı. evliyim. önceki gün yapabilirsem yapiyorum. cok nadir de esim yapiyor. tatildeki gibi hergun düzenli ot pisirilmiyo malesef
Ben brokoli, karnabahar haşlıyorum hemen hızlı oluyor, mercimek haşlayıp salatasını yapıyorum bazen normal salata yapip tonbalığı et tavuk ekleyip yiyorum. Olmazsa geceden yaparsın. Çok zor valla çalışanların işi

gerçekten zor. aslinda tek olsam hemen pisecek pratik seylere yonelirim de. benimki farkli yemek yapilmasini istiyo. ortak kalorisi az yemek yapmaya calismak ayri iskence benim icin :)

Sen de kacamktan sonra sporun etkisinin azlıgı konusunda haklısın canım benimki bi halt ettin barş düzeltmeye calış cabası oluyor biraz en guzeli ikisimi bşr arada yapmak tabiki inş yapalım elimizden gelenin en iyisini. Valla calışanların dısarda olanların işi cok zor Allah yardımcınız olsun gerci evde olanların da durumu kolay degil yemek bulaşık camasır kucuk cocuklar cok zor ama elimizden geleni yapacagız

Cok harika bilgiler canım cok teşekkürederim yarından itibaren ben de başlıyayım illaki eksiklerim yanlışlarım olur yeni yeni öğrenicem bu dşyeti sen de yarıdmcı olursun inş
tabii elimden geldigince yardim etmek isterim, basladiktan Sonra gerisi geliyor zaten, ve gercekten insanin uykusunun kalitesine kadar etki ediyor beslenme düzeni.. yorgunlugum sifir hergün 6'da kalkmama ragmen ve önceden böyle degildi 1 ay kadar sürdü galiba Sonra hissetmeye basladim daha dinc oldugumu

Menün cok guzel canım sebze agırlıklı saglık kokuyor :) sporda da cok iyi gidiyorsun bu gunlerde aynen devam :)

Canım spor konsundada haklısın dısarda olunca ofiste hoplayıp zıplayamazsın ama sen masallah tuvaletş bile degiştirmişssin ben gunduz cpcullar uyuyunca kosu yapıyorum bölgeselleri de gece yatmadan cocuklar uyuyunca yapıyorum yorgun da olsam o bölgeselleri yapmayınca raha t edemiyorum hiç

Evdeyken biraz evden ödün vereceksin aslında o kadar yorma kendini. Ben hatırlıyorum annem biz küçükken hem hergün evi silip süpürürdü yemeğini yapardı sonrada bizi alıp spora giderdi yada akşamları babama bırakıp giderdi. Herşeye yetişirdi. Sonuçta ev sizin sorumluluğunuzda patron sizsiniz. Çalışanlar hem sabahtan akşama kadar birisinin emri altında çalışıyor hem de akşam eve gelip ev hanımlarının yaptığı tüm işi bikaç saate sığdırmaya çalışıyor. Tabi ben onlardan değilim şimdilik ailemle yaşadığım için sadece çalışıyorum eve gelince bi yemek yapıp duş alma derdim var çok şükür ama yine saat en az 11 i buluyor onlar nasıl yetiştiriyo şaşıyorum. Yani işin özeti diyetede sporada yer vermek lazım hayatımızda

arada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolay Ve yemekleri zeytinyagiyla yapacaksin tabi, Cok önemli

arada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolay Ve yemekleri zeytinyagiyla yapacaksin tabi, Cok önemli
Evet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruz

Menünü Cok begendim Cok güzel ve yemek saatlerinde Harika, su konusunuda halletmissin, sporda süper! Hedefe isik hiziyla yaklasiyorsun

Evet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruz
Ya kayisiya kaymak koyup yiyin diyo da o beni asiyor biraz herseyi doyana kadar yiyorsun, meyve de cok seviyorsan öglene kadar 1 porsiyon kuru meyve daha iyi Ama Ben ikisinden de yiyorum ara ara zaten seker istemiyor canin, önceden cikolata cips Falan baya götürüyordum herkes yiyor gözümün önünde Ve artik hic Sorun degil benim icin, hatta üzülüyorum Hem onlara Hem kendime simdiye kadar bedenime anlik yaani kisacik bir zevk icin Bu kadar kötülük yaptigim icin, beyinde bitince bitiyor ynai Ve ilk defa böyle düsünüyorum

Son soru peynir nekadar yiyebileiz ben ekmek olmayınca peyniri cooooknseverim de

Açıkcası bende fattylamb94 ı düşünmüştüm.
Tam olarak ne yapılacak Kanguru_ bilmiyorum
benim yaptiklarimi yapcaksiniz iste
Ben yokken kaptan siz olcaksiniz yani. Cuma gunleri liste duzzenleme paylasim alanina tasima falan kolay sryler :)

Kaptanim senden memnunum tek sikayetim cok misafirin geliyo o zamanlar bizimle ilgilenemiyosun söyle sana gelmesinler seyhan ablam dedi dersin
Pazar gununude atlattim mi daha kilay kolay kimsr gelmez abla. Gelcek insan kalmadi
Seyhanin menüsü
Sabah:tost sütlü kahve
Ara:yesilcay sütlü kahve tekrar yesilcay
Ögle:iki köfte iki kasik bulgur pilavi salata
Aksam:yesil salata yogurt firinda sebze(kabak havuc sogan biber)
Su:iki litre
Spor:yok
Afiyet olsun ❤
Aaa 200 ip zipladim Kanguru_

Bi tane sekerim
oohh super

becermistin canim ya sadece paylasim alanina tasimak kalmisti. Yarin listeyi yine sen hazirla. Ilk sayfada var ngy eklencek listeye hadi bakalim :)

Afiyet olsun cnm. Biskuvi ve nescafe olmasa cok guzrl bi menu
supersin esra boyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…