- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Canım kacamak falan yapmadıysan sporuna dikkatettşysen neden olurki acaba tartı falan mı bozukKilo bildirimi
Gecen cuma 83.5
Bu hafta 84.5
Fark 1kilo :-( niye böyle oldu bilmiyorum kızlar özür dilerim
Allah allah bakalım su kürleri falan sen de yapacaksan belki öyle atarsınEvet öyleydi diyorum ya bende bazen çok ödem oluyor yoksa çarşamba günü 67yi bile gördüm. Şuan evde olsaydım büyük ihtimalle 68.0 falan gelirdim
Inşallah ya sabah maydanoz suyunu içtim şimdide detoks suyu içiyorum bakalım nolcakAllah allah bakalım su kürleri falan sen de yapacaksan belki öyle atarsın
adet zamani mi senin deKilo bildirimi
Gecen cuma 83.5
Bu hafta 84.5
Gunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Gecen cuma:78.5
Bugun:77.00
Fark:1.500
%1.9 insallah dogru yuzdedir bilenler bidaha bakarsa sevinirim
sizin de çok iyi kızlar :)Gecen cuma : 74.4
Bugun : 73.6
Fark -800
ödem bende de çok oluyor. şişkinlik. metobolizmam bazen hızlı oluyor bazen inanilmaz yavasliyor. anlamiyorumEvet öyleydi diyorum ya bende bazen çok ödem oluyor yoksa çarşamba günü 67yi bile gördüm. Şuan evde olsaydım büyük ihtimalle 68.0 falan gelirdim
Ona rağmen bence çok güzel gitmiş bu hafta tebrik ederimonce:68
simdi: 67.3
fark: 700 gram
daha da vermek isterdim ama adet gecikti feci sistim kizlar. dehset agri ve yorgunluk yapti tam verimli spor da yapamadim bu hafta
Bana dr troidden dolayı demişti ama acaba seninde yavaş çalışıyo olabilir miödem bende de çok oluyor. şişkinlik. metobolizmam bazen hızlı oluyor bazen inanilmaz yavasliyor. anlamiyorum
Hoşgeldin aramıza
Kilo bildirimi yapıyosun rakibem
Süpersin ya tebrik ederim harika bi sonuç
Gecmis olsun cnm bende gecen hafta hep ruzgara hava verdimKaptan bu ara beni idare edin olur mu yarın da elimden geldiğince girerim akşam oğlumu hastaneye görürdük oksijen verildi yarın bende evde vericem oksijen sürekli ilgilenmem gerek yanlış anlamayin
Hosgeldin canim. Yasin daha kucuk. Hemen verirsin kiloyu merak etme :)Merhaba Ben yeni katıldım aranıza 73. Kiloyum hedef 65 kilo
Eveeettt
Ooowww supeeerrrrrGunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Gecen cuma:78.5
Bugun:77.00
Fark:1.500
%1.9 insallah dogru yuzdedir bilenler bidaha bakarsa sevinirim
HarikaaaaaGecen cuma : 74.4
Fark -800
dogru cnm boyle oluyoBenim maydonoz kürü böyle oldu arkadaslar kaptanım dogrumudur bilmiyorum ama blendşrdeb gecirdim yine de tam erimedi maydonozlar tortular kalmıstı onları süzdüm geriye bunlar kaldı cok da fena degil tadı limon agırlıkta olunca içiliyor yani
GuzeeeeellllKilo Bildirimi
Geçen cuma 69.5
Bu cuma 69.1
Fark 0.4
Yüzde % 0.575
Elif basladigin yere geri dondun. Bi dusun bakalim nerde yanlis yapiyosun. Haftayada boyle olursan izine cikaririz seni. Toparlanip donersknKilo bildirimi
Gecen cuma 83.5
Bu hafta 84.5
cok guzel cnm tebrik ederimonce:68
simdi: 67.3
fark: 700 gram
daha da vermek isterdim ama adet gecikti feci sistim kizlar. dehset agri ve yorgunluk yapti tam verimli spor da yapamadim bu hafta
Yaa harikasın sen bir haftada 1.5 kilo masallah üstelik 90lardan buralara inmek büyük irade tebrik edem seni
Gecen cuma : 74.4
Fark -800
Kilo Bildirimi
Geçen cuma 69.5
Bu cuma 69.1
Fark 0.4
Yüzde % 0.575
Hic moral bozmadan devam et cnm hemen dususe gecicekain eminimKilo bildirimi
Gecen cuma 83.5
Bu hafta 84.5
Teşekkürederim devamı gelir inş ben de suanda evlendigimdeki kilomdayım peşpeşe olan 2 dogumun kiloları gitti bekarlık gunlerimdeyiimTebrik ederimmm cok gzel senindee
ADet Olmayasiina gore senjnde cok gzel cnm bi sokul o zman hemen inmeye basliycak kilondaödem bende de çok oluyor. şişkinlik. metobolizmam bazen hızlı oluyor bazen inanilmaz yavasliyor. anlamiyorum
Teşekkürederim devamı gelir inş ben de suanda evlendigimdeki kilomdayım peşpeşe olan 2 dogumun kiloları gitti bekarlık gunlerimdeyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?