Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

once:68
simdi: 67.3
fark: 700 gram
daha da vermek isterdim ama adet gecikti feci sistim kizlar. dehset agri ve yorgunluk yapti tam verimli spor da yapamadim bu hafta

Evet öyleydi diyorum ya bende bazen çok ödem oluyor yoksa çarşamba günü 67yi bile gördüm. Şuan evde olsaydım büyük ihtimalle 68.0 falan gelirdim
ödem bende de çok oluyor. şişkinlik. metobolizmam bazen hızlı oluyor bazen inanilmaz yavasliyor. anlamiyorum

daha da vermek isterdim ama adet gecikti feci sistim kizlar. dehset agri ve yorgunluk yapti tam verimli spor da yapamadim bu hafta
Ona rağmen bence çok güzel gitmiş bu hafta tebrik ederim

ödem bende de çok oluyor. şişkinlik. metobolizmam bazen hızlı oluyor bazen inanilmaz yavasliyor. anlamiyorum
Bana dr troidden dolayı demişti ama acaba seninde yavaş çalışıyo olabilir mi

Kaptan bu ara beni idare edin olur mu yarın da elimden geldiğince girerim akşam oğlumu hastaneye görürdük oksijen verildi yarın bende evde vericem oksijen sürekli ilgilenmem gerek yanlış anlamayin
Gecmis olsun cnm bende gecen hafta hep ruzgara hava verdim . 13. Takima kilo bildirimi yapmayi unutma olur mu
Merhaba Ben yeni katıldım aranıza 73. Kiloyum hedef 65 kilo
Hosgeldin canim. Yasin daha kucuk. Hemen verirsin kiloyu merak etme :)
Kilo bildirimi yapacakmıyıııız Kanguru_
Eveeettt
Gunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Gecen cuma:78.5

Bugun:77.00

Fark:1.500

%1.9 insallah dogru yuzdedir bilenler bidaha bakarsa sevinirim
Ooowww supeeerrrrr
Gecen cuma : 74.4

Bugun : 73.6

Fark -800
Harikaaaaa
dogru cnm boyle oluyo

Kilo Bildirimi

Geçen cuma 69.5
Bu cuma 69.1
Fark 0.4
Yüzde % 0.575
Guzeeeeellll
Kilo bildirimi
Gecen cuma 83.5
Bu hafta 84.5
Fark 1kilo :-( niye böyle oldu bilmiyorum kızlar özür dilerim
Elif basladigin yere geri dondun. Bi dusun bakalim nerde yanlis yapiyosun. Haftayada boyle olursan izine cikaririz seni. Toparlanip donerskn
cok guzel cnm tebrik ederim

Yaa harikasın sen bir haftada 1.5 kilo masallah üstelik 90lardan buralara inmek büyük irade tebrik edem seni

Tesekkurler cnm ben bir ker3 daha diyet yapip 69 a inmistim hamile kalinca aldm geri zayif olmak nasil bisey bir kere tadini aldim o yuzden olabildigince kacamaksiz ilerlemeye calisiyorum ki hedefime bian once varayimm

Teşekkürederim devamı gelir inş ben de suanda evlendigimdeki kilomdayım peşpeşe olan 2 dogumun kiloları gitti bekarlık gunlerimdeyiim

Ohh en coktq yazin beyaz badi giymis onunu kotunun icine sokmus fit iki cocuk annesi hayali beni gazliyorrr gitsin pis kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…