- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet oyle oldugunu biliyorum ben de sadece kilo bildirimi yapılıyor diye bilşyordum yoksa iki hafta kafamıza göre mi takılıcaz :))İki hafta deneme süren oluyor 3.cuma listeye giriyorsun bu şekilde biliyorum ben.Sen yine de kilo bildirimin yap.
Hoşgeldin canım aramıza :) boyun kac kac yasındasın daha önceden diyet yapmısmıydın nasıl bir düzenin var suan
Olsun canım yasın daha cok kucuk cok kolay verirsin bazı seylere dikkat edince burda birbirimize hem cok destek oluypruz hem de birlikte ilerliyoruz. Spor yapoyormusun peki spor da cok onemli okula gidiyorsundur zatenBoyum 1.57 15 yasindayim daha once bir kere diyet yaptim ama pek basarili olamadim
Evet oyle oldugunu biliyorum ben de sadece kilo bildirimi yapılıyor diye bilşyordum yoksa iki hafta kafamıza göre mi takılıcaz :))
Hoşgeldin aramızaMerhaba Ben yeni katıldım aranıza 73. Kiloyum hedef 65 kilo
Kilo bildirimi yapıyosun rakibemEvet oyle oldugunu biliyorum ben de sadece kilo bildirimi yapılıyor diye bilşyordum yoksa iki hafta kafamıza göre mi takılıcaz :))
Süpersin ya tebrik ederim harika bi sonuçGunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Gecen cuma:78.5
Bugun:77.00
Fark:1.500
%1.9 insallah dogru yuzdedir bilenler bidaha bakarsa sevinirim
Yaa harikasın sen bir haftada 1.5 kilo masallah üstelik 90lardan buralara inmek büyük irade tebrik edem seniGunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Yüzden doğru bu arada %1.91 de alabilirizGunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Eliptik bisikletim var ona devam etmeyi dusunuyorum birkac gundur park ta kosuyordum ama nalum havalar sogudu bayaOlsun canım yasın daha cok kucuk cok kolay verirsin bazı seylere dikkat edince burda birbirimize hem cok destek oluypruz hem de birlikte ilerliyoruz. Spor yapoyormusun peki spor da cok onemli okula gidiyorsundur zaten
Gecen cuma : 74.4
Bugun : 73.6
Fark -800
Oo supermiş eliptik varsa mutlka usenmeden basla derşm cunki vucudun heryerini calıştıran bir aletEliptik bisikletim var ona devam etmeyi dusunuyorum birkac gundur park ta kosuyordum ama nalum havalar sogudu baya
Çok hüzell ya muhteşem maşallahGunaydjn kizlar kiko bildirimimi yapayim
Canım sen de iyisin metabolizmanının direncini kırmıssın verşyorsun ne guzel ama sanki senn pazartesi farkın 700 degilmiydiKilo Bildirimi
Geçen cuma 69.5
Bu cuma 69.1
Fark 0.4
Yüzde % 0.575
Evet öyleydi diyorum ya bende bazen çok ödem oluyor yoksa çarşamba günü 67yi bile gördüm. Şuan evde olsaydım büyük ihtimalle 68.0 falan gelirdimCanım sen de iyisin metabolizmanının direncini kırmıssın verşyorsun ne guzel ama sanki senn pazartesi farkın 700 degilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?