Tamam ozmn iplerde sendeBen nasıl girmiyorum hergün burdayım bak mesajlarıma istersen
Gunaydııın nasılsın bugun takım arkadasımGünaydın kızlar
Gün başladı haydii uyanın
İyiyim.Ne yazık ki geçen hafta raporlamayı yetiştiremediğim için bugün tek başıma mesai yapıyorumGunaydııın nasılsın bugun takım arkadasım
Rabbim kolaylık versinİyiyim.Ne yazık ki geçen hafta raporlamayı yetiştiremediğim için bugün tek başıma mesai yapıyorum
Ayyİyiyim.Ne yazık ki geçen hafta raporlamayı yetiştiremediğim için bugün tek başıma mesai yapıyorum
İyiyim.Ne yazık ki geçen hafta raporlamayı yetiştiremediğim için bugün tek başıma mesai yapıyorum
Kolay gelsin canım sıkma canını vardır bundada bir hayırİyiyim.Ne yazık ki geçen hafta raporlamayı yetiştiremediğim için bugün tek başıma mesai yapıyorum
Pastayı az yersen bişey olmaz korkma ama tabi mercimek köftesi bulgurluysa o çok şişiriyo kaç günde geçmiyo tartıda artı görebilirsinKzlaryarindan cok korkuyorum bir suru ikramlik hazirlicam ve nasil durcam bilmiyorum
Pasta
Yaprak sarma
Pogaca
Kurabiye tatli &tuzlu
Mercimek koftesi
Nohut salatasi
Incecik bi dilim pasta mercimek koftesi ve nohut salatasiyla gecistirmeyi dusunuyorum insallah basaririm
Gunaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Nasıl bişey olmuyo kız bşr catalla bile bişey oluyo bir ince dilimle de olur bence amaaa gelgörki işin realitesi var oglunun dogumgunuPastayı az yersen bişey olmaz korkma ama tabi mercimek köftesi bulgurluysa o çok şişiriyo kaç günde geçmiyo tartıda artı görebilirsin
Kaptanım sen iradeli birisin sınırlarını ciz tabagını hazırla ne oluraa olsun baska bşrşey atma agzına bırak sana nekadar zayıflamıssın desinler onların övgülerini dinle güzel güzelKzlaryarindan cok korkuyorum bir suru ikramlik hazirlicam ve nasil durcam bilmiyorum
Pasta
Yaprak sarma
Pogaca
Kurabiye tatli &tuzlu
Mercimek koftesi
Nohut salatasi
Incecik bi dilim pasta mercimek koftesi ve nohut salatasiyla gecistirmeyi dusunuyorum insallah basaririm
Cok yemem ozmn 2 tane fln yerimPastayı az yersen bişey olmaz korkma ama tabi mercimek köftesi bulgurluysa o çok şişiriyo kaç günde geçmiyo tartıda artı görebilirsin
ya iste cocuklarimin olmasa inan ki salata yer kalkarim ama simdi ben yaptim herkes dicek sen yaptin niye yemiyosun. Yarin sabah kahvalti yapmjcam o yuzden tek ogunum ince dilim pasta 2 mercimek koftesi nohut salatasi. Sirf kendim icn nohut salatasi yapcam ztnNasıl bişey olmuyo kız bşr catalla bile bişey oluyo bir ince dilimle de olur bence amaaa gelgörki işin realitesi var oglunun dogumgunu
oyle yapcam cnm tabagimin resmini atarim burayaKaptanım sen iradeli birisin sınırlarını ciz tabagını hazırla ne oluraa olsun baska bşrşey atma agzına bırak sana nekadar zayıflamıssın desinler onların övgülerini dinle güzel güzel
Bugun bunlari hesaplayip toplam puanlari yazarim. Yeni liste yapariz bu uzun oldu bayaga :)Gencler spordan sorumlu bakanınız benim herkeşler spor skorlarını eklesin paylasıyorumki unutmayasanız diye
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80 puan
Doksablar 75
Seyhan77 150
Deli ve cesur 222.8
Pazartesi.
Huzurverme yolunda 82 puan
NGY 75 puan
Sali
Pembebulut 75 puan
NGY 145 PUAN
Huzurvermeyolunda 309
doksanlar105
Fattylamb 135 p
Carsamba
Huzurvermeyolunda 499
Doksanlar 90
Persembe
pembebulut 75
Huzurvermeyolunda 579
Smygnc 113
Cuma
pembebulut 140
Huzurvermeyolunda409
Smygnc 150
Deli ve cesur 299
Cumartesi
Kizlar guncelleyin. Yarin puanlari toplicam ona gore
Iyiyim valla 10 da kalktım bugün çok mutuluyumGunaydın canım nasılsın
Nasıl bişey olmuyo kız bşr catalla bile bişey oluyo bir ince dilimle de olur bence amaaa gelgörki işin realitesi var oglunun dogumgunu
Pazartesi çok sıkı şekilde başlarsın artıkCok yemem ozmn 2 tane fln yerimof of bi tam anlamiyla diyet yapamadim ya
ya iste cocuklarimin olmasa inan ki salata yer kalkarim ama simdi ben yaptim herkes dicek sen yaptin niye yemiyosun. Yarin sabah kahvalti yapmjcam o yuzden tek ogunum ince dilim pasta 2 mercimek koftesi nohut salatasi. Sirf kendim icn nohut salatasi yapcam ztn
oyle yapcam cnm tabagimin resmini atarim burayabide masanin resmjnide atarim :)
Ee kaptanım bu spor puanları sonucunda ne olacak niye toplayıp duryoruz habire :)Bugun bunlari hesaplayip toplam puanlari yazarim. Yeni liste yapariz bu uzun oldu bayaga :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?