Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkürler firsat oldukca arttiracam spor salonuna gitmeyince tempolu yürüyorum, hep aynisi belki vücud alisir diye
tabi farkli kas gruplarini calistirmak en iyisi oluyor. ben de ya bisiklet yapiyorum ya mix agirlik kaldiriyorum. haftaici de yapabilirim umarim. biz yürüyüş adımlarını yaziyor muyuz. spor icin degil de mesela disari ciktik yavas yuruyus bikac saat yuruduk adim uygulamayla onlar yaziliyor mu

Yaziliyo cnm yuruyenler yazoyo genelde. Hatta onuda puanlamaya eklemeyi dusunuyorum

Ben cok sukur gectim ebime arrik daha sik grebilir ve yazabilieim bnim icin sikinti yok buda 3. Msim falan oluo heralde boyle tek tek saycaz mi baska yolu var mi yoksa
Cuma gunu toplu olarak mesajlar bolumunden saycaz cnm ozaman geldiginde bilmeyenlere anlatirim boyle zor olur tek tek saymak :)

Yok cnm kahvaltidan yarim saat once icilecek

Benide katin o zmn zaten sabah kahvaltida muhakkak yesillik yiyorum onu yicegime onu yapar gecede yohurt yerim ohh cnima degsin bu hafta boyle yapim bakalim nasil olck kaptanim sen mi yapmistin bu duzenide olmusmuydu ne kadar vermistin

Benide katin o zmn zaten sabah kahvaltida muhakkak yesillik yiyorum onu yicegime onu yapar gecede yohurt yerim ohh cnima degsin bu hafta boyle yapim bakalim nasil olck kaptanim sen mi yapmistin bu duzenide olmusmuydu ne kadar vermistin
ben 3 gun yaptim yada 4 gun 600 gr gitmisti 1 hafta yapsam 1 kg olurdu o

Ekle canim mesela.bn bugun 1 saatten fazlanyurudum hemde oglum kandguruda onjmdeydi yani agirligimda vardi ama simdi kacla nasil puanlicagimi bilemedim
tmm cnm ozaman 500 adim 2 puan yapalim 1000 adim 4 puan diye artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…