14-15 dal maydaonoz saplarıyla birlikte blendşre konuluyor üstğne bir limonun suyu yarım bardak da su cektir süzdür hüplett :))
Yok cnm kahvaltidan yarim saat once icilecekBu simdi kahvalti yerine mi icilicek cnm bn anlamadm
tabi farkli kas gruplarini calistirmak en iyisi oluyor. ben de ya bisiklet yapiyorum ya mix agirlik kaldiriyorum. haftaici de yapabilirim umarim. biz yürüyüş adımlarını yaziyor muyuz. spor icin degil de mesela disari ciktik yavas yuruyus bikac saat yuruduk adim uygulamayla onlar yaziliyor mutesekkürler firsat oldukca arttiracamspor salonuna gitmeyince tempolu yürüyorum, hep aynisi belki vücud alisir diye
Yaziliyo cnm yuruyenler yazoyo genelde. Hatta onuda puanlamaya eklemeyi dusunuyorumtabi farkli kas gruplarini calistirmak en iyisi oluyor. ben de ya bisiklet yapiyorum ya mix agirlik kaldiriyorum. haftaici de yapabilirim umarim. biz yürüyüş adımlarını yaziyor muyuz. spor icin degil de mesela disari ciktik yavas yuruyus bikac saat yuruduk adim uygulamayla onlar yaziliyor mu
anladim. uygulama indireyim o zaman. onlari da eklerim güzel olurYaziliyo cnm yuruyenler yazoyo genelde. Hatta onuda puanlamaya eklemeyi dusunuyorum
Aynen cnm oda bi spor sayiliranladim. uygulama indireyim o zaman. onlari da eklerim güzel olur
50 mesaj limiti basladi haberiniz olsun. Haftaya cuma gunu sayilacak mesajlar
Cuma gunu toplu olarak mesajlar bolumunden saycaz cnm ozaman geldiginde bilmeyenlere anlatirim boyle zor olur tek tek saymak :)Ben cok sukur gectim ebime arrik daha sik grebilir ve yazabilieim bnim icin sikinti yok buda 3. Msim falan oluo heralde boyle tek tek saycaz mi baska yolu var mi yoksa
Yok cnm kahvaltidan yarim saat once icilecek
Yaziliyo cnm yuruyenler yazoyo genelde. Hatta onuda puanlamaya eklemeyi dusunuyorum
ben 3 gun yaptim yada 4 gun 600 gr gitmisti 1 hafta yapsam 1 kg olurdu oBenide katin o zmn zaten sabah kahvaltida muhakkak yesillik yiyorum onu yicegime onu yapar gecede yohurt yerim ohh cnima degsin bu hafta boyle yapim bakalim nasil olck kaptanim sen mi yapmistin bu duzenide olmusmuydu ne kadar vermistin
tmm cnm ozaman 500 adim 2 puan yapalim 1000 adim 4 puan diye artarEkle canim mesela.bn bugun 1 saatten fazlanyurudum hemde oglum kandguruda onjmdeydi yani agirligimda vardi ama simdi kacla nasil puanlicagimi bilemedim
Ben nasıl girmiyorum hergün burdayım bak mesajlarıma istersentmm yaZayim hemen
Sen hergun girmiyosun ki nasil tutcan listeyi :)$
afiyet olsun ablacim
Olur kaptancım yapmaya calısayım beceremezsem devrederiz yine birineHuzurvermeyolunda cnm spor listesini sen tutar misin ?
ben 3 gun yaptim yada 4 gun 600 gr gitmisti 1 hafta yapsam 1 kg olurdu o
tmm cnm ozaman 500 adim 2 puan yapalim 1000 adim 4 puan diye artar
Yaparsin sen cnm :)Olur kaptancım yapmaya calısayım beceremezsem devrederiz yine birine
ozmn ortak bi karar verelim cnmAz gibi geldi bana 1000 adimin 4 puan olmasi kizlar sizler ne diyorasunz? Adimlarini sayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?