Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çıktım şimdi çok şaşırdım :) 1 kg yap vermişim :) 580 gr bel çevresinden 300-300 bacaklardan dedim yedim hastalıktan ama olsun iki üç gün sağlıklı besleneni bozmaz hatta meto şaşırır daha çok bile verirsin dedi listemi tamamen değiştirdi karnabahar pizza verdi bugün yapıcam :) ay çok mutluyum ve çok açım Bi şey yemedim

Sen karatayami basladin simdi bende sabah ekmek yemedim bi tuhafim alisirim demi
Evet abla dun basladım ilk gun basım cok agrıdı bugun daha iyiym cok sukur ceviz yiyorum ekmek yerine ilk zöanlarda 1.5 cay bardagına kadar izin var cevize fındıga bademe onlarla kapatıyorlar acgo bakaım denşyorumnbende inş verşrşm kilo bide alırmısım vereyim derken :))

Yok karatay yapanlar almiyo canim sosyal medyada bununla zayiflayanlarin sayfasi var veriyolar catir catir ekmegi birakabilirsem bende baslayacam

Yok karatay yapanlar almiyo canim sosyal medyada bununla zayiflayanlarin sayfasi var veriyolar catir catir ekmegi birakabilirsem bende baslayacam
Ekmek neyse de bu sekersizlşk insanı baya vuruyor abla meyve yok ya tatsız bir dunya basıma agrı yaptı ama gercekten karatayın dedigi gibi bir mevi toksik seker de bu sabah nasıl erken zinde ıyandım anlatamam sabah 7de kahvaltı yaptıgımı görünce eşim noluyo iyimisin dedi :))

Günaydinlar kizlar pulbiberli yogurt yedim aksam karnim gurul gurul normalmi kaptanim Kanguru_
Bana hic oyle olmadi abla cokmu koydun biber acaba. Yada karnim mi acti da ondan guruldadi
Kıyamam kız nasıl heycanlıdır şimdi o
Yaa sorma babasi susler alcak bugun suslicez evi. :) nazar degdi kuzuma daha wp video fln atmicam merdivende dustu on 2 disi biraz kirildi 1 saat agladi kuzum icim gitti ya
Ay canım benm ya kac yasına giriyor
3 yasina dun girdi aslinda :)
Döndüm canım inş :) olabildiğince buradayım, birazdan diyetisyen için yola çıkacağım
Oh cok sukur :)
Kızlar mrb karataylami zatifliyorsunuz
Herturlu yontemle zayiflamaya calisiyorz
Sabah kahvaltida ekmek yemedim kizlar ölmem demi
Yok abla olmezsin alistir kendini hic yeme
Ooo superrr 4 tane margarin atmissin vucudundan

Kanguru_ kaptanım vücut ölçülerini yaziyomusunuz ?? Biz öyle yapıyoduk diğer takımda ölçülerimizin ne kadar incelediğini görmek için her ay

Kahvaltı dan önce 2 bardak su

2 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağıyla yaptım

7 zeytin

1 dilim peynir

2 bardak şekersiz çay

Öglen
1 sıkma
Yoğurt
Şekersiz çay (Aksaray dayım annemlere geldim )

Akşam
Kuru fasulye
Salata

8 bardak su
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım.Sıkma nasıl bir yemek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…