Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy ne guzel ben de söyle kesintşsiz uyuyabilssm ona kadar :)) ben karatayın etkisindemidir nedir 6da uyandım daha da yatamadım 7de kahvaltı yaptım 8de sızmısım bşrz cocukların yanında karmasık bir gündü yani :)

Inşallah en az kalori ile atlatırsın :)

Ben eve her pasta börek yapmamda eşim kızıyor sende ye benimle diye ne yapıp edip atlatmaya çalışıyorum birde geç geliyor eve isten o satte yemek istemiyorum

Niye uyuyamıyosun acaba ben evde olsam hergün 9a kadar yatarım valla

izinde olmasam yemem zaten takimi etkilemek istemem
Ee kaptanım bu spor puanları sonucunda ne olacak niye toplayıp duryoruz habire :)
Birinci digerlerine ceza veriyo
Inşallah en az kalori ile atlatırsın :)

Ben eve her pasta börek yapmamda eşim kızıyor sende ye benimle diye ne yapıp edip atlatmaya çalışıyorum birde geç geliyor eve isten o satte yemek istemiyorum
ben uzuuuun zamandan beri yapmiyodum bi gecen gun elmali kurabiye yaptim uzun zaman ustune bide bunlari yapcam iste :) bidaha seneye cocuklarin dogum gunune artik

Zavalli cocugum uyandiginda dedi ki " anne herkes nereye gitti dogum pastasi kutluyoduk" ruyalarina girmis herkes hediye getircek bana diyo :d

Karataycı gencler bisey sorucam acilen cevap yazarmısınız ben 3 gundur yemek bitmedigi icin kereviz yemegi yiyip duruyrm bu öğlen de onu yemek istemiyrm acaba kıymalı yumurta yesem nolurki sabahda sucuklu yumurta yemiştim ama bizde yumurtaya baya izin var biliyorsunuz ne yapsam gına geldi kerevizden P pembebulut5 fattylamb94 Kanguru_

öglen kiymali yiyebilirsin Karatay en saglikli protein yumurta diyor.. günde 2 en normali ama 3-4 yesen de olur

Yiyebilirsin tabi aynı yemek hergün hergün sıkar. Karataya başladığın için söylüyorum sucuk evde yaparsan ya da kendisi yapan kasaptansa izin var ısıl işlem görmemiş olması lazım

Yiyebilirsin tabi aynı yemek hergün hergün sıkar. Karataya başladığın için söylüyorum sucuk evde yaparsan ya da kendisi yapan kasaptansa izin var ısıl işlem görmemiş olması lazım
Işıl işlem degil canım dogal fermente sucuk tonla para verdim oylesi olsun diye yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…