- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ayy ne guzel ben de söyle kesintşsiz uyuyabilssm ona kadar :)) ben karatayın etkisindemidir nedir 6da uyandım daha da yatamadım 7de kahvaltı yaptım 8de sızmısım bşrz cocukların yanında karmasık bir gündü yani :)Iyiyim valla 10 da kalktım bugün çok mutuluyumsen nasılsın
O izinde olduğu için bişey diyemiyorum çünkü böyle şeyler için izne ayrıldı eski kilosuna dönmeden gelmeyecek zaten takıma gelince 1 çatal bile yiyemez
Pazartesi çok sıkı şekilde başlarsın artık
Cok yemem ozmn 2 tane fln yerimof of bi tam anlamiyla diyet yapamadim ya
ya iste cocuklarimin olmasa inan ki salata yer kalkarim ama simdi ben yaptim herkes dicek sen yaptin niye yemiyosun. Yarin sabah kahvalti yapmjcam o yuzden tek ogunum ince dilim pasta 2 mercimek koftesi nohut salatasi. Sirf kendim icn nohut salatasi yapcam ztn
oyle yapcam cnm tabagimin resmini atarim burayabide masanin resmjnide atarim :)
Niye uyuyamıyosun acaba ben evde olsam hergün 9a kadar yatarım vallaAyy ne guzel ben de söyle kesintşsiz uyuyabilssm ona kadar :)) ben karatayın etkisindemidir nedir 6da uyandım daha da yatamadım 7de kahvaltı yaptım 8de sızmısım bşrz cocukların yanında karmasık bir gündü yani :)
Iyiyim valla 10 da kalktım bugün çok mutuluyumsen nasılsın
O izinde olduğu için bişey diyemiyorum çünkü böyle şeyler için izne ayrıldı eski kilosuna dönmeden gelmeyecek zaten takıma gelince 1 çatal bile yiyemez
Pazartesi çok sıkı şekilde başlarsın artık
Birinci digerlerine ceza veriyoEe kaptanım bu spor puanları sonucunda ne olacak niye toplayıp duryoruz habire :)
ben uzuuuun zamandan beri yapmiyodum bi gecen gun elmali kurabiye yaptim uzun zaman ustune bide bunlari yapcam iste :) bidaha seneye cocuklarin dogum gunune artikInşallah en az kalori ile atlatırsın :)
Ben eve her pasta börek yapmamda eşim kızıyor sende ye benimle diye ne yapıp edip atlatmaya çalışıyorum birde geç geliyor eve isten o satte yemek istemiyorum
Kıyamam kız nasıl heycanlıdır şimdi oZavalli cocugum uyandiginda dedi ki " anne herkes nereye gitti dogum pastasi kutluyoduk" ruyalarina girmisherkes hediye getircek bana diyo :d
Ay canım benm ya kac yasına giriyorZavalli cocugum uyandiginda dedi ki " anne herkes nereye gitti dogum pastasi kutluyoduk" ruyalarina girmisherkes hediye getircek bana diyo :d
Afiyet olsun cnm. Dondun mu artik nihayet ")
öglen kiymali yiyebilirsin Karatay en saglikli protein yumurta diyor.. günde 2 en normali ama 3-4 yesen de olurKarataycı gencler bisey sorucam acilen cevap yazarmısınız ben 3 gundur yemek bitmedigi icin kereviz yemegi yiyip duruyrm bu öğlen de onu yemek istemiyrm acaba kıymalı yumurta yesem nolurki sabahda sucuklu yumurta yemiştim ama bizde yumurtaya baya izin var biliyorsunuz ne yapsam gına geldi kerevizden P pembebulut5fattylamb94 Kanguru_
Cok sıkıldım ya kerveşzden yiyim barş bu öğlen ozman sagolsaın canımın içiöglen kiymali yiyebilirsin Karatay en saglikli protein yumurta diyor.. günde 2 en normali ama 3-4 yesen de olur
uzun bir zaman yapmazsin kereviz yemegiCok sıkıldım ya kerveşzden yiyim barş bu öğlen ozman sagolsaın canımın içi
Ay evet ya hiç sorma yapmam vallauzun bir zaman yapmazsin kereviz yemegiyemeklerden önce su ic, o zaman daha cabuk doydunu hissedersin, eger bir acikma hissi oluyorsa..
Kerevizide bana gönderCok sıkıldım ya kerveşzden yiyim barş bu öğlen ozman sagolsaın canımın içi
Yiyebilirsin tabi aynı yemek hergün hergün sıkar. Karataya başladığın için söylüyorum sucuk evde yaparsan ya da kendisi yapan kasaptansa izin var ısıl işlem görmemiş olması lazımKarataycı gencler bisey sorucam acilen cevap yazarmısınız ben 3 gundur yemek bitmedigi icin kereviz yemegi yiyip duruyrm bu öğlen de onu yemek istemiyrm acaba kıymalı yumurta yesem nolurki sabahda sucuklu yumurta yemiştim ama bizde yumurtaya baya izin var biliyorsunuz ne yapsam gına geldi kerevizden P pembebulut5fattylamb94 Kanguru_
Işıl işlem degil canım dogal fermente sucuk tonla para verdim oylesi olsun diye yaaYiyebilirsin tabi aynı yemek hergün hergün sıkar. Karataya başladığın için söylüyorum sucuk evde yaparsan ya da kendisi yapan kasaptansa izin var ısıl işlem görmemiş olması lazım
Hiçsorma abla degiş tokus yapsak keske burdan oyle sansımız olsa dimi :)Kerevizide bana gönderbende ispanakli yumurta yapacagim öglene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?