- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Valla sorma ya bide kızıyor cinnet geçiren insanları şu an anlıyorum, görsen halini kafasına bağlamış bez :) burnuna pamuk tıkamış :) Allah’ım yaaa bende hastaydım, yeni iyileştim benden geçti, 3 yaşında oğlum bu kadar naz yapmadı ya, o da hasta oldu
Diyetin harika gidiyor sende benim gibi spor yapamayanlardansın
Menün çok güzel kahvaltıda ekmek yerine çeyrek simit yiyebilirsin arada geçen gün canın istemişti ya :)
Kuzum kalorisi kaç peki yani ustunde yazanlar tam dogru degil ve gittigim butun diyetisyenlerin soyledigi sey formlarin kahvalto gevreklerin muslinin icinde seker ve beyaz un oldugu
Aynen bazen diyorum oğlum 7 aylık değil sensin 7 aylık olan die
Öyle yazar canım dediğim gibi diyete bence pek uygun değil ama çok önemsemiyorsan şeker olayını bisey diyememKuzum cavdarla yapılmış ne bilim
Bitsin bari daha almam kuzum :)Öyle yazar canım dediğim gibi diyete bence pek uygun değil ama çok önemsemiyorsan şeker olayını bisey diyemem
Ben ona şimdi öyle Bi şey desem ooooo isyan çıkar, sinemaya ne zaman gidicez film kalkıcak artık dedim gitti sinirlendi :) hastaymış da ben film diyormuşum :) ben hastayken akrabası geldi memleketten hasta hasta hiç laf etmedim gezdirdim, şimdi gelse ona desem gezdir diye o evden kaçar valla :)) birde Kadınların kıymetini bilmezler işte
Bitsin bari daha almam kuzum :)
Dİyetisyenim bu hafta değişik tarifler verdi yarın birini yapacağım muzlu pankek labne peynirle yiyeceğim Hatta şimdi pişireyim sabaha bırakmıyım
E çünkü en ağır hastalığı yaşıyorlar ya bizim ki ne ki peeh
Hahah ne tatlısın ya :))
adi bile güzelmis afiyet olsun
Vallahi ya bide benden bulaştı nasıl olduğunu biliyorum, şu an yaptığı kadar büyük Bi şey değil, öksürük var ara ara da ateş o kadar, benim iptal olmamın nedeni çocukta hastaydı ona baktım gündüz hep hiç dinlenemedim ondan böyle yatsaydım oo Bi günde geçerdi
Benimki de 1 gün hasta oluyo adam sanki 1 yıldır hasta yatalak moduna giriyo :))
Erkekler hep ayniBenimki de 1 gün hasta oluyo adam sanki 1 yıldır hasta yatalak moduna giriyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?