Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen bazen diyorum oğlum 7 aylık değil sensin 7 aylık olan die

Kuzum cavdarla yapılmış ne bilim

Spor

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Ngy 60

Pazar
Huzurverme yolunda 431
Seyhan77 180

Aynen bazen diyorum oğlum 7 aylık değil sensin 7 aylık olan die

Ben ona şimdi öyle Bi şey desem ooooo isyan çıkar, sinemaya ne zaman gidicez film kalkıcak artık dedim gitti sinirlendi :) hastaymış da ben film diyormuşum :) ben hastayken akrabası geldi memleketten hasta hasta hiç laf etmedim gezdirdim, şimdi gelse ona desem gezdir diye o evden kaçar valla :)) birde Kadınların kıymetini bilmezler işte

Menü
Sabah:haslanmis yumurta bol zeytin iki dilim ekmek sürme peynir salatalik yesil biber acisos
Ara:sütlü kahve
Aksam:bulgur pilavi firinlanmis sebzeler üc köfte
Bol cay
Su:2,5 litre
Spor:45 dakika leslie 3000 adim
250 ip ziplama
Yogurtlu biber yeyip yatacam cok yoruldum bugün iyi geceler kizlar

E çünkü en ağır hastalığı yaşıyorlar ya bizim ki ne ki peeh

E çünkü en ağır hastalığı yaşıyorlar ya bizim ki ne ki peeh

Vallahi ya bide benden bulaştı nasıl olduğunu biliyorum, şu an yaptığı kadar büyük Bi şey değil, öksürük var ara ara da ateş o kadar, benim iptal olmamın nedeni çocukta hastaydı ona baktım gündüz hep hiç dinlenemedim ondan böyle yatsaydım oo Bi günde geçerdi

Benimki de 1 gün hasta oluyo adam sanki 1 yıldır hasta yatalak moduna giriyo :))

Anlık durum değiştiriyorum :) yapmaktan vazgeçtim sabah yaparım yada yumurtalı kahvaltı yaparım, bu hafta *2 spor yapmam lazım, P90X yapmaya başlıcam yarın, insanity daha az dk olarak, P90X 1 saat onu yapıcam yarın

Benimki de 1 gün hasta oluyo adam sanki 1 yıldır hasta yatalak moduna giriyo :))

Allah sadece grip versin bunlara vallahi :) ne zorlar ya kayınvalideye kapris yapamıyor bende hiç ilgilenmiyorum :) annem ilgileniyor kavgasını mı çekicim :) annem ne dese yapıyor, ben desem kavga :) bende hiç ilgilenmiyorum en iyisi :))) normalde anneye geçmez mi ya naz :) bunlar niye annelerine yapmıyorlar :)) sanki benim annesi bana naz yapıyor :)

Bide bazı Kadınlar eşlerinin annesi gibi davranırlar ben hiç öyle davranmam :) üşümüyorum der zorla hırka giydirir falan :) üşümüyorum dese peki derim banane kocaman adam kendini düşür annesimiyim derim hep ama adam yine annesi gibi naz yapıyor :) demek ki fark etmiyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…