- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Allah sadece grip versin bunlara vallahi :) ne zorlar ya kayınvalideye kapris yapamıyor bende hiç ilgilenmiyorum :) annem ilgileniyor kavgasını mı çekicim :) annem ne dese yapıyor, ben desem kavga :) bende hiç ilgilenmiyorum en iyisi :))) normalde anneye geçmez mi ya naz :) bunlar niye annelerine yapmıyorlar :)) sanki benim annesi bana naz yapıyor :)
menünü cook begendim Cok güzel, suyu yatana kadar 2.-2.5 lt tamamlarsan Cok daha iyi olur Ve maalesef spor yok son iki gündürMenüm
11.00
Sahanda 1 yumurta
1 çatal trabzon tulum peyniri
1 ince dilim süzme peynir
3 çeri domates
2 közlenmiş köy biberi
1 yemek kaşığı yoğurt
1 havuç
3 tane çiğ badem
17.00
3 tane pirzola
Salata
Ayran
Su 1.5 lt spor yok
Bide bazı Kadınlar eşlerinin annesi gibi davranırlar ben hiç öyle davranmam :) üşümüyorum der zorla hırka giydirir falan :) üşümüyorum dese peki derim banane kocaman adam kendini düşür annesimiyim derim hep ama adam yine annesi gibi naz yapıyor :) demek ki fark etmiyormuş :)
Ara yapaya zaminin mi yoktu cnm afiyet olsnMenüm
11.00
Sahanda 1 yumurta
3 çeri domates
2 közlenmiş köy biberi
1 yemek kaşığı yoğurt
1 havuç
3 tane çiğ badem
17.00
3 tane pirzola
Salata
Ayran
Su 1.5 lt spor yok
Ben hastayla çok ilgilenirim kim olursa olsun herhalde ondan da alıştı biraz ıhlamur nane limon meyve çorba terletme falan ne varsa yaparım oğlum da hasta biraz ona 10 katı yapıyorum :)
Bende oğlumla ilgileniyorum, hastayla da ilgilenirim ama her götürdüğüme kavga ederse kusura bakmasın hayatta ilgilenmem bir sürü şey yaptım her seferinde kavga hadi gitsin işine, 2 Güne iyileşecek kendi baksın kendine derim o zaman kapris çekemem
Kızlar yattım ben iyi geceler
Bencede devam et canım sporsuz olmuyo bu işmenünü cook begendim Cok güzel, suyu yatana kadar 2.-2.5 lt tamamlarsan Cok daha iyi olur Ve maalesef spor yok son iki gündüryarindan itibaren yürüyüse devam
Vardı ama o kadar doydum ki kahvaltıda akşam yemeğine kadar hiç acıkmadım. Kahvaltıyı karatay usulu yapınca insan cidden acıkmıyoAra yapaya zaminin mi yoktu cnm afiyet olsn
Erkekler hep ayni
Bende cok seviyorum etlere corbalara nasıl guzel oluyo bir kültğr ayrı bir damak tadıCok baska dimi aromasi herseyede yakisirr
Hersey guzel hoş ama spor boşşşMenüm
11.00
Sahanda 1 yumurta
3 çeri domates
2 közlenmiş köy biberi
1 yemek kaşığı yoğurt
1 havuç
3 tane çiğ badem
17.00
3 tane pirzola
Salata
Ayran
Su 1.5 lt spor yok
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Ngy 60
Pazar
Huzurverme yolunda 431
Seyhan77 180
EvetHersey guzel hoş ama spor boşşş
Gecmis olsun. Bu erkeklerin hepsi ayni ya cok mizmizlar15 gün ideal bence, ay eşim hasta asıl eşim hasta olmasın ya valla burnumdan getirdi, ilaç veriyorum kapris bitli Çayı veriyorum kapris, öyle Bi abartıyor ki neden böyle Bi erkekler, kaç gündür hastaydım evde gıkım çıkmadı adam herşeye bağırıyor ya cinnet geçiricem sabah olsa da işe gitsek çok bunaldım bu hafta sonu
6. Takımcım ve kaptanıcemKanguru_ nassınız acepppp
Urfa’dan ayacıgımın tozuyla geldım
Ayyy Türkıyede ne şanslısınız yaşadığınız ıcın
Aksam bır yerde yemek yedım
O nasıl bır tat ya
Kıtır kıtır ekmekler tereyağda kızarmış
Üstünde löp löp odun atesınde pişmiş ettttt
Ay o kekıkle sos nasıl bır tat nasıl güzel bır kırmızı
Ve cosssss dıye dökülen tereyağ YÖK anam bu İskender degıl 7. Dünya harıkası
Çatal ağza gırdıgı an damaktakı o tat
Oyyyu oyyyy acı bıberden ısırmaya gör yanında hemen manda yoğurdu yoğurt degıl mübarek krema tas gıbı kalıp gıbı
Damaga dılınle bastır em
O derece
Neyse şimdi canınız çeker
Ben bır ara gelır künefeyı de anlatırım
Sahı künefe üzerı Maraş dondurma yedınızmı
Oyyy oyyyy
Ohhhj ohhh doğru yoldayım dısene sulanan ağızGecmis olsun. Bu erkeklerin hepsi ayni ya cok mizmizlar
agzim sulandi valla ama biz bunlari sevmiyoruz kiiii sen bizr yesil cay,detoks sulari, salatalardan bahset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?