- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Menün cokmgyzel canım. Kinzi yi nerden bilşyosun cok az kişi kinzi der gürcüler mesela :)Bugunun menusu
Kahvalti 10.45
2 yumurta 1 dlm kep.ek.1kk peynir 3 hurma 2 tam ceviz 56 dal roka kinzi 2 ceri
Ara 15.00
1 kivi 1 sade kahve 3 cig kaju 3 cig badem
Aksam 18.45
Balik+ salata
2 lt su daha icerim
2 kupa ihlamur
Iki kupa kusburnu bunlar diyette oluyi mu biomiyorum ama hastayim kizlarr ve spor yok bugun
Ben de bugun gunkurusu aldım daha saglıklıymıs karataya göre hadi bakalım onlsrda olmasa hepten sekersiz kalcaz ben dayanamam vallakaratay günkuru tavsiye ediyor kahvaltida Ben arastirirken 3'de yiyen gördüm 1'de hic de.. biraz Kendine kalmis Ama kuru meyve konusunu abartmamak lazim Ben normalde kahvaltida 2 tane kuru meyve yiyorum bugün 3 oldu farkli cesit diye.. hurma Cok yararli hele kadinlar icin kemik erimesine karsi Falan Bide günkurusu tercih ediyorum Bu aralar güzel minik incir buldum diye ondanda yedim sonradan canim cekmesin diye.. özet olarak sana kalmis 1-2 bence yenebilir kahvaltida kendimize Bu konuda Cok kati davranmaya gerek yok
Anam sizde mi gurcusunuz :)Menün cokmgyzel canım. Kinzi yi nerden bilşyosun cok az kişi kinzi der gürcüler mesela :)
Ayy yaa ben kıyamamki simdi arkadaslarımaaaCumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
NGY 60
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Huzurvermeyolunda guncel olan bu cnm burdan devam edelim. Gecen haftanin hesabi goruldu
Simdiee gecen haftanin birincisi oldugun icin seni kutluyorum ve odulun olan herkese ceza verme isini yarina kadar dusunup yarin bizr iletmeni istiyorum. Ister teker teker herkese ceza ver istersen herkese ayni cezayi ver o senin insafina kalmis
Eveet :) rambavya goo :)Anam sizde mi gurcusunuz :)
Annem biliyo dil de ben anlamiyorum goo kız demek co erkek :))Eveet :) rambavya goo :)
Menün cokmgyzel canım. Kinzi yi nerden bilşyosun cok az kişi kinzi der gürcüler mesela :)
Bende ahiskaliyim canim ahiskada gurcistanda bir turk koyu bursaya ilk geldigimizde bizde bulamiyorduk 25 sene onceydi tabi bursada ahiskalilar cogaldikca pazarlara marketlere gelemye basladi cnki biz cok yiyoruz corbalarin ustune bile dograr koyariz
Cok baska dimi aromasi herseyede yakisirrÇok seviyorum bende yaaa
Hanimlaaarrrrrrrr
1000 adim 15 puan. Itirazi olan yoksa listeye ekliyorum
Birde !
Vucut olculerimizi yazalim diye bir oneri geldi ne diyorsunuz ve kac gunde bir guncelleyelim olculeri
15 gun ? 1 ay ?
Birde!
13. Takimla yarisiyoruz bu hafta. Arada ziyarete gidip tepsi tepsi borekler falan goturebilirsiniz
fattylamb94 S smygnc Huzurvermeyolunda Findikfaresi123 N NGY @Elif-Hakan plasticwoman @pembebulut5 DELIveCesur
Cok baska dimi aromasi herseyede yakisirr
15 gün ideal bence, ay eşim hasta asıl eşim hasta olmasın ya valla burnumdan getirdi, ilaç veriyorum kapris bitli Çayı veriyorum kapris, öyle Bi abartıyor ki neden böyle Bi erkekler, kaç gündür hastaydım evde gıkım çıkmadı adam herşeye bağırıyor ya cinnet geçiricem sabah olsa da işe gitsek çok bunaldım bu hafta sonu
Hepsi öyle canim benimkinin eline kıymık hattı ufacık adam kaç saat canim yaniyo diye dolandı ve acil e gitmeye kalktı ben çıkardım dedim ameliyat olsan sezaryen nasıl dayanacaksın diye cevap hazır "küçük şeyler daha çok can yakıyor"
Diyetin harika gidiyor sende benim gibi spor yapamayanlardansınBugünki menüm
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, kasar, roka, havuc, 1cb ceviz, 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru Mini incir, süt
Aksam: yogurt corbasi (bugday ve nohutlu), firinda domatesli patlican
3 lt detoks suyu (nane elma kabugu zencefil), Öglen sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay Ve yogurt kürü, spor yok maalesef
Menün çok güzel kahvaltıda ekmek yerine çeyrek simit yiyebilirsin arada geçen gün canın istemişti ya :)Bugunun menusu
Kahvalti 10.45
2 yumurta 1 dlm kep.ek.1kk peynir 3 hurma 2 tam ceviz 56 dal roka kinzi 2 ceri
Ara 15.00
1 kivi 1 sade kahve 3 cig kaju 3 cig badem
Aksam 18.45
Balik+ salata
2 lt su daha icerim
2 kupa ihlamur
Iki kupa kusburnu bunlar diyette oluyi mu biomiyorum ama hastayim kizlarr ve spor yok bugun
Kuzum kalorisi kaç peki yani ustunde yazanlar tam dogru degil ve gittigim butun diyetisyenlerin soyledigi sey formlarin kahvalto gevreklerin muslinin icinde seker ve beyaz un oldugu
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Ngy 60
Pazar
Huzurverme yolunda
Seyhan77 45×3=135 leslie
135+45yürüyüs=180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?