Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün cokmgyzel canım. Kinzi yi nerden bilşyosun cok az kişi kinzi der gürcüler mesela :)

Ben de bugun gunkurusu aldım daha saglıklıymıs karataya göre hadi bakalım onlsrda olmasa hepten sekersiz kalcaz ben dayanamam valla

Ayy yaa ben kıyamamki simdi arkadaslarımaaa

Spor

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450

Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55

Menün cokmgyzel canım. Kinzi yi nerden bilşyosun cok az kişi kinzi der gürcüler mesela :)

Bende ahiskaliyim canim ahiskada gurcistanda bir turk koyu bursaya ilk geldigimizde bizde bulamiyorduk 25 sene onceydi tabi bursada ahiskalilar cogaldikca pazarlara marketlere gelemye basladi cnki biz cok yiyoruz corbalarin ustune bile dograr koyariz

Spor

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Ngy 60

Pazar
Huzurverme yolunda 481

Bende ahiskaliyim canim ahiskada gurcistanda bir turk koyu bursaya ilk geldigimizde bizde bulamiyorduk 25 sene onceydi tabi bursada ahiskalilar cogaldikca pazarlara marketlere gelemye basladi cnki biz cok yiyoruz corbalarin ustune bile dograr koyariz

Çok seviyorum bende yaaa

15 gün ideal bence, ay eşim hasta asıl eşim hasta olmasın ya valla burnumdan getirdi, ilaç veriyorum kapris bitli Çayı veriyorum kapris, öyle Bi abartıyor ki neden böyle Bi erkekler, kaç gündür hastaydım evde gıkım çıkmadı adam herşeye bağırıyor ya cinnet geçiricem sabah olsa da işe gitsek çok bunaldım bu hafta sonu

Hepsi öyle canim benimkinin eline kıymık hattı ufacık adam kaç saat canim yaniyo diye dolandı ve acil e gitmeye kalktı ben çıkardım dedim ameliyat olsan sezaryen nasıl dayanacaksın diye cevap hazır "küçük şeyler daha çok can yakıyor"

Valla sorma ya bide kızıyor cinnet geçiren insanları şu an anlıyorum, görsen halini kafasına bağlamış bez :) burnuna pamuk tıkamış :) Allah’ım yaaa bende hastaydım, yeni iyileştim benden geçti, 3 yaşında oğlum bu kadar naz yapmadı ya, o da hasta oldu

Diyetin harika gidiyor sende benim gibi spor yapamayanlardansın
Menün çok güzel kahvaltıda ekmek yerine çeyrek simit yiyebilirsin arada geçen gün canın istemişti ya :)

fattylamb94 Kuzum şeker 1 porsiyon %10 yaziyo
1 porsiyon 40g için 8.8g yaziyo çok mu ?
Kuzum kalorisi kaç peki yani ustunde yazanlar tam dogru degil ve gittigim butun diyetisyenlerin soyledigi sey formlarin kahvalto gevreklerin muslinin icinde seker ve beyaz un oldugu

Menüm

11.00
Sahanda 1 yumurta
1 çatal trabzon tulum peyniri
1 ince dilim süzme peynir
3 çeri domates
2 közlenmiş köy biberi
1 yemek kaşığı yoğurt
1 havuç
3 tane çiğ badem

17.00
3 tane pirzola
Salata
Ayran

Su 1.5 lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…