- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Anaaaa ben üçüncü mü oldumşaştım kaldım yaaa
İnşallah.Ama kendimde bi fark göremiyorumBence bu hafta guzel bi eksiyle gelceksin
Yarin sabah belli olur farkİnşallah.Ama kendimde bi fark göremiyorum
Bende 2. Olmuşum sen yazmasan okuduğumu görmüyorum körüm galiba
Sizin yaptığınız hareketleri yeni duyuyorum.Siz yazıyorsunuz ben netten bakıyorum.Cahillik kötüBende 2. Olmuşum sen yazmasan okuduğumu görmüyorum körüm galiba
Hakket kiz o programin adi neydi bende indirimde yapim hergunSizin yaptığınız hareketleri yeni duyuyorum.Siz yazıyorsunuz ben netten bakıyorum.Cahillik kötü
30 günde kilo verme yaz uygulama marketine indir canim ordakine bakıp yapıyorumSizin yaptığınız hareketleri yeni duyuyorum.Siz yazıyorsunuz ben netten bakıyorum.Cahillik kötü
Hakket kiz o programin adi neydi bende indirimde yapim hergunDELIveCesur
Bumu30 günde kilo verme yaz uygulama marketine indir canim ordakine bakıp yapıyorum
Bende indirdim 2 gün yaptım.Bu hafta tempolu yürüyüş var listemde onu ancak beceriyorum30 günde kilo verme yaz uygulama marketine indir canim ordakine bakıp yapıyorum
Evet :)
Ufak ufak yaparsan gerisi gelir :)Bende indirdim 2 gün yaptım.Bu hafta tempolu yürüyüş var listemde onu ancak beceriyorum
Yuklim bakim yarin yaparimdiğeri de
Kârın kası egzersizi
Yatmayami gelmisler. Bu saatteee yuH!Kızlar bu saatte misafir geldi.Dibek kahvesi yaptım.Yarın iş var yaaaaa
Habersiz mi geldilerKızlar bu saatte misafir geldi.Dibek kahvesi yaptım.Yarın iş var yaaaaa
Indirdim yatmadan ilk gunu yapicamUfak ufak yaparsan gerisi gelir :)
Hadi devami gelir inşallah :))Indirdim yatmadan ilk gunu yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?