Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar geldim sıra bekliyorum doktora acıktımda siz neler yaptınız kv akşama yemeğe çağırdı da nohut yapacak yesemmi susuz

Kızlar geldim sıra bekliyorum doktora acıktımda siz neler yaptınız kv akşama yemeğe çağırdı da nohut yapacak yesemmi susuz

BUgünde bizim öğle yemeğinde nohut vardı ama yemedim bana yasak nohut, mercimek, kuru fasülye, çorba, ekmek, unlu gıdalar, mısr, patates, tavuk yasak :) kuru bakliyatın hepsi ve sakatat da yasak :)

aynen kuzum. diyette ne biz hayat tarzı haline getirdik. siz 3 gün diyet yapıp sonra tatlı krizine yakalanırsınız..
Hahaha cuma gunu gorcez canim :)
Yiyebilirsin yaninada biraz yogurt oohh super olur
aa pardon görmedim, ya dedigim gibi 10.000 adim icin 15 puan verecektik Ama benim yürüyüsüm buna dahil 30 dkk tempolu onu hesapladim bunu Nasil hesapliyacagimi bilemedim
1000 adim 15 puan. Eger 30 dkk 10.000 adima dahilse onu hesaplamiyacaksin cnm

Oooo kimler gelmiiissss. Hosgelmissssss. Ne istersin baklava borek sana 4 dilim borek 5 6 dilim bakklava vereyim ye gerisinide takim arkadaslarina goturursun
Kız gercekmi
Çabuk sar sar tepsıyı ver hatta
Evde mısafırım var ben sokak kopegı gıbı dışardayım
Ne hayra geçer bılsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…