Ne tesaduf bizde ayni sekildr saglikli besleniyoruzTeşekkür ederiz efendim. Biz diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Yani diyette olmasakta tuketmeyiz
aynen kuzum. diyette ne biz hayat tarzı haline getirdik. siz 3 gün diyet yapıp sonra tatlı krizine yakalanırsınız..Teşekkür ederiz efendim. Biz diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Yani diyette olmasakta tuketmeyiz
Ha haaaayt diyoruz sadece sizeaynen kuzum. diyette ne biz hayat tarzı haline getirdik. siz 3 gün diyet yapıp sonra tatlı krizine yakalanırsınız..
Kızlar geldim sıra bekliyorum doktora acıktımda siz neler yaptınız kv akşama yemeğe çağırdı da nohut yapacak yesemmi susuz
aa pardon görmedim, ya dedigim gibi 10.000 adim icin 15 puan verecektik Ama benim yürüyüsüm buna dahil 30 dkk tempolu onu hesapladim bunu Nasil hesapliyacagimi bilemedimDedim ya canım mesajın karısık geldi bna anlayamadım tam pıanını yazarmısın ekliyeyim ona göre
1000 adım 15 puanaa pardon görmedim, ya dedigim gibi 10.000 adim icin 15 puan verecektik Ama benim yürüyüsüm buna dahil 30 dkk tempolu onu hesapladim bunu Nasil hesapliyacagimi bilemedim
Hahaha cuma gunu gorcez canim :)aynen kuzum. diyette ne biz hayat tarzı haline getirdik. siz 3 gün diyet yapıp sonra tatlı krizine yakalanırsınız..
Yiyebilirsin yaninada biraz yogurt oohh super olurKızlar geldim sıra bekliyorum doktora acıktımda siz neler yaptınız kv akşama yemeğe çağırdı da nohut yapacak yesemmi susuz
1000 adim 15 puan. Eger 30 dkk 10.000 adima dahilse onu hesaplamiyacaksin cnmaa pardon görmedim, ya dedigim gibi 10.000 adim icin 15 puan verecektik Ama benim yürüyüsüm buna dahil 30 dkk tempolu onu hesapladim bunu Nasil hesapliyacagimi bilemedim
Bırde bu yarışmayı yapalımmı
Oooo kimler gelmiiissss. Hosgelmissssss. Ne istersin baklava borek
Yapalim valla. Biz 12.takimla yapiyoduk onlardan katilim cok az olunca kaldi oyle 2Bırde bu yarışmayı yapalımmı
Ben baslıyamıyom hıc
Ama adaylarda dağıl olsun
Kız gercekmiOooo kimler gelmiiissss. Hosgelmissssss. Ne istersin baklava boreksana 4 dilim borek 5 6 dilim bakklava vereyim ye gerisinide takim arkadaslarina goturursun
Bende seni cok seviyorum ablacim :)
Ben cok heveslenıyom da totış kalkmıyorYapalim valla. Biz 12.takimla yapiyoduk onlardan katilim cok az olunca kaldi oyle 2
Ay yapmaaa bugun hiç ip atlama havasında degilim ama dur hadi başliyim biraz
Kız gercekmi
Çabuk sar sar tepsıyı ver hatta
Evde mısafırım var ben sokak kopegı gıbı dışardayım
Ne hayra geçer bılsen
Ben hıc o havada olamıyom annem yaAy yapmaaa bugun hiç ip atlama havasında degilim ama dur hadi başliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?