Gecmis olsun cnm kuzucuk mu hasta halaKızlar bugün öğlenden akşama kadar hastanede yollardaydık saçma sapan bir menü oldu
Sabah 1 yağsız tost
3 zeytin
1 dilim peynir yarim domates
Ara yok
Öğlen yok
Ara yok
Akşam 1 yağsız tost çavdarlı ekmek ile
1 bardak meyve suyu
Ay gözden kacmıstır kaprancıgım hemn ekleyiveerKiiozzzzzzzzben gecen gun spor yapmistim o nirdaaaa bilerek sildin dimi birinci ben olmim diye
Ekledim cnm. Herkes arada krndininkileri gozden gecirsin. Bazen kayniyo arada :)Ay gözden kacmıstır kaprancıgım hemn ekleyiveer
Gecmis olsun cnm kuzucuk mu hasta hala
Pudingden biraz daha kivamli oluyor cnmBende alayım da ićeyim ya geçen gün küçücük şişe gördüm en azından onu içerim dediğin gibi çok faydalı.
O lapa çok mu sıvı oluyo acep kurabiye gibi bisey mi oluyo yoksa
Aynen ben pazartesiyi eklemistim sabah aksm gene eklemk zorunda kaldimmm oluyor bazenEkledim cnm. Herkes arada krndininkileri gozden gecirsin. Bazen kayniyo arada :)
Ayyy aman AllahımBen size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslarben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese
Ben size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslarben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese
Günaydin kizlarGunaydin cnm ver komsulara falan yokmu yakimda ailen falan ver hepsini cok tehlikeli bak yaptigin sporlari butun haftaki emegini dusunn bi uersen drduramazsin doymiycaksin da butun emeklerinde cope gidicek
Ben kosturmaya devam görüsürüz kizlar
Hic sorma nergis geberdim bu hafta bi yarin olaydiGunaydin abla valla calisnlardan daha yogunsun dsha az goruyoruz seni
Abla biri yas pasta biri de muhallebili pasta olurmuki buzlukta cözülünce kötü olurmu acabaBuzlugada koyabilirsinHuzurvermeyolunda
Daha cok stres oluyorum cnm disari ciktigimizda. Durmuyolar cunkusiz gezin guzel guzel bizede foto atarsinjz :)
ayy durmuyo bunlar babalariyla bana yapisiklar
Bugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü (yumurtayi yiyemedim zaman yoktu maalesef)
Kahvalti: peynir, roka, havuc, zeytin, hurma, kuru mini incir, 1/2 cb ceviz, süt
Öglen: az kavurma, 2 yk yogurt
Aksam: lahana sarmasi, 1 yk yogurt, 1/2 kase tarhana
Yatana kadar 3 lt su (yarisi detoks), sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay + yogurt kürü, 20 dkk tempolu yürüyüs
DIKKAT DIKKAT !
Sevgili 6.takim ahalisi
Herkes EN GEC Cuma aksamina kadar vucut olculerini beni etiketleyerek bildirsin
Nasil olcu alinacagini bilen bir arkadas( S smygncplasticwoman kizlar siz diyetisyene gidip olcturdugunuz icin en iyisini bilirsiniz) bize uygun bir resimle anlatirsa sahane olur. Zira google amcaya sorunca farkli birsuru sonuc cikariyor.
Okuyan bu mesaji begensin. Herkesin okudugundan emin olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?