Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun cnm kuzucuk mu hasta hala

Gecmis olsun cnm kuzucuk mu hasta hala

Evet kuzum hava vermeye devam antibiyotik yazıldı iğne yapıldı

Nöroloji doktoru gördü o moralimi çok toparladı ama
Prematüre doğmasına rağmen zamanından doğan bebeklerden daha çabuk kavrıyor herşeyi dedi :) çok güzel gelişmiş dedi :)

Ben size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslar ben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese

Eklentiler

• IMG_4310.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 45
Ben size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslar ben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese

Gunaydin cnm ver komsulara falan yokmu yakimda ailen falan ver hepsini cok tehlikeli bak yaptigin sporlari butun haftaki emegini dusunn bi uersen drduramazsin doymiycaksin da butun emeklerinde cope gidicek

Gunaydin cnm ver komsulara falan yokmu yakimda ailen falan ver hepsini cok tehlikeli bak yaptigin sporlari butun haftaki emegini dusunn bi uersen drduramazsin doymiycaksin da butun emeklerinde cope gidicek
Günaydin kizlar

Daha cok stres oluyorum cnm disari ciktigimizda. Durmuyolar cunku siz gezin guzel guzel bizede foto atarsinjz :)
ayy durmuyo bunlar babalariyla bana yapisiklar

Kaç taneydi senin getir bende getiririm oynarlar :)

Süper canım

Ben şimdi resim Atıcam canım

Ben yine menümü yazayım akşam yine yazarım

Uyanınca: çörek otu yağı ve ılık limonlu su

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
Yarım közlenmiş kırmızı biber
Otlu taze peynir

Ara : 1 portakal

Öğle : ton balıklı salata ve yoğurt
Ya da diyetime uygun olan yemek varsa onu yiyeceğim

Akşam : kabak ve biber ızgara
1 adet çipura ızgara
Salata

3 lt su içerim
Ananas açaili yeşil çay
Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…