gecici seyler bunlar cnm uzulme :) hepimizin basina geliyo. Allah dermansiz hastalik vermesin.Evet kuzum hava vermeye devamantibiyotik yazıldı iğne yapıldı
Nöroloji doktoru gördü o moralimi çok toparladı ama
Prematüre doğmasına rağmen zamanından doğan bebeklerden daha çabuk kavrıyor herşeyi dedi :) çok güzel gelişmiş dedi :)
Ayyy bnm dolabimda oyleydi. Hatta hala bi dilim pasta varBen size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslarben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese
tesekkur ederiz canim :)1-5-7 yapmamıza gerek yok
13. Takıma pizza atıp kaçtımm
Ya kayınpederim gelcek 1haftaya aslında yas pasta saklanır gibi bşrsey okudun kutusunda dondrucuda nekadar dogudur acaba vercem bir kısmını ya bugun gercekten dun aksam direndim bugun yenil duserim allah korusungecici seyler bunlar cnm uzulme :) hepimizin basina geliyo. Allah dermansiz hastalik vermesin.
Ooh ne guzrl bak akilli bir kuzucuk :))
Ayyy bnm dolabimda oyleydi. Hatta hala bi dilim pasta varcocuklara yedircem bugun. Ben pogacayi fln dondurucuya koydum. Pasta fln koyulmaz ama komsulara fln dagit bencr evinde bomba var resmen
tesekkur ederiz canim :)
Ay supersin elif ben de bi yaş pasta gönderiyim komsu sayılırız ne de olsa. :)13. Takıma pizza atıp kaçtımm
bi dene bakalim cnm bi dilim koy dondukdan sonra cikar bozulmazsa hepsini koyarsin :)Ya kayınpederim gelcek 1haftaya aslında yas pasta saklanır gibi bşrsey okudun kutusunda dondrucuda nekadar dogudur acaba vercem bir kısmını ya bugun gercekten dun aksam direndim bugun yenil duserim allah korusun
Cok istah acıcı ba-yıl-dım
sen icmedin mi :)Cok istah acıcı ba-yıl-dım
ıyyyyy bu ne içilir mi bu...
İciyorum valla her sbaah bayıla bayılasen icmedin mi :)
Vaaay seni sinsirellaaıyyyyy bu ne içilir mi bu...
şimdi bir kocaman bardak meyve suyu olsaydı. olmadı siz bunun içine 4-5 tane elma sıkın o zaman daha sağlıklı olur.
Bence içine şeker de koymak lazım daha lezzetli olurıyyyyy bu ne içilir mi bu...
şimdi bir kocaman bardak meyve suyu olsaydı. olmadı siz bunun içine 4-5 tane elma sıkın o zaman daha sağlıklı olur.
Biz boyle seviyoruz. Siz icin meyve suyunu :)ıyyyyy bu ne içilir mi bu...
Bende alistim artik tadina :)İciyorum valla her sbaah bayıla bayıla
biz bunlari yemeyiiiizzz13. Takımdan sevgilerle
Arkadaşlar size öğle yemeği getirdim ama siz isterseniz yatmadan hemen önce tuketebilirsiniz. Bol bol yağ olsunEki Görüntüle 2107599
Huzurvermeyolunda
dün: 30 dkk tempolu yürüyüs + toplamda +10.000 adim yürüyüsün puani: 75 adimlari bilemiyorum yürüdügümde dahil
Bugün: 25 dkk tempolu + +11.000 adim: ayni sekilde 62,5 adim konusu diger gibi sen karar ver kac puan olacagina
Dedim ya canım mesajın karısık geldi bna anlayamadım tam pıanını yazarmısın ekliyeyim ona göreHuzurvermeyolunda ben dün etiketledim seni Ama listede yokum
Teşekkür ederiz efendim. Biz diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Yani diyette olmasakta tuketmeyizBiz boyle seviyoruz. Siz icin meyve suyunu :)
Bende alistim artik tadina :)
biz bunlari yemeyiiiizzz
Ama sizin sevdiginizi duydukhem misafire getirdiginden ikram etmemek ayip olur. Buyrun siz yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?