Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gecici seyler bunlar cnm uzulme :) hepimizin basina geliyo. Allah dermansiz hastalik vermesin.

Ooh ne guzrl bak akilli bir kuzucuk :))

Ben size öaydonoz kürünün degil dolaptaki pastaların fotosunu atıyorum arkadaslar ben napim bınları şimdi ay allahım deliriciiim bu evde ben
Kocaman günaydın herkese
Ayyy bnm dolabimda oyleydi. Hatta hala bi dilim pasta var cocuklara yedircem bugun. Ben pogacayi fln dondurucuya koydum. Pasta fln koyulmaz ama komsulara fln dagit bencr evinde bomba var resmen
1-5-7 yapmamıza gerek yok
tesekkur ederiz canim :)

Ya kayınpederim gelcek 1haftaya aslında yas pasta saklanır gibi bşrsey okudun kutusunda dondrucuda nekadar dogudur acaba vercem bir kısmını ya bugun gercekten dun aksam direndim bugun yenil duserim allah korusun

Ya kayınpederim gelcek 1haftaya aslında yas pasta saklanır gibi bşrsey okudun kutusunda dondrucuda nekadar dogudur acaba vercem bir kısmını ya bugun gercekten dun aksam direndim bugun yenil duserim allah korusun
bi dene bakalim cnm bi dilim koy dondukdan sonra cikar bozulmazsa hepsini koyarsin :)

13. Takımdan sevgilerle
Arkadaşlar size öğle yemeği getirdim ama siz isterseniz yatmadan hemen önce tuketebilirsiniz. Bol bol yağ olsun

ıyyyyy bu ne içilir mi bu...
şimdi bir kocaman bardak meyve suyu olsaydı. olmadı siz bunun içine 4-5 tane elma sıkın o zaman daha sağlıklı olur.
Biz boyle seviyoruz. Siz icin meyve suyunu :)
İciyorum valla her sbaah bayıla bayıla
Bende alistim artik tadina :)
13. Takımdan sevgilerle
Arkadaşlar size öğle yemeği getirdim ama siz isterseniz yatmadan hemen önce tuketebilirsiniz. Bol bol yağ olsun Eki Görüntüle 2107599
biz bunlari yemeyiiiizzz
Ama sizin sevdiginizi duyduk hem misafire getirdiginden ikram etmemek ayip olur. Buyrun siz yiyin

Biz boyle seviyoruz. Siz icin meyve suyunu :)

Bende alistim artik tadina :)
biz bunlari yemeyiiiizzz
Ama sizin sevdiginizi duyduk hem misafire getirdiginden ikram etmemek ayip olur. Buyrun siz yiyin
Teşekkür ederiz efendim. Biz diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Yani diyette olmasakta tuketmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…