Oyyyy kuzumdur bekle yakin olsak seve seve yapar verirdim vallahi
Tamam canım teşekkür ederimHahaha cuma gunu gorcez canim :)
Yiyebilirsin yaninada biraz yogurt oohh super olur
1000 adim 15 puan. Eger 30 dkk 10.000 adima dahilse onu hesaplamiyacaksin cnm
guzel oluyo ya hemen bugun basliyomuyuzBen cok heveslenıyom da totış kalkmıyor
Buda bahane olur
bende havamda drgilim de birbirimizi gaza getirelimAy yapmaaa bugun hiç ip atlama havasında degilim ama dur hadi başliyim biraz
Cuma başlayalım sonuçlarda çıkarguzel oluyo ya hemen bugun basliyomuyuz
bende havamda drgilim de birbirimizi gaza getirelim
aaaa aaaa kaptan yapmazsa arkasındakiler nasım yapsın kak kak kak kakkkBen hıc o havada olamıyom annem ya
Cok mu kalabalik :)Oyyyy kuzum
Bızım ev tekkeden hallıce Yavrum
Sagol ablacim hayirli gunlerKızlar hepınızı güzel bır gün diledı
Berıl gıttı
Tmmdir :)Cuma başlayalım sonuçlarda çıkar
mantkli dusunursek ve o unlarin icinde baska bi katki yoksa yasak drgildir. Sonucda karatay baklagillere izin veriyo :)Karatayi bilen arkadaslar birsey sorucam mesela bazı tarifleri farklı unlarla yapıyoruz ya acaba onlar da yasaklı grubundamıdır mercimek unu nohut unu yuşaf unu gibi bunlsrdan cok cesiştli tarifler cıkabilşyoe diyetin uzun ömürlü olması ıcın soruyrm zira :)
Kalktim kalktim yaptim biraz gun sonjnda yazcam sayisini supriz olsunaaaa aaaa kaptan yapmazsa arkasındakiler nasım yapsın kak kak kak kakkk
Yaa arada söyleyelim gerş kalırsak kosarız :)Kalktim kalktim yaptim biraz gun sonjnda yazcam sayisini supriz olsun
Ben de suan dogal yulaf unu var cektirilmiş yılaf da serbestmi bi soralımCok mu kalabalik :)
Sagol ablacim hayirli gunler
Tmmdir :)
mantkli dusunursek ve o unlarin icinde baska bi katki yoksa yasak drgildir. Sonucda karatay baklagillere izin veriyo :)
Tmm ozmnYaa arada söyleyelim gerş kalırsak kosarız :)
Un ufak edilmiş seylerin glisemik indeksi yükseliyor der Karatay ve yulafı atlar yer diyorBen de suan dogal yulaf unu var cektirilmiş yılaf da serbestmi bi soralımfattylamb94 P pembebulut5 bilşyordur
Ay zaten hastayım onun acık sözlülüğüne :) glisemik indeks diyorsa bi dushnmek lazım ozmaan yaa pff pfffUn ufak edilmiş seylerin glisemik indeksi yükseliyor der Karatay ve yulafı atlar yer diyorama bence o kadardan bişey olmaz ya
G.i önemli valla bende karatay yapmasam da dikkat etmeye çalışıyorum. G.i yüksek gıdalar insülin direnci yapıyoAy zaten hastayım onun acık sözlülüğüne :) glisemik indeks diyorsa bi dushnmek lazım ozmaan yaa pff pfff
Kalk kalk ben 500 yaotım oturmaTmm ozmndaha 300 yaptim fazla bse degil ayak bileklerim agriyo ziplarken zor zipliyorun
Aboooowww eceyi salliyorun uyusun bi aksama kadar drmadan2948585849 kere atlicamKalk kalk ben 500 yaotım oturma
Vaaay iddalı kaptan seniiAboooowww eceyi salliyorun uyusun bi aksama kadar drmadan2948585849 kere atlicam
ayak bileklerim agirmasa dahada iddiali olurdumVaaay iddalı kaptan senii
ay canimmmm siz bunlardan mi yediniz yoksaaamerhabalar size 13.takımın selamını getirdim, e gelirken de elim boş gelmedim tabii..
Malumunuz akşam oluyor sizlere ikram etmek istedim, afiyet bal şeker olsunnnEki Görüntüle 2107725
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?