Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

650 ya cocuklar uyandı yemek ekmek derken atlamadım daha gece görürşürüz bebegim
bnmkilerde simdi uyandi yemek yedirip devam edicim

hosgeldin cnm sanada basarilar :)

Maydonoz kürünün tarifini rica edebilir miyim
10 12 dal maydonoz yarim limon suyu bi bardak su blendirdan gecirip her sabah yemekden yarim saat once icilecek 15 gun yapiliyo :)

Ne dahil değilse o halde 1. Sayfadan silin hesaplarken kafamız karışmasın, bu da spor neden dahil edilmiyor anlamadım ama

Ekleyen sensin nasıl istersen

Elif’i niye etiketledin :)
Ipleri o yaziyo cnm. Takimca ip atlama yarismasida yapiyoruz o yuzden onu hesaplamaya katmiyoruz ayri hesaplaniyo

Kahvaltı etmedim
Öglende yemedim
Akşam
1 kase çorba
2 küçük but
4 yk karışık sebze yemeği
Yogurt

Su 1.5 lt şu ana kadar
Spor 2 saat yürüyüş

bnmkilerde simdi uyandi yemek yedirip devam edicim

hosgeldin cnm sanada basarilar :)

10 12 dal maydonoz yarim limon suyu bi bardak su blendirdan gecirip her sabah yemekden yarim saat once icilecek 15 gun yapiliyo :)
Ben bugün içemedim yarın içsem olur mu yoksa ara vermem etkiler mi

Sonuçlarım çıktı tahlillerim temiz çıktı dr korktuğu şey çıkmadı omurgamda eğrilik çıktı b12 vitaminim çok düşük çıktı hergün iğne vurunucam .kızlar uyuşmalar ondan oluyormuş bel ağrısıda uzun süre eskiyen yatağjmda belim çukura düştüğü için ağrıyormuş ilaçlar içip ağrılar geçecekmiş inşallah eğrilik içinde bişey yapılamıyor egzersizle ilerlemesini önle dedi

Ay canııım gelirim gelirim tabii kız arada beni etiketleyinde hatırlim böyle unutyorum bazen ben
6. Takım col guzel gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…