bnmkilerde simdi uyandi yemek yedirip devam edicim650 ya cocuklar uyandı yemek ekmek derken atlamadım daha gece görürşürüz bebegim
hosgeldin cnm sanada basarilar :)Merhaba kızlar başarılar diliyorum hepinizeburaya Huzuruma kızmak için geldim.HUZURUM OLMADI ARADA BİZE DE UĞRAAAA
Bu arada söylediğin gibi burdaki arkadaşlar gercekten motivasyonu güçlü ve çok tatlışlar
10 12 dal maydonoz yarim limon suyu bi bardak su blendirdan gecirip her sabah yemekden yarim saat once icilecek 15 gun yapiliyo :)Maydonoz kürünün tarifini rica edebilir miyim
İp atlamaa dahil edilmşyor cankm puanlara
Bugunki mi bu vanımekleyeyyimmi yolsa gece mi ekleriz
Ipleri o yaziyo cnm. Takimca ip atlama yarismasida yapiyoruz o yuzden onu hesaplamaya katmiyoruz ayri hesaplaniyoNe dahil değilse o halde 1. Sayfadan silin hesaplarken kafamız karışmasın, bu da spor neden dahil edilmiyor anlamadım ama
Ekleyen sensin nasıl istersen
Elif’i niye etiketledin :)
Teşekkür ederim canım
Teşekkürlerbnmkilerde simdi uyandi yemek yedirip devam edicim
hosgeldin cnm sanada basarilar :)
10 12 dal maydonoz yarim limon suyu bi bardak su blendirdan gecirip her sabah yemekden yarim saat once icilecek 15 gun yapiliyo :)
ipler bende bebeğimmmNe dahil değilse o halde 1. Sayfadan silin hesaplarken kafamız karışmasın, bu da spor neden dahil edilmiyor anlamadım ama
Ekleyen sensin nasıl istersen
Elif’i niye etiketledin :)
ama olmaz ki cok sagliksizKahvaltı etmedim
Öglende yemedim
Akşam
1 kase çorba
2 küçük but
4 yk karışık sebze yemeği
Yogurt
Su 1.5 lt şu ana kadar
Spor 2 saat yürüyüş
Vucudum acayip şiş görmen lazım hiç keyfim yokama olmaz ki cok sagliksiz
Bende başlaSam diyorum 50 başlangıç için iyimi ? Göğüslerim sarkar mı veya agrı yapar mı ?Kızlar ip atlayan yazsın kızlar şu andaHuzurvermeyolunda 3150 @Seyhan77 450, plasticwoman 450 başka kims yok bu hafta bunlarda toplam unutduğum varmı
Ben bugün içemedim yarın içsem olur mu yoksa ara vermem etkiler mibnmkilerde simdi uyandi yemek yedirip devam edicim
hosgeldin cnm sanada basarilar :)
10 12 dal maydonoz yarim limon suyu bi bardak su blendirdan gecirip her sabah yemekden yarim saat once icilecek 15 gun yapiliyo :)
Ay canııım gelirim gelirim tabii kız arada beni etiketleyinde hatırlim böyle unutyorum bazen benMerhaba kızlar başarılar diliyorum hepinizeburaya Huzuruma kızmak için geldim.HUZURUM OLMADI ARADA BİZE DE UĞRAAAA
Bu arada söylediğin gibi burdaki arkadaşlar gercekten motivasyonu güçlü ve çok tatlışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?