Çok geçmiş olsun canımSonuçlarım çıktı tahlillerim temiz çıktı dr korktuğu şey çıkmadı omurgamda eğrilik çıktı b12 vitaminim çok düşük çıktı hergün iğne vurunucam .kızlar uyuşmalar ondan oluyormuş bel ağrısıda uzun süre eskiyen yatağjmda belim çukura düştüğü için ağrıyormuş ilaçlar içip ağrılar geçecekmiş inşallah eğrilik içinde bişey yapılamıyor egzersizle ilerlemesini önle dedi
Afiyet olsun canım sen de başla mutlkaMaydonoz kürünün tarifini rica edebilir miyim
Benim aldıgım bir karar degil canım sayfa yöneticisinde ben deiglim birincş sayfadsn silemem oyuzden :) istersen kaptanımıza ilet durumu ben sadece sporları yazıyorumNe dahil değilse o halde 1. Sayfadan silin hesaplarken kafamız karışmasın, bu da spor neden dahil edilmiyor anlamadım ama
Ekleyen sensin nasıl istersen
Elif’i niye etiketledin :)
Huzurvermeyolunda 2 saat yürüyüş 120 puan
Canım sabah öğlen olsaydı keske cok fena bir gun olmus gucsuz duseceksşn diyeti gectimKahvaltı etmedim
Öglende yemedim
Akşam
1 kase çorba
2 küçük but
4 yk karışık sebze yemeği
Yogurt
Su 1.5 lt şu ana kadar
Spor 2 saat yürüyüş
Oglan gece 3 de uyudu 5 e kadar eşimle tartıştık sabah 11 de Oglanı uyandırdım hazırlandım doğruca hastahaneye gittim eve 3 de gelebildimAfiyet olsun canım sen de başla mutlka
Benim aldıgım bir karar degil canım sayfa yöneticisinde ben deiglim birincş sayfadsn silemem oyuzden :) istersen kaptanımıza ilet durumu ben sadece sporları yazıyorum
Canım sabah öğlen olsaydı keske cok fena bir gun olmus gucsuz duseceksşn diyeti gectim
❤Afiyet olsun canım sen de başla mutlka
Benim aldıgım bir karar degil canım sayfa yöneticisinde ben deiglim birincş sayfadsn silemem oyuzden :) istersen kaptanımıza ilet durumu ben sadece sporları yazıyorum
Canım sabah öğlen olsaydı keske cok fena bir gun olmus gucsuz duseceksşn diyeti gectim
Canım benim Allah icinize ferahlık sukunet versin sıkma canını saglık olsun hersey hallolurO
Oglan gece 3 de uyudu 5 e kadar eşimle tartıştık sabah 11 de Oglanı uyandırdım hazırlandım doğruca hastahaneye gittim eve 3 de gelebildim
Canım sen sadece menülerini yazip cikiyosun ama haftalık 50 mesaj olması gerekiyo en az takıma alınabilmen icin
Deneyecegim bakalim yani pek anlamam amaCanım cok guzel 30 dk baslangıc icin hergun duzene oturt sporunu mutlaka yapmadan yatma arkadasın dedigi gibi aksamları bşraz daha aktif olamaya calıl menuyu yaz baskalarının menğlerine yorum yaz falan
Guzel aslinda ama oglen biraz benim gibi sabaha gore orantisiz olmus galibaSabah 9.30
2 yumurtadan kurutulmus biberli omlet
3 gunkurusu
3 ceviz
1 kk peynir
Oglen 14.30
3 ymk kasıgı bulgur
3 yök kaıgı et kavurma
4 ymk kasıgı yogurt
Cig Habuc turp salatalık
Aksam 19
2 kasık et
4 kasık yogurt
2 avuc patlamıs mısır karata ıygub mu bilemedim ama cok az zeytintag ile yapılmıstı tuz yoktu cocuklar cok ısrar edince yemiş bulundum valla
Kosullarin agir canim allah yardimciniz olsun altarnatif sundum ben sadece hedefinden uzaklasma diee insallah bian once hepimiz ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?