- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Kızlar ip atlayan yazsın kızlar şu andaHuzurvermeyolunda 3150 Findikfaresi123 450, plasticwoman 450 başka kims yok bu hafta bunlarda toplam unutduğum varmı
Tabiki katılabilirsin.Bende katılabilir miyim aranıza
Hoşgeldin canım.Uyguladığın bir diyet var mı pekiMerhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak
Her akşam gün içinde yediklerimizi yazıyoruz,içtiğimiz sıvı gıdaları ve yaptığımız sporları yazıyoruz.İlk sayfada Yaptığımız sporların puanlaması var.oradan hesaplayabilirsin canım.Hoşbulduk diyetisyenle çalışıyorum. Sabah 2 inçe dilim kepek ekmek peynir yahut light kaşarlı tost öğlen ızgara et akşam sebze/baklagil esasına dayalı bir diyet yapıyorum. Öğlen et yersem akşam sebze akşam et yersem öğlen sebze yiyorum bu şekilde 2 haftada 3 kilo verdim ama vakit geçtikçe direnç düşüyor
CANIM ilk sayfada spor tablosu var gunluk yaptıgın sporları oradan hesaplayacaksın ben topluyrö sonra onları sen sadece eliptik mi yapıyosun bölgesel hareketler de yap bence bolca bacak bel gögüs calışmaları var onlardan eklersen en azndnan yatmadan önce onlardan yaoarsan cok iyi olurPuanlarimizi neye gore hesapliyoruz acaba ?
Cok guzel canım menün afşyet olsjnBugünki menüm
Sabah (7.50): 1 h.yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin
Roka
1 küçük salatalık
Ara (10.05) : 3 g.kurusu kayısı
2 ceviz
Öğlen (12.15) : 3 yk patlıcan musakka
3 yk mantarlı kuşbaşılı yemek
Salata
Yoğurt
2 dlm tb.ekmeği
Ara (15.36): 3 g.kurusu kayısı
Akşam (18.20) : 1 kepçe işkembe çorbası
2 köfte kadar tavuk
Brokoli,karnabahar,havuç haşlama salata
2 dlm ç.ekmeği
Ara (20.50) : 1 armut
Sıvılar: 2,5 lt su , 3 kupa y.çay,1 kupa limonlu form çay,1 kupa kayısılı form çay
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş ve 4.745 adım
Hoşgeldin eftelya :)Merhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak
Tamam yarından itibaren başlıyorumHer akşam gün içinde yediklerimizi yazıyoruz,içtiğimiz sıvı gıdaları ve yaptığımız sporları yazıyoruz.İlk sayfada Yaptığımız sporların puanlaması var.oradan hesaplayabilirsin canım.
Hosgeldin eftelya seyhan benMerhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak
Merhaba hoşbuldduuuumHoşgeldin eftelya :)
Ilk sayfada liste var canim ordan hesapliyosunPuanlarimizi neye gore hesapliyoruz acaba ?
Memnun oldum seyhanHosgeldin eftelya seyhan ben
Memnun oldum seyhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?