Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uyanınca: çörek otu yağı + ılık limonlu su

Kahvaltı: 2 cherry domates
Otlu taze peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara : 1 portakal

Öğle: ton balıklı salata
Yoğurt

Akşam : et döner (ev yapımı)
Salata
Közlenmiş kırmızı biber
Biraz çekirdek

3 lt su
1 Türk kahvesi
1 beyaz çay
1 soda

Merhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak

Hoşgeldin canım.Uyguladığın bir diyet var mı peki

Hoşbulduk diyetisyenle çalışıyorum. Sabah 2 inçe dilim kepek ekmek peynir yahut light kaşarlı tost öğlen ızgara et akşam sebze/baklagil esasına dayalı bir diyet yapıyorum. Öğlen et yersem akşam sebze akşam et yersem öğlen sebze yiyorum bu şekilde 2 haftada 3 kilo verdim ama vakit geçtikçe direnç düşüyor

Her akşam gün içinde yediklerimizi yazıyoruz,içtiğimiz sıvı gıdaları ve yaptığımız sporları yazıyoruz.İlk sayfada Yaptığımız sporların puanlaması var.oradan hesaplayabilirsin canım.

Puanlarimizi neye gore hesapliyoruz acaba ?
CANIM ilk sayfada spor tablosu var gunluk yaptıgın sporları oradan hesaplayacaksın ben topluyrö sonra onları sen sadece eliptik mi yapıyosun bölgesel hareketler de yap bence bolca bacak bel gögüs calışmaları var onlardan eklersen en azndnan yatmadan önce onlardan yaoarsan cok iyi olur

Cok guzel canım menün afşyet olsjn

Hoşgeldin eftelya :)

Hosgeldin eftelya seyhan ben

Bugünki menüm:

Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, peynir, hurma, süt, zeytin, roka, 1/2 muz, havuc
Öglen: 1/2 kase yogurt icinde haslanmis Nohut 2 yk + kücük elma + 1/3 cb ceviz
Aksam: yogurtlu karnabahar kavurmasi + mercimek köftesi (bulguru cok az, hic koymiyacaktim Ama geckaldim yeterince cekmedi)

1.3 lt detoks + 1.8 l su, öglen yesilcay, sütlü filtrekahve, spor salonu: 65 x tüm bacak 28 kg
Dis bacak 45 x 28 kg
Ic bacak 45 x 18 kg
18 dkk cardio bisikelt 6.63 km cogu Tempo 7 de sürüldü, yatmadan yogurt kürü yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…