Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım hep beraber inş sen de cok guzel olacaksın bence zaten iyisin de biraz motivasyon bulman lazım senin . Hem bence senin kalbin cok guzel etrafındaki insanlara yardımcınolmak icin caba sarfadiylrsun biliyorum diceksin sadece kalp guzelliğiyle olmuyor ama sade guzellik de bes kurus etmiyor

Kiz onun yuzude guzel masallahi var ama kendini begenmiyo :)

Insallah olcak cnm bakim bu hafta sporu arttircam karataya baslicam. Gelen giden eksik olmuyo ki bi diyet yapamiyorum tam anlamiyla biktim esimin sulalesinden valla
Napcan biz kadınların kaderi olmus bu iş oturmak yok valla aksam kayınpederim yemekten sonra ben mutfaktaylen tabakları toparlamıs esime de al sunu kutfaga götür bakim demiş baktım elinde tabaklarla geliyor hayırdır dedim noldu sana babam kızıyo diyo

Çok teşekkür ederim insanın kendisiyle barışık olması lazım yoksa etrafa da kötü enerji veriyor. Ama hep birlikte vericez bu kiloları inaniyorum artik sayenizde

Çok teşekkür ederim insanın kendisiyle barışık olması lazım yoksa etrafa da kötü enerji veriyor. Ama hep birlikte vericez bu kiloları inaniyorum artik sayenizde
Evet ya burası olmasa ben de bırakmıstım coktan ne öutlu bırayla tanısmısız tenk yu kaptaaan Kanguru_

Yediklerinizi kastetmistim ha diyetizyen diyosa vardir bi bildigi bende ondan katildim gruba sinerji icin

Evet canım güvendiğim Bi diyetisyen en çok motive eden en sağlıklı ve hızlı sürede vermek, çünkü artık sıkıldım diyet işlerinden, koruma yapacağım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum

Kilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bugün 84.4
Fark -100 grm ...

Canım en çok sana takılıyorum he Yani emeğine üzülüyorum, o kadar emek veriyorsun ama Bi yerde Bi hata var belli onu bulmamız lazım, yanlış anlama lütfen beni eleştirel değil bu yardımcı olmak İçin sözlerim

Menün cok guzel canım sporda olursa dadından yenmez:)

İnş olacak canım cuma enerjisi var üzerimde

Aa nerden görüyoz albumumu var ben hiç görmemişeeem esracı
Buraya foto eklemisti bi ara
ya valla mutfaga girdimmi cikamiyorum her zorluk kadinlara. Oh agzina saglik kp :)

kizlar Bu hafta sabitim

gecen cuma 86.3
Bu cuma 86.3

galiba cok meyve yedigimden + regl olcam , Bu hafta hic meyve yemicem + spor daha cok yapcam
Haftaya fazla gider canim. Seni bu hafta listeye alamiyoruz kilo vermedigin icin haftaya aliriz insallah
Günaydinlar
Gecen hafta;70,1
Bu hafta:69,5
Fark:600 gram
Yüzde:0,45 galiba
Herkesi tebrik ederim
ooo superrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…