HosbuldukHoşgeldinn :)
cok az gitmis elif yaKilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bugün 84.4
Fark -100 grm ...
Canım hep beraber inş sen de cok guzel olacaksın bence zaten iyisin de biraz motivasyon bulman lazım senin . Hem bence senin kalbin cok guzel etrafındaki insanlara yardımcınolmak icin caba sarfadiylrsun biliyorum diceksin sadece kalp guzelliğiyle olmuyor ama sade guzellik de bes kurus etmiyorYa gerçekten hem yeni bi diyete adapte olmak zor hem de misafirin hiç bitmedi. Sen zoru başardın emeğinin karşılığınıda aldın. O kadar sevindim ki çok güzel gitmiş bi süre böyle hızlı gider bu kadar olmasada zaten çok bi kilonda yok
Listeye girmel icin eski kiloya ulsman öı gerekiyor kaptanSabrin sonu selamet :) bende senin gibi olsam simdiye listeye girmistim
Aynen cnm 79.9 olmam lazimListeye girmel icin eski kiloya ulsman öı gerekiyor kaptan
Olursun inş kaptancıgım en kısa zmaanda takımın sana ihtiyacı var unutmaAynen cnm 79.9 olmam lazim
Kiz onun yuzude guzel masallahi var ama kendini begenmiyo :)Canım hep beraber inş sen de cok guzel olacaksın bence zaten iyisin de biraz motivasyon bulman lazım senin . Hem bence senin kalbin cok guzel etrafındaki insanlara yardımcınolmak icin caba sarfadiylrsun biliyorum diceksin sadece kalp guzelliğiyle olmuyor ama sade guzellik de bes kurus etmiyor
Aa nerden görüyoz albumumu var ben hiç görmemişeeem esracıKiz onun yuzude guzel masallahi var ama kendini begenmiyo :)
Insallah olcak cnm bakim bu hafta sporu arttircam karataya baslicam. Gelen giden eksik olmuyo ki bi diyet yapamiyorum tam anlamiyla biktim esimin sulalesinden vallaOlursun inş kaptancıgım en kısa zmaanda takımın sana ihtiyacı var unutma
Napcan biz kadınların kaderi olmus bu iş oturmak yok valla aksam kayınpederim yemekten sonra ben mutfaktaylen tabakları toparlamıs esime de al sunu kutfaga götür bakim demiş baktım elinde tabaklarla geliyor hayırdır dedim noldu sana babam kızıyo diyoInsallah olcak cnm bakim bu hafta sporu arttircam karataya baslicam. Gelen giden eksik olmuyo ki bi diyet yapamiyorum tam anlamiyla biktim esimin sulalesinden valla
Çok teşekkür ederim insanın kendisiyle barışık olması lazım yoksa etrafa da kötü enerji veriyor. Ama hep birlikte vericez bu kiloları inaniyorum artik sayenizdeCanım hep beraber inş sen de cok guzel olacaksın bence zaten iyisin de biraz motivasyon bulman lazım senin . Hem bence senin kalbin cok guzel etrafındaki insanlara yardımcınolmak icin caba sarfadiylrsun biliyorum diceksin sadece kalp guzelliğiyle olmuyor ama sade guzellik de bes kurus etmiyor
Yok kız bizim burda bi fotoğraf atma maceramız olmuştuda ordan bilenler biliyoAa nerden görüyoz albumumu var ben hiç görmemişeeem esracı
Evet ya burası olmasa ben de bırakmıstım coktan ne öutlu bırayla tanısmısız tenk yu kaptaaanÇok teşekkür ederim insanın kendisiyle barışık olması lazım yoksa etrafa da kötü enerji veriyor. Ama hep birlikte vericez bu kiloları inaniyorum artik sayenizde
Yediklerinizi kastetmistim ha diyetizyen diyosa vardir bi bildigi bende ondan katildim gruba sinerji icin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bugün 84.4
Fark -100 grm ...
Menün cok guzel canım sporda olursa dadından yenmez:)
69,5 esracigimFindikfaresi123 abla sen kać kilosun bu hafta
Buraya foto eklemisti bi araAa nerden görüyoz albumumu var ben hiç görmemişeeem esracı
ya valla mutfaga girdimmi cikamiyorumNapcan biz kadınların kaderi olmus bu iş oturmak yok valla aksam kayınpederim yemekten sonra ben mutfaktaylen tabakları toparlamıs esime de al sunu kutfaga götür bakim demiş baktım elinde tabaklarla geliyor hayırdır dedim noldu sana babam kızıyo diyo
Haftaya fazla gider canim. Seni bu hafta listeye alamiyoruz kilo vermedigin icin haftaya aliriz insallahkizlar Bu hafta sabitim
gecen cuma 86.3
Bu cuma 86.3
galiba cok meyve yedigimden + regl olcam, Bu hafta hic meyve yemicem + spor daha cok yapcam
ooo superrr :)Günaydinlar
Gecen hafta;70,1
Bu hafta:69,5
Fark:600 gram
Yüzde:0,45 galiba
Herkesi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?