- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yok ya esimden veto geldi dur artık diye ama 65 olmadan durmamonlarda listeyi yayinlamamislar cnm insallah gecmisizdir. En cok kiloyu sen verdin zaten. Masallahhj
senin hedefi 60 mi yapsak napsak :)
Bende burcu hosbuldukHosgeldin seyhan ben
Huzur diyebilirsin ablacımTesekkürler ismin ne senin canim nickin cok uzun
Herkesinkini mk?Kanguru_ vücut ölçülerini alayım mı
100 gr dami yok
Yok ölçülerimi olcakti yanlış yazmışım :)Herkesinkini mk?
Yok kaptan çıkar çıkmaz 51.6 cıktı100 gr dami yok
Daha hesaplamadim ama sizi gectijkOrtalama nırdeeee
Cabık göster kaptan
Aksama kadar çatlarım ben
Ossunnnn kaybeden yağlar oldu kazanan bızDaha hesaplamadim ama sizi gectijk
Aynen oyle :)))Ossunnnn kaybeden yağlar oldu kazanan bız
Bencede huzurcugumAskı memnu izleyecegimiz yerde kosubandına cıkıyorsak takımımıza duydugumuz saygıdandır
bilmiyorum kaptanım hiç ne tuvalete çıkabiliyorum ne kaçamak yapıyorum bende anlamadım acaba korunmak için iğne kullanıyorum o uüzden mi kıtlığamı girdim bilmiyorum ve çok üzülüyorumcok az gitmis elif yagecen hafta 1 kilo almistin nasil boyle az gitti
yok canım yanlış anlayacak bişey yok bilmiyorum valla çok üzülüyorum inan ben günde iki ekmek yiyip gecelerimi cips ve kolasız geçirmezdim şimdi ne beyaz ekmek ne cips ne kola yok şeker hiç yok bilmiyorum diyerisyenimde dwvletin diyetisyeni ve üç aydır aynı liste ye devam edip ilgilenmiyor iyice sıkıldım ve çok mutsuzumEvet canım güvendiğim Bi diyetisyen en çok motive eden en sağlıklı ve hızlı sürede vermek, çünkü artık sıkıldım diyet işlerinden, koruma yapacağım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Canım en çok sana takılıyorum he Yani emeğine üzülüyorum, o kadar emek veriyorsun ama Bi yerde Bi hata var belli onu bulmamız lazım, yanlış anlama lütfen beni eleştirel değil bu yardımcı olmak İçin sözlerim
İnş olacak canım cuma enerjisi var üzerimde
Askı memnu izleyecegimiz yerde kosubandına cıkıyorsak takımımıza duydugumuz saygıdandır
korunmak icin igne mibilmiyorum kaptanım hiç ne tuvalete çıkabiliyorum ne kaçamak yapıyorum bende anlamadım acaba korunmak için iğne kullanıyorum o uüzden mi kıtlığamı girdim bilmiyorum ve çok üzülüyorum
yok canım yanlış anlayacak bişey yok bilmiyorum valla çok üzülüyorum inan ben günde iki ekmek yiyip gecelerimi cips ve kolasız geçirmezdim şimdi ne beyaz ekmek ne cips ne kola yok şeker hiç yok bilmiyorum diyerisyenimde dwvletin diyetisyeni ve üç aydır aynı liste ye devam edip ilgilenmiyor iyice sıkıldım ve çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?