Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65

Merhaba hoşgeldin canım ne güzel sağlıklı beslenerek de kalanını verirsin

Dün menüsü yazamadım :)

Sabah : 1 muz

Ara : 1 portakal

Öğle : ton balıklı salata
Ayran

Akşam : kıymalı mantar sote
Közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık

1 lt detoks suyu
3 lt su
1 Türk kahvesi

Bugün düşünülen menü :)

Sabah : 2 dilim ananas
1 haşlanmış yumurta

Ara : 1 elma

Öğle : patlıcan güveç (patlıcan kızartma değilse yiyeceğim)
Yoğurt

Eğer kızartma ise; salata ve hindi döner
Pınar’ın hindi dönerini gördüm aldım bugün :)
Yoğurt

Akşam : balık ızgara
Salata

Akşam spor yapacağım kesin :)

Cok az degilmi boyle yaparak haftada kac kilo veriyorsunuz

Nasıl az canım az derken neyi kast ettin bilemedim :) ben diyetisyenle çalışıyorum ayrıca yediklerim öyle azıcık değil baya kocaman kocaman tabakla yiyiorum 1 kg pişirdiği fasülyeyei bile yemek serbest ama normalde kahvaltı yapıyorum dün biraz geç kaldım muz aldım çıktım 1,2 kg veriyorum standartta sporumu yaparsam eğer

Yediklerinizi kastetmistim ha diyetizyen diyosa vardir bi bildigi bende ondan katildim gruba sinerji icin

Menün cok guzel canım sporda olursa dadından yenmez:)

Ay esra bu hafta cok zor gecti hep ğasta börek çikolata misafirle imtihan oldum karatay maratay ama öyle vurdu ki seker basıma valla bu spnucu almasam bırakabilirdim bu hafta
Ya gerçekten hem yeni bi diyete adapte olmak zor hem de misafirin hiç bitmedi. Sen zoru başardın emeğinin karşılığınıda aldın. O kadar sevindim ki çok güzel gitmiş bi süre böyle hızlı gider bu kadar olmasada zaten çok bi kilonda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…