- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Mrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65
Bakayim biraz bel nere onu bile bilmiyom nese you tubedan bakar yaparim kahvalti yapayim bari herkese kolay gelsinEvde metre varsa iple olcunu alip metreyle ne kdr olduguna bakabilitsin :)
Cok az degilmi boyle yaparak haftada kac kilo veriyorsunuzDün menüsü yazamadım :)
Sabah : 1 muz
Ara : 1 portakal
Öğle : ton balıklı salata
Ayran
Akşam : kıymalı mantar sote
Közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
1 lt detoks suyu
3 lt su
1 Türk kahvesi
Ins tsk ederim iyi dilekleriniz icin ins sizde hemencik verirsinizMerhaba hoşgeldin canım ne güzel sağlıklı beslenerek de kalanını verirsin
Cok az degilmi boyle yaparak haftada kac kilo veriyorsunuz
Ins tsk ederim iyi dilekleriniz icin ins sizde hemencik verirsiniz
Yediklerinizi kastetmistim ha diyetizyen diyosa vardir bi bildigi bende ondan katildim gruba sinerji icinNasıl az canım az derken neyi kast ettin bilemedim :) ben diyetisyenle çalışıyorum ayrıca yediklerim öyle azıcık değil baya kocaman kocaman tabakla yiyiorum 1 kg pişirdiği fasülyeyei bile yemek serbest ama normalde kahvaltı yapıyorum dün biraz geç kaldım muz aldım çıktım 1,2 kg veriyorum standartta sporumu yaparsam eğer
Ben hesaplarim buyuk bi zevkle
Hoşgeldinn :)Normalde hemsireyim ucretsiz izindeyim bakici buldugum an calismaya baslayacam 16 aylik oldu ufagim emzitiyorumda belki ondan rahat gidiyor kilolar siz calisiyo musunuz
Menün cok guzel canım sporda olursa dadından yenmez:)Bugün düşünülen menü :)
Sabah : 2 dilim ananas
1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 elma
Öğle : patlıcan güveç (patlıcan kızartma değilse yiyeceğim)
Yoğurt
Eğer kızartma ise; salata ve hindi döner
Pınar’ın hindi dönerini gördüm aldım bugün :)
Yoğurt
Akşam : balık ızgara
Salata
Akşam spor yapacağım kesin :)
Çok güzel vermişsiniz ya bravoOzman
Gecen cuma 73.6
Bu cuma. 71.7
Fark 1.900
Yuzde hesaplayamadım kaptanım
Teşekkürederim canım karatay yapıyorum bugun 1 hafta oldu hiç kacamak yapmadım hergun de sporum vardı yogun bşr sekilde ondan hızlı gitti bu hafta inş haftaya da böyle olur ama hiç sanmıyorumÇok güzel vermişsiniz ya bravo
Yaaa inanmıyorum süper bir sonuç mükemmelsin karatay işteOzman
Gecen cuma 73.6
Bu cuma. 71.7
Fark 1.900
Yuzde hesaplayamadım kaptanım
Ay esra bu hafta cok zor gecti hep ğasta börek çikolata misafirle imtihan oldum karatay maratay ama öyle vurdu ki seker basıma valla bu spnucu almasam bırakabilirdim bu haftaYaaa inanmıyorum süper bir sonuç mükemmelsin karatay işte
%2.58
Ya gerçekten hem yeni bi diyete adapte olmak zor hem de misafirin hiç bitmedi. Sen zoru başardın emeğinin karşılığınıda aldın. O kadar sevindim ki çok güzel gitmiş bi süre böyle hızlı gider bu kadar olmasada zaten çok bi kilonda yokAy esra bu hafta cok zor gecti hep ğasta börek çikolata misafirle imtihan oldum karatay maratay ama öyle vurdu ki seker basıma valla bu spnucu almasam bırakabilirdim bu hafta
Sabrin sonu selamet :) bende senin gibi olsam simdiye listeye girmistimAy esra bu hafta cok zor gecti hep ğasta börek çikolata misafirle imtihan oldum karatay maratay ama öyle vurdu ki seker basıma valla bu spnucu almasam bırakabilirdim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?