hosgeldinn. Ilk sayfadaki kurallari okurup aramiza katilabilirsinMrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65
Ben hesaplarim buyuk bi zevkleOzman
Gecen cuma 73.6
Bu cuma. 71.7
Fark 1.900
Yuzde hesaplayamadım kaptanım
Ohoooo temmuza kadar degil 60 50 kilo olursun :)Tamam okudum hedefim 60 kilo olmak dogum gunumu kadar 1 temmuz
Evenirken bile 57iydim ondan 50 olmayim 60 yeter bana daha kahvaltida yapmadim ins hep beraber istedigimiz kilolara gelirizOhoooo temmuza kadar degil 60 50 kilo olursun :)
Insallah :) calisiyomusun evde misinEvenirken bile 57iydim ondan 50 olmayim 60 yeter bana daha kahvaltida yapmadim ins hep beraber istedigimiz kilolara geliriz
Teşekkür ederim canım benim. Gitsin ya gitsinle yok olsunlarBence cok guzel bi kizsin . ❤
Gidiyo esra gidiyo
Kaptanım yarın yapsak olur mu ya hepimiz evdeyiz aç karnına daha iyi ölçeriz ben akşam ölçmek istemiyorumKizlar olculeri bildirim isi bittiginde yazin arada kaynamasin
Hoşgeldin :)Mrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65
Normalde hemsireyim ucretsiz izindeyim bakici buldugum an calismaya baslayacam 16 aylik oldu ufagim emzitiyorumda belki ondan rahat gidiyor kilolar siz calisiyo musunuzInsallah :) calisiyomusun evde misin
Tsk ederimHoşgeldin :)
Olabilif cnm su bildirim isi bitsin onu konusalim:)Kanguru_ kaptanım yeni katılan arkadaşlar için mini tanıtma formu gibi birşey mi oluştursak
Tmm cnm yarin aksama kadar vakit verelin ozmnTeşekkür ederim canım benim. Gitsin ya gitsinle yok olsunlar
Kaptanım yarın yapsak olur mu ya hepimiz evdeyiz aç karnına daha iyi ölçeriz ben akşam ölçmek istemiyorum
Allah bagislasin canim. Bende evdeyim calismiyorumNormalde hemsireyim ucretsiz izindeyim bakici buldugum an calismaya baslayacam 16 aylik oldu ufagim emzitiyorumda belki ondan rahat gidiyor kilolar siz calisiyo musunuz
Inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın zaten emziriyomuşsun çabuk giderTsk ederim
Saol ins sizde ulasirsiniz 53 cok az degil mi boy kacInşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın zaten emziriyomuşsun çabuk gider
Olabilif cnm su bildirim isi bitsin onu konusalim:)
Tmm cnm yarin aksama kadar vakit verelin ozmn
Allah bagislasin canim. Bende evdeyim calismiyorum
Boyum kısa 1.60 o yüzden normal olurum 53 le zaten benim için şimdilik sadece bir hayal o kiloSaol ins sizde ulasirsiniz 53 cok az degil mi boy kac
Evde metre varsa iple olcunu alip metreyle ne kdr olduguna bakabilitsin :)Tsk ederim kaptan bende olculerimi hic bilmiyorum ama metrede yok hic olcmedim bu yasima kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?