- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Supersin abla yuzden de 0.8569,5 esracigim
Reglidendir o haftaya hepsi giderkizlar Bu hafta sabitim
gecen cuma 86.3
Bu cuma 86.3
galiba cok meyve yedigimden + regl olcam, Bu hafta hic meyve yemicem + spor daha cok yapcam
Ablacım cok guzel tebrikler :)Günaydinlar
Gecen hafta;70,1
Bu hafta:69,5
Fark:600 gram
Yüzde:0,45 galiba
Herkesi tebrik ederim
Çok güzel vermişsinKilo bildirimim
Gecen hafta:77.00
Bu hafta:76.4
Fark -600
%0.78
onlarda listeyi yayinlamamislar cnm insallah gecmisizdir. En cok kiloyu sen verdin zaten. MasallahhjKaptanım 13.takımı gectik mi cok hırs yaptım ya zaten takımın yarı kilosunu ben verdim dermisimKanguru_
senin hedefi 60 mi yapsak napsak :)Kızlar dun söz elbisemi giydim o bile bol geriyordu acayip motşve oldum
sadece reglden degildir meyve yedim ilk defa Bu kadar onun da kesin etkisi var kahvaltima hic kuru meyve bile koymadim Bu hafta böyleReglidendir o haftaya hepsi gider
Turkuvaz zayiflayanaydemir de söylemedi daha kaptanimDELIveCesur hadi cnm bi sen kaldin
Onlar listede degik diye acele etmiyorum abla :)Turkuvaz zayiflayanaydemir de söylemedi daha kaptanim
Tesekkürler ismin ne senin canim nickin cok uzunAblacım cok guzel tebrikler :)
Sen ne yaptin vermismisin elifOnlar listede degik diye acele etmiyorum abla :)
Yok abla ben artiyimSen ne yaptin vermismisin elif
Hosgeldin seyhan benHosbulduk
Listeye girsen bari cok faydasi oluyo hatirlarsan dogumgünü pastami bile yememis buzluga kaldirmistim liste motive ediyo insani gecen haftaki kahvaltilarda receller bana bakiyo ben onlara al bi kasik nolacak diyo icimdeki sisko hayir dedim elife ne derim sonra yemedim hic biseyde olmadi yaniYok abla ben artiyimlistede olmadigimdan fazla dikkat edemiyorum
DELIveCesur hadi cnm bi sen kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?