Nescafe yerine turk kahvesi icsen daha iyi olur11 dk lessie vidolarindan yaptim simdide aragunum elimde sütlü nescafe mi iciyorum yaninada 3 gun kurusu
spiral taktir yada esin korunsun. Vucuduna bunu yapmaÖbürlerini kabul etmiyor vucudum yani mecbur
Evet bencede tek basinada turk kah esinin tadi olmuyor 1 seker kasigi nes kahveyi bir su bardagi sutle ictim maksat sut gibiNescafe yerine turk kahvesi icsen daha iyi olur
spiral taktir yada esin korunsun. Vucuduna bunu yapma
12 kisiyiz cnm ama degisiyo surekli gelenler gidenler fln oluyoAktif kac kisiyiz acaba kaptan var mi rakam
Öbürlerini kabul etmiyor vucudum yani mecbur
Bende dun soz elbisemi giydim tam o zmanki gibi oldu cok mutlu oldmKızlar dun söz elbisemi giydim o bile bol geriyordu acayip motşve oldum
Saol cnm insallah olirum bu hafta ekmevi kesip suyumu daha da arttiricmÇok güzel vermişsinbu hafta 75 olursun inşallah
Valla doktora gidip danıştım yok dedi çok bi fark etmez dedi bakalım ben galiba diyetisyenimi değiştiricem bi işe yaramıyor hiç bir değişiklik yapmıyor özellerde dünyanın parası of ya ofSimdi burda genc kizlarda var kucuklerde uluorta konuşuyoruz ama yazik deilmi sana cnm esin korunsun en kesin cozum o ne spiral ne hap ne igne hicbiri yuzde yuz deil bosuna hormonunu bozuyorsn
Valla doktora gidip danıştım yok dedi çok bi fark etmez dedi bakalım ben galiba diyetisyenimi değiştiricem bi işe yaramıyor hiç bir değişiklik yapmıyor özellerde dünyanın parası of ya of
bilmiyorum valla motivemin kırılmasından korkuyorum özele gidemem doğru söylemek gerekirse3 ay bi diyet listesi icin cok zaten cnm bunyen onu artik yeme duzeni olarak algiliyordr da o yuzden vermiyorsn bencede degis gercekten ozeller cok para hele basarili olanalr ucmuslar 1 ay icin 350 istiyorlar hemde online bide bire bir olsa ne olck cok merak ediyorum
devletteki diyetisyenler oyle cnm onemsemiyolarValla doktora gidip danıştım yok dedi çok bi fark etmez dedi bakalım ben galiba diyetisyenimi değiştiricem bi işe yaramıyor hiç bir değişiklik yapmıyor özellerde dünyanın parası of ya of
Ne yapayım canım mecburum özele gidememdevletteki diyetisyenler oyle cnm onemsemiyolar
Gitme. Evde kendin hazirla listeni. Artik sana neyin yarayip neyin yaramadigini biliyosundurNe yapayım canım mecburum özele gidemem
AslındaGitme. Evde kendin hazirla listeni. Artik sana neyin yarayip neyin yaramadigini biliyosundur
Karatay yap sende elinde kitabida var.Aslında Eki Görüntüle 2108793
Bu kitaplarım var bunları bidaha okuyup bu diyeti yapayım
Ayy valla yapalım ya bişeyler ama napabiliriz ki ben bu hafta spora çok asılmayı dusunuyorum korseyle yapcam ve tayt siparis vercem o gelince hem korse hem tayt bakalim 1 ayda ölçülerimde değişiklik olcak mıKizlaarrr bu hafta degisik bise yapalim ne yapalim fikri olan var mi
şimdi bi kitaba bakayım tatlım 17gün diyetiyle ikisini karar vereceğim esracım inanki aç kaldığımla kalıyorumElif-Hakan devlete gideceğine evde kendin yap daha iyi. Orda herkese aynı listeyi verip gönderiyolar. Karatay yapsan verirsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?