Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 556. ETAP***

NGY ( 77/76.4/0.6/%0.78)
Fattylamb94 ( 69.1/68.8/0.3/%0.43)
Seyhan77 (70.1/69.5/0.6/%0.86)
Deli ve Cesur (51.6///) Sabit. 13.takımdan transfer oldu.
Elif - Hakan (84.5/84.4/0.1/%0.12)
Plasticwomen (94.2/93.7/0.5/%0.53)
Smygnc ( 97.3/95.8/1.5/ %1.54)
Huzurvermeyolunda (73.6/71.7/1.9/%2.58) Yeni üye. Başlangıç tarihi: 25.01.2018 Başlangıç kilosu: 74.6 Hedef: 65

6. Takımın Ortalaması: %0.855

Deneme Süresindeki Üyeler
Pembebulut (86.3///%) Sabit.
Turkuvaz (89///%)

İzindeki Üyeler

Rzgrece (82.2/83/+0.8/%-0.97)

Öbürlerini kabul etmiyor vucudum yani mecbur

Simdi burda genc kizlarda var kucuklerde uluorta konuşuyoruz ama yazik deilmi sana cnm esin korunsun en kesin cozum o ne spiral ne hap ne igne hicbiri yuzde yuz deil bosuna hormonunu bozuyorsn

Simdi burda genc kizlarda var kucuklerde uluorta konuşuyoruz ama yazik deilmi sana cnm esin korunsun en kesin cozum o ne spiral ne hap ne igne hicbiri yuzde yuz deil bosuna hormonunu bozuyorsn
Valla doktora gidip danıştım yok dedi çok bi fark etmez dedi bakalım ben galiba diyetisyenimi değiştiricem bi işe yaramıyor hiç bir değişiklik yapmıyor özellerde dünyanın parası of ya of

Valla doktora gidip danıştım yok dedi çok bi fark etmez dedi bakalım ben galiba diyetisyenimi değiştiricem bi işe yaramıyor hiç bir değişiklik yapmıyor özellerde dünyanın parası of ya of

3 ay bi diyet listesi icin cok zaten cnm bunyen onu artik yeme duzeni olarak algiliyordr da o yuzden vermiyorsn bencede degis gercekten ozeller cok para hele basarili olanalr ucmuslar 1 ay icin 350 istiyorlar hemde online bide bire bir olsa ne olck cok merak ediyorum

bilmiyorum valla motivemin kırılmasından korkuyorum özele gidemem doğru söylemek gerekirse

devletteki diyetisyenler oyle cnm onemsemiyolar

Kizlaarrr bu hafta degisik bise yapalim ne yapalim fikri olan var mi

Elif-Hakan devlete gideceğine evde kendin yap daha iyi. Orda herkese aynı listeyi verip gönderiyolar. Karatay yapsan verirsin diye düşünüyorum

Kizlaarrr bu hafta degisik bise yapalim ne yapalim fikri olan var mi
Ayy valla yapalım ya bişeyler ama napabiliriz ki ben bu hafta spora çok asılmayı dusunuyorum korseyle yapcam ve tayt siparis vercem o gelince hem korse hem tayt bakalim 1 ayda ölçülerimde değişiklik olcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…