- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Senin ki biraz uzun bi yol sanırım bu 17 gun diyeti 17 gun biseyleri yemezsen vucut alisiyo falan gibi bişey 28 gün yeter kitabina benziyo olmasi lazim sen karatay yap derimşimdi bi kitaba bakayım tatlım 17gün diyetiyle ikisini karar vereceğim esracım inanki aç kaldığımla kalıyorum
Bi ay gidilse ikonci ay kaldirilck gibi deil zaten parasindan oturu biraktim boylede oluo ama iste bi hafta olsa ikinci hafta sasio simdi bnde diger diyet listelerime bakiyorum onlardan yapicm sirayla verdigimm paraya degsinlerr ba4ibilmiyorum valla motivemin kırılmasından korkuyorum özele gidemem doğru söylemek gerekirse
Her ay gercekten zor oluyo ama 2 3 kere gidilince elinde güzel listeler oluyo. Bence 1 kerede olsa elifin gitmesi lazım çünkü ben 4 aydır burdayım elif hep bu kiloda bi sorun var demek kiBi ay gidilse ikonci ay kaldirilck gibi deil zaten parasindan oturu biraktim boylede oluo ama iste bi hafta olsa ikinci hafta sasio simdi bnde diger diyet listelerime bakiyorum onlardan yapicm sirayla verdigimm paraya degsinlerr ba4i
Emzirmeyenler de yapabilir mi acabaBi ay gidilse ikonci ay kaldirilck gibi deil zaten parasindan oturu biraktim boylede oluo ama iste bi hafta olsa ikinci hafta sasio simdi bnde diger diyet listelerime bakiyorum onlardan yapicm sirayla verdigimm paraya degsinlerr ba4i
Haha emzirmeyenler tabiki yapabilir cnmEmzirmeyenler de yapabilir mi acaba
benim aklima hergun tartilip bildirmek geldi. Bu sayede + cikana hemen sopalari gosterirz :)Ayy valla yapalım ya bişeyler ama napabiliriz ki ben bu hafta spora çok asılmayı dusunuyorum korseyle yapcam ve tayt siparis vercem o gelince hem korse hem tayt bakalim 1 ayda ölçülerimde değişiklik olcak mı
Olabilirr hergun bi sorumluluk.kacamagida engeller boylecebenim aklima hergun tartilip bildirmek geldi. Bu sayede + cikana hemen sopalari gosterirz :)
Yaa öylemi dersin 58 gün falan yazıyor dukana benziyorSenin ki biraz uzun bi yol sanırım bu 17 gun diyeti 17 gun biseyleri yemezsen vucut alisiyo falan gibi bişey 28 gün yeter kitabina benziyo olmasi lazim sen karatay yap derim
Bende hersabah tartiliyorum ona kere daha dikkat ederiz notmalde dunyalri yerdim simdi not aliyorum die dahada dikkat ediyorumOlabilirr hergun bi sorumluluk.kacamagida engeller boylece
Hem kacamak engellenir hemde sabit kalan daha bi gayret ederOlabilirr hergun bi sorumluluk.kacamagida engeller boylece
dim bende genelde ergun tartiliyodum bu hafta tartilmadim kilo aldimBende hersabah tartiliyorum ona kere daha dikkat ederiz notmalde dunyalri yerdim simdi not aliyorum die dahada dikkat ediyorum
Kız psikolojimiz bozulur öylebenim aklima hergun tartilip bildirmek geldi. Bu sayede + cikana hemen sopalari gosterirz :)
Karatayda yediklerin kadar yemediklerinde var. Kuruyemiş çiğ yiyosun. Genellikle diyeti bozacak insanlar ya karatay bile lahmacuna bişey demiyo ya karatay kuruyemiş yiyin diyo falan diyolar ama o diyeti tam uygulamadıktan sonra onlar insana + olarak gelir. Sen ne bi meyve yiyosun karatayda ne zararlı başka bişey. Bilmiyorum ama dukan tarzindaki diyetleri ben uygulayamam zor yanifattylamb94 beraber yapsakmı şu diyeti 17gün diyetini ben listeleri sana watsaptan atarım 58 gün falan sürüyor çokda zayıflayan varmış karatay la verebilirmiuim ya bayağı kuruyemiş falan yiyorsun
Canım bence de kesinlikle karatay yap benim ne param ne de zamanım var özel dşyetisyene bence ilk etapta gerek de yok kurallar belli yenecekler de cok masraf gerektiren ekstra seyler degil hatta paketli hazır ğrün yasak oldugu icin de daha ekonomikAslında Eki Görüntüle 2108793
Bu kitaplarım var bunları bidaha okuyup bu diyeti yapayım
Valla ben hergün tartılırsanm 1haftada vazgeçerim diyetininde .... Artısınındaaa.. Allah belasını versin derim hergün tartılmal bana göre değilKız psikolojimiz bozulur öyleben hergün tartılınca genellikle moralim bozuluyo istiyorum ki 100 gr da olsa gitsin. Ama bana uyar farketmez yani yarın mesela zevkle tartilirim 1 kg falan eksik çıkarım heralde
Karatayda yediklerin kadar yemediklerinde var. Kuruyemiş çiğ yiyosun. Genellikle diyeti bozacak insanlar ya karatay bile lahmacuna bişey demiyo ya karatay kuruyemiş yiyin diyo falan diyolar ama o diyeti tam uygulamadıktan sonra onlar insana + olarak gelir. Sen ne bi meyve yiyosun karatayda ne zararlı başka bişey. Bilmiyorum ama dukan tarzindaki diyetleri ben uygulayamam zor yani
Öylemi diyosun kız ben çok az yiyom karatayda daha çok şey var tam bi liste yok bende bu kitap sanki biraz yemek tarifleri veriyprCanım bence de kesinlikle karatay yap benim ne param ne de zamanım var özel dşyetisyene bence ilk etapta gerek de yok kurallar belli yenecekler de cok masraf gerektiren ekstra seyler degil hatta paketli hazır ğrün yasak oldugu icin de daha ekonomik
O kitapta leptini anlatıyor. Ağzına 1 lokma bisey alsan sakız çiğnesen nasıl leptinin bozulduğunu anlatıyor. Sen öğün aralarında bişey yemesen zayıflarsın bence. O yüzden karataylık tam senlikValla ben hergün tartılırsanm 1haftada vazgeçerim diyetininde .... Artısınındaaa.. Allah belasını versin derim hergün tartılmal bana göre değil
Yaa tamam ben bi kitaba göz atayımO kitapta leptini anlatıyor. Ağzına 1 lokma bisey alsan sakız çiğnesen nasıl leptinin bozulduğunu anlatıyor. Sen öğün aralarında bişey yemesen zayıflarsın bence. O yüzden karataylık tam senlik
Sen yarin bi tartil. Gecen c.tesi jac kiloydun biliyomusun? Olmadi senin tartilma gunlerun c.tesi olsunKız psikolojimiz bozulur öyleben hergün tartılınca genellikle moralim bozuluyo istiyorum ki 100 gr da olsa gitsin. Ama bana uyar farketmez yani yarın mesela zevkle tartilirim 1 kg falan eksik çıkarım heralde
Karatayda yediklerin kadar yemediklerinde var. Kuruyemiş çiğ yiyosun. Genellikle diyeti bozacak insanlar ya karatay bile lahmacuna bişey demiyo ya karatay kuruyemiş yiyin diyo falan diyolar ama o diyeti tam uygulamadıktan sonra onlar insana + olarak gelir. Sen ne bi meyve yiyosun karatayda ne zararlı başka bişey. Bilmiyorum ama dukan tarzindaki diyetleri ben uygulayamam zor yani
Ozaman sen tartilmaValla ben hergün tartılırsanm 1haftada vazgeçerim diyetininde .... Artısınındaaa.. Allah belasını versin derim hergün tartılmal bana göre değil
tmm ozmn isteyen tartilsinBende her gün tartılmaktan yana değilim.Veremedikçe moral kalmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?