- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben zaten onu baz alıyorum geçen hafta ucundan 67 yi gördüm şimdide en fazla 67.8 falan çıkarım heralde çünkü dün gece hatta sabaha karsi regl oldum malum 20 gün gecikince şişkinlik tavan yaptıSen yarin bi tartil. Gecen c.tesi jac kiloydun biliyomusun? Olmadi senin tartilma gunlerun c.tesi olsun
Ozaman sen tartilma
tmm ozmn isteyen tartilsin
Sen yarin tartil bildir bize bidahaki cuma onu yazalim. Sen bundn snra c.tesi gunleri bildirim yapBen zaten onu baz alıyorum geçen hafta ucundan 67 yi gördüm şimdide en fazla 67.8 falan çıkarım heralde çünkü dün gece hatta sabaha karsi regl oldum malum 20 gün gecikince şişkinlik tavan yaptı
Kesinlikle yapmalıyız kaptan ben tartılıyofum valla en azından 2 gune birbenim aklima hergun tartilip bildirmek geldi. Bu sayede + cikana hemen sopalari gosterirz :)
Öyle olur mu kaptanımSen yarin tartil bildir bize bidahaki cuma onu yazalim. Sen bundn snra c.tesi gunleri bildirim yap
Aynen bende esra eve gitmeyi bekliyorum bugun de iki öğün yapıyorum bakalım iki öğün yapmak nekadar etkili oluyor dşye denicemKızlar ben çok acıktım
Tmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricemKesinlikle yapmalıyız kaptan ben tartılıyofum valla en azından 2 gune bir
Icli kofte kizartmami suda mi hasladin2 tane icli kofte bi kase yogurt yedim bayagada doydum
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin miHa bide ben hala mens olmadim 16 ay oldu sut hala koruyodur die dusunuyorum yoksa menepoza mi girdim acaba
Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerineÖyle olur mu kaptanım
Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsinKızlar ben çok acıktım
yine huzur birinci :)Kızlar ip listesi Eki Görüntüle 2108893
Tenk you gencler spor bizim işimizTmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricem
Icli kofte kizartmami suda mi hasladin
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin mi
Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine
Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsin
yine huzur birinci :)
Canım bence de kesinlikle karatay yap benim ne param ne de zamanım var özel dşyetisyene bence ilk etapta gerek de yok kurallar belli yenecekler de cok masraf gerektiren ekstra seyler degil hatta paketli hazır ğrün yasak oldugu icin de daha ekonomik
Malesef suda hasladim ha bugun ha yarin die erteledim dr isiniTmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricem
Icli kofte kizartmami suda mi hasladin
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin mi
Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine
Gerci evet biE köyden geldiği icin hiç dusunmedim onuKaratayda gunkurusu hurma kuriyemisler var cnm.onlarda ucuz deil ama
Malatyali misinizGerci evet biE köyden geldiği icin hiç dusunmedim onu
Suda basladiysan guzel ama bulgurlu oluyo icli kofte sisirir insaniMalesef suda hasladim ha bugun ha yarin die erteledim dr isini
pahalifa ben soyle dusunuyorum diyet icin bse alirken. Diyette olmasam hamburger pizza durum alcaktim onun yerine bunu aliyorumGerci evet biE köyden geldiği icin hiç dusunmedim onu
Dediğin doğru valla zararlı şeyler daha pahalı. Kuruyemiş olarak yer fıstığı alınabilir cok ucuz. Zaten kuru meyve ve yaş meyve yemeyin diyo karatay bi tek çok tatlı krizi tutarsa kahvaltıda gün kurusu var o da ne kadar tutcakpahalifa ben soyle dusunuyorum diyet icin bse alirken. Diyette olmasam hamburger pizza durum alcaktim onun yerine bunu aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?