Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen yarin bi tartil. Gecen c.tesi jac kiloydun biliyomusun? Olmadi senin tartilma gunlerun c.tesi olsun

Ozaman sen tartilma
tmm ozmn isteyen tartilsin
Ben zaten onu baz alıyorum geçen hafta ucundan 67 yi gördüm şimdide en fazla 67.8 falan çıkarım heralde çünkü dün gece hatta sabaha karsi regl oldum malum 20 gün gecikince şişkinlik tavan yaptı

Ben zaten onu baz alıyorum geçen hafta ucundan 67 yi gördüm şimdide en fazla 67.8 falan çıkarım heralde çünkü dün gece hatta sabaha karsi regl oldum malum 20 gün gecikince şişkinlik tavan yaptı
Sen yarin tartil bildir bize bidahaki cuma onu yazalim. Sen bundn snra c.tesi gunleri bildirim yap

Bu hafta benim belim daha iyi bende atlayacağım kızlar siz atlamaya dwvam mı

Kesinlikle yapmalıyız kaptan ben tartılıyofum valla en azından 2 gune bir
Tmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricem
2 tane icli kofte bi kase yogurt yedim bayagada doydum
Icli kofte kizartmami suda mi hasladin
Ha bide ben hala mens olmadim 16 ay oldu sut hala koruyodur die dusunuyorum yoksa menepoza mi girdim acaba
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin mi

Öyle olur mu kaptanım
Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine
Kızlar ben çok acıktım
Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsin
yine huzur birinci :)

Tenk you gencler spor bizim işimiz

Karatayda gunkurusu hurma kuriyemisler var cnm.onlarda ucuz deil ama

Malesef suda hasladim ha bugun ha yarin die erteledim dr isini

Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine
Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsin
yine huzur birinci :)

Onu soralımda oluyosa öyle yapalım. Ama şimdi şunu dusunuyorum bu haftaki kilom ödemli oldugu icin cok yuksek haftaya birde duscek ya haksizlik olmaz mi o isi nasıl yapiyo kaptanım persembe tartılanlar.

Kız yanımda yiyecek hic bisey yok ki ben arada atıştırıyorum diye hic bisey getirmiyodum artık

pahalifa ben soyle dusunuyorum diyet icin bse alirken. Diyette olmasam hamburger pizza durum alcaktim onun yerine bunu aliyorum
Dediğin doğru valla zararlı şeyler daha pahalı. Kuruyemiş olarak yer fıstığı alınabilir cok ucuz. Zaten kuru meyve ve yaş meyve yemeyin diyo karatay bi tek çok tatlı krizi tutarsa kahvaltıda gün kurusu var o da ne kadar tutcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…