Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su nerde kuzu :) guzel ama az degil mi pirasa yemeginde princ varmiydi :)
Su 2.5 litre kaptancıgım pirincli degil bulgurluydu o da koca tencerede kahve fincanı kadardı bana dusen 1 kasık bile degildi heralde . Valla doyuyorum artık bu kadarı tam yetiyor üstüne yesem catlarım artık heralde

Bugünki meyvesiz menüm

Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, Biber, peynir, zeytin, 1/2 cb fazla ceviz, süt
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam: etli corba, firinda mantar + biber, 1/2 havuc

20 dkk yüksek tempoda kondisyon bisiklet 7.75 km, 60 x komple bacak 29 kg, 45 x dis bacak 27 kg, 45 x ic bacak 18 kg, mekik aleti 36 x 18 lg, 1/2 Soda, 1.3 l detoks suyu 2 l su, sütlü filtre kahve

Yok inş yapmayı dusunmuyorum okdar pastaya börege sabrettim 70 olana kadar birsey yapmam ama 6 lıları görünce bir ödül istiyorum ilk hedefim 70 ti cünki
6 lari gorunce odul veririz sana merak etme :)
afiyet olsun cnm guzrl menu

Findikfaresi123 ablacım ayran detoksu nasıl birşey?
Iki günlük bi detoks canim yogurt icine bulgur nohut mercimek(haslanmis olarak)katiyosun tuz atmiyosun sabah yumurtali güzel bi kahvalti sonra iki saate bir bir kase bu ayrani iciyosun bol su iciliyo ayrica bi saatte yürüyüs yaparsan süper olur

Peki tam olarak kaç kilogram gidiyor ve eski düzene dönünce ne oluyor

Öyle yoğun bigündü ki hiç bakamadım
Sabah tek kat ince yufkadan ıspanaklı gözleme (gözleme diyince ağır gibi oldu ama yağsız ve ekmeği çok az yarı çiğ ıspanakla yaptım hafifti yani)
öğlen ızgara
Akşam haşlanmış sebze
Şimdi de kefirimi içtim yatıyorum.
Ara öğün yapmadım kefir dışında.

Abla tam bi tarifi alabilir miyim? Bende h.sonu deneyim
Simdi dört kasik bulgur dört kasik mercimek ve dört kasik nohutu hasliyosun bunlari yogurtla karistirip ayran gibi su ekliyosun tuz yok kesinlikle ama nane kirmizibiber gibi baharatlar serbest iki saatte bi kase iciyosun sabah normal kahvalti oniki -iki -dört -alti -sekiz de iciyosun iki fincan yesilcay bol su ve enaz yarim saatte yürüyüs yapin diyolar tuz seker kahve cay yasak ertesi günde aynisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…