Yarin oyle yapayim ozmnCanim menunu ve sporunu gun sonunda toplu olarak yazarsan daha guzrl olur
Boyle unutuyoruz cnku :) toplu olarak gorursek ona gore yorum yaparizYarin oyle yapayim ozmn
Su 2.5 litre kaptancıgım pirincli degil bulgurluydu o da koca tencerede kahve fincanı kadardı bana dusen 1 kasık bile degildi heralde . Valla doyuyorum artık bu kadarı tam yetiyor üstüne yesem catlarım artık heraldeSu nerde kuzu :) guzel ama az degil mi pirasa yemeginde princ varmiydi :)
Kız valla artık üstüne bol yogurtla mogurtla doyuyorum üatüne yiyemiyorum artık midem mi kuculdu ne yaptıysa4 ymk kaşigi pirasayla nasıl doydun acaba
Miden kuculdu demekki :)Su 2.5 litre kaptancıgım pirincli degil bulgurluydu o da koca tencerede kahve fincanı kadardı bana dusen 1 kasık bile degildi heralde . Valla doyuyorum artık bu kadarı tam yetiyor üstüne yesem catlarım artık heralde
Ay doyuveriyorun artık gercekten ben de inanamıyorum ama yogurtla mogurtla koca bşr tabak olduBende merak ettim ben kesinlikle doymazdim yani
Ne mutlu sana canim. Aman dikkat kacamak yaparsan basa sararsinAy doyuveriyorun artık gercekten ben de inanamıyorum ama yogurtla mogurtla koca bşr tabak oldu
Yok inş yapmayı dusunmuyorum okdar pastaya börege sabrettim 70 olana kadar birsey yapmam ama 6 lıları görünce bir ödül istiyorum ilk hedefim 70 ti cünkiNe mutlu sana canim. Aman dikkat kacamak yaparsan basa sararsin
Karatayi basariyla devam ediyorsun, menün Cok güzelSabah 10.30
1yumırtadan sucuklu omlet
2 ceviz
3 gun kurusu
Domates salatalık
1 kk peynir
Aksam 18.30
4 ymk kasıgı pırasa yemegi üstüne 4 ymk kasıgı sarımsaklı ypgurt
6 lari gorunce odul veririz sana merak etme :)Yok inş yapmayı dusunmuyorum okdar pastaya börege sabrettim 70 olana kadar birsey yapmam ama 6 lıları görünce bir ödül istiyorum ilk hedefim 70 ti cünki
afiyet olsun cnm guzrl menuBugünki meyvesiz menüm
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, Biber, peynir, zeytin, 1/2 cb fazla ceviz, süt
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam: etli corba, firinda mantar + biber, 1/2 havuc
20 dkk yüksek tempoda kondisyon bisiklet 7.75 km, 60 x komple bacak 29 kg, 45 x dis bacak 27 kg, 45 x ic bacak 18 kg, mekik aleti 36 x 18 lg, 1/2 Soda, 1.3 l detoks suyu 2 l su, sütlü filtre kahve
Iki günlük bi detoks canim yogurt icine bulgur nohut mercimek(haslanmis olarak)katiyosun tuz atmiyosun sabah yumurtali güzel bi kahvalti sonra iki saate bir bir kase bu ayrani iciyosun bol su iciliyo ayrica bi saatte yürüyüs yaparsan süper olurFindikfaresi123 ablacım ayran detoksu nasıl birşey?
Peki tam olarak kaç kilogram gidiyor ve eski düzene dönünce ne oluyorIki günlük bi detoks canim yogurt icine bulgur nohut mercimek(haslanmis olarak)katiyosun tuz atmiyosun sabah yumurtali güzel bi kahvalti sonra iki saate bir bir kase bu ayrani iciyosun bol su iciliyo ayrica bi saatte yürüyüs yaparsan süper olur
Iki kilo civari canimPeki tam olarak kaç kilogram gidiyor ve eski düzene dönünce ne oluyor
Abla tam bi tarifi alabilir miyim? Bende h.sonu deneyimIki kilo civari canim
Yok canım son bir saate kadar acıkmıyorum genelde sabah gec yiyorum ya zatenKaratayi basariyla devam ediyorsun, menün Cok güzelarada Cok acikiyormusun?
Simdi dört kasik bulgur dört kasik mercimek ve dört kasik nohutu hasliyosun bunlari yogurtla karistirip ayran gibi su ekliyosun tuz yok kesinlikle ama nane kirmizibiber gibi baharatlar serbest iki saatte bi kase iciyosun sabah normal kahvalti oniki -iki -dört -alti -sekiz de iciyosun iki fincan yesilcay bol su ve enaz yarim saatte yürüyüs yapin diyolar tuz seker kahve cay yasak ertesi günde aynisiAbla tam bi tarifi alabilir miyim? Bende h.sonu deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?