Sorcam onu birazxan paylasim alaninda.Onu soralımda oluyosa öyle yapalım. Ama şimdi şunu dusunuyorum bu haftaki kilom ödemli oldugu icin cok yuksek haftaya birde duscek ya haksizlik olmaz mi o isi nasıl yapiyo kaptanım persembe tartılanlar.
Kız yanımda yiyecek hic bisey yok ki ben arada atıştırıyorum diye hic bisey getirmiyodum artık
ben simdi ceviz ve findik kircam onlari yerim ara ogun olarak hrrujDediğin doğru valla zararlı şeyler daha pahalı. Kuruyemiş olarak yer fıstığı alınabilir cok ucuz. Zaten kuru meyve ve yaş meyve yemeyin diyo karatay bi tek çok tatlı krizi tutarsa kahvaltıda gün kurusu var o da ne kadar tutcak
Ya bizim oda çok sıcak ya akşama kadar ekşir diye korkuyorumSorcam onu birazxan paylasim alaninda.
Keske kucik yogurtlardan bulundursaydin yaninda
ben simdi ceviz ve findik kircam onlari yerim ara ogun olarak hrruj
huzur hep birinci bi plastic bir huzurTmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricem
Icli kofte kizartmami suda mi hasladin
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin mi
Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine
Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsin
yine huzur birinci :)
Yok canım ceviz köyden geliyor gunkurusu okadar oahalı degildiMalatyali misiniz
Kuruyemis fln al ozmn zararsiz biseler bulundurYa bizim oda çok sıcak ya akşama kadar ekşir diye korkuyorum
Kız bir suru vardida ben acken mesela 1 cevizle duramiyorum 4 tane yiyorum badem 10 tane yiyorum onun için artık yanıma almiyorum artık olanıda bitirdikKuruyemis fln al ozmn zararsiz biseler bulundur
Sendr ben gibisinKız bir suru vardida ben acken mesela 1 cevizle duramiyorum 4 tane yiyorum badem 10 tane yiyorum onun için artık yanıma almiyorum artık olanıda bitirdik
Su nerde kuzu :) guzel ama az degil mi pirasa yemeginde princ varmiydi :)Sabah 10.30
1yumırtadan sucuklu omlet
2 ceviz
3 gun kurusu
Domates salatalık
1 kk peynir
Aksam 18.30
4 ymk kasıgı pırasa yemegi üstüne 4 ymk kasıgı sarımsaklı ypgurt
4 ymk kaşigi pirasayla nasıl doydun acabaSabah 10.30
1yumırtadan sucuklu omlet
2 ceviz
3 gun kurusu
Domates salatalık
1 kk peynir
Aksam 18.30
4 ymk kasıgı pırasa yemegi üstüne 4 ymk kasıgı sarımsaklı ypgurt
Bende merak ettim ben kesinlikle doymazdim yani4 ymk kaşigi pirasayla nasıl doydun acaba
afiyet olsun ablacim.Menü
Sabah:tost menemen cay zeytin
Araortakal
Ögle:iki tabak kapuska
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak kapuska.
Yatmadan önce pulbiberli yogurt
Spor yok hala hastayim
Su:iki litre civari
Yarin ve pazar iki günlük ayran detoksu yapacaz esimle uygunmudurKanguru_
Kızlar tebrık ederımSu nerde kuzu :) guzel ama az degil mi pirasa yemeginde princ varmiydi :)
Bendr sizi tebrik ederim kaptanim ❤ hepimjz kazandik kaybeden yaglar olduKızlar tebrık ederım
Sız kazandınız
Canim menunu ve sporunu gun sonunda toplu olarak yazarsan daha guzrl olur25 dk daha lessie yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?