Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende öyle düşünüyorum ama tartılıyorum dayanamayıp :)

Ben Karatay’da kendimi rezil ettim bilmiyorum

Ay oluyor mu öyle benim içinde süper olur CUMA hep fazla çıkıyorum

İçli mi köfte :)
Gunaydinlar grup hadi hic sinerji goremedim uyuyor musun yoksa icli kofte evt cok severim hemde diyetteyim die ozel yapamiyorum kendime eve yaptigimdan yiyorum biraz

Gunaydinlar grup hadi hic sinerji goremedim uyuyor musun yoksa icli kofte evt cok severim hemde diyetteyim die ozel yapamiyorum kendime eve yaptigimdan yiyorum biraz

Günaydın ben yeni uyandım, hafta sonları sakin oluyor grup, benim de bugün işim çok Doğum günü var oğlumun fazla giremem, bende sevdiklerimi de yiyerek yapmaya çalıştım başta, ama benim için olmuyor ne yazık ki, yasaksa eğer Bi şey yemiyorum en güzeli o diyet süresince

İlk önce oğlunun hayırlı yaşları olsun sağlıkla,mutlulukla.
İkincisi bende az az yemeyi bilmiyorum ya yencek yada yasak olacak

İlk önce oğlunun hayırlı yaşları olsun sağlıkla,mutlulukla.
İkincisi bende az az yemeyi bilmiyorum ya yencek yada yasak olacak

Sağol bitanem :* aynen benimde durum yok birde maşallah iyi yerim Yani :)) bu kiloların her bir gramında emek var emek :))) ilmek ilmek dokudum yağlarımı :)))

İyikş dogmus oglunuz :)

Yardımcı olmamı ister misn? İstersen 1 gün önceden beraber planlayalım menünü deneyelim 1 hafta ne dersin?
valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu gün

Bende öyle düşünüyorum ama tartılıyorum dayanamayıp :)

Ben Karatay’da kendimi rezil ettim bilmiyorum

Ay oluyor mu öyle benim içinde süper olur CUMA hep fazla çıkıyorum

İçli mi köfte :)
karatay yapamam galiba

yeni hafta başladıııı
Sporları ekleyelim arkadaslaaaar

spor

Cuma
Pembebulut 209
Huzur 434
Ngy 90
En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen

valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu gün

karatay yapamam galiba

Cnm ben kalktigim gibi tartılırsam ya sabit cikiyorum yada arti kalktiktan 1 saat sonra ve tuvalete cikmis halimle tartilinca eksim cikiyor ortaya sis uyaniyorum bn genelde sende oyle denesen yada oylemi yapiyirsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…