Gunaydinlar grup hadi hic sinerji goremedim uyuyor musun yoksa icli kofte evt cok severim hemde diyetteyim die ozel yapamiyorum kendime eve yaptigimdan yiyorum birazBende öyle düşünüyorum ama tartılıyorum dayanamayıp :)
Ben Karatay’da kendimi rezil ettim bilmiyorum
Ay oluyor mu öyle benim içinde süper olur CUMA hep fazla çıkıyorum
İçli mi köfte :)
GunaydinGünaydın kızlar.
Gunaydinlar grup hadi hic sinerji goremedim uyuyor musun yoksa icli kofte evt cok severim hemde diyetteyim die ozel yapamiyorum kendime eve yaptigimdan yiyorum biraz
İlk önce oğlunun hayırlı yaşları olsun sağlıkla,mutlulukla.Günaydın ben yeni uyandım, hafta sonları sakin oluyor grup, benim de bugün işim çok Doğum günü var oğlumun fazla giremem, bende sevdiklerimi de yiyerek yapmaya çalıştım başta, ama benim için olmuyor ne yazık ki, yasaksa eğer Bi şey yemiyorum en güzeli o diyet süresince
İlk önce oğlunun hayırlı yaşları olsun sağlıkla,mutlulukla.
İkincisi bende az az yemeyi bilmiyorum ya yencek yada yasak olacak
Vaay içli köfteyee ragmen -400 helal olsun valla metabolizmana :))Kiloyu ilk ben yazayim eksideyim die baya mutluyum dun 68.4 tum simdi 68
İyikş dogmus oglunuz :)Günaydın ben yeni uyandım, hafta sonları sakin oluyor grup, benim de bugün işim çok Doğum günü var oğlumun fazla giremem, bende sevdiklerimi de yiyerek yapmaya çalıştım başta, ama benim için olmuyor ne yazık ki, yasaksa eğer Bi şey yemiyorum en güzeli o diyet süresince
valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu günYardımcı olmamı ister misn? İstersen 1 gün önceden beraber planlayalım menünü deneyelim 1 hafta ne dersin?
karatay yapamam galibaBende öyle düşünüyorum ama tartılıyorum dayanamayıp :)
Ben Karatay’da kendimi rezil ettim bilmiyorum
Ay oluyor mu öyle benim içinde süper olur CUMA hep fazla çıkıyorum
İçli mi köfte :)
İyi gezmeler efenimmGunaydin diyorummm ve gidiyorummm.aksama gorusuruz kizlar. Ben gezmeye gidiyorum
valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu gün
karatay yapamam galiba
Kiloyu ilk ben yazayim eksideyim die baya mutluyum dun 68.4 tum simdi 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?