- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Menün çok güzel ama sporlar daha güzelBugünki meyvesiz menüm
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, Biber, peynir, zeytin, 1/2 cb fazla ceviz, süt
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam: etli corba, firinda mantar + biber, 1/2 havuc
20 dkk yüksek tempoda kondisyon bisiklet 7.75 km, 60 x komple bacak 29 kg, 45 x dis bacak 27 kg, 45 x ic bacak 18 kg, mekik aleti 36 x 18 lg, 1/2 Soda, 1.3 l detoks suyu 2 l su, sütlü filtre kahve
Teşekkür ederim abla.Cumartesi ve pazar deneyeceğim inşallahSimdi dört kasik bulgur dört kasik mercimek ve dört kasik nohutu hasliyosun bunlari yogurtla karistirip ayran gibi su ekliyosun tuz yok kesinlikle ama nane kirmizibiber gibi baharatlar serbest iki saatte bi kase iciyosun sabah normal kahvalti oniki -iki -dört -alti -sekiz de iciyosun iki fincan yesilcay bol su ve enaz yarim saatte yürüyüs yapin diyolar tuz seker kahve cay yasak ertesi günde aynisi
Ben bir kere denemeye çalıştım ilk lokmayla banyoya koşmam bir oldu.Zerdeçalda koymuştumzencefilli yogurt kürü yapan oldu mu aranizda? ben onda daha cok etki görmüstüm, ondan ona gecmeyi planliyorum ama haftada 2 defa yapiliyor o.. ama pulbibere göre tadi o kadar lezzetli degil diyim
Bencede tadi igrencBen bir kere denemeye çalıştım ilk lokmayla banyoya koşmam bir oldu.Zerdeçalda koymuştum
off cok kötü olmus, aynen zencefil zerdecal tarcin iki kasikta burnu kapatip bol suyla hic tadini almadan yutacaksin Baska Türlü mide kabul etmiyor zatenBen bir kere denemeye çalıştım ilk lokmayla banyoya koşmam bir oldu.Zerdeçalda koymuştum
Aynen bende pazartesi yazariz kilomuzu ölcü almayi unuttumTeşekkür ederim abla.Cumartesi ve pazar deneyeceğim inşallah
Olur abla yarin aksama kadr bildirmeye vakit varAynen bende pazartesi yazariz kilomuzu ölcü almayi unuttumKanguru_ sabah yazsam olurmu
bilmiyorum kaptanım hiç ne tuvalete çıkabiliyorum ne kaçamak yapıyorum bende anlamadım acaba korunmak için iğne kullanıyorum o uüzden mi kıtlığamı girdim bilmiyorum ve çok üzülüyorum
yok canım yanlış anlayacak bişey yok bilmiyorum valla çok üzülüyorum inan ben günde iki ekmek yiyip gecelerimi cips ve kolasız geçirmezdim şimdi ne beyaz ekmek ne cips ne kola yok şeker hiç yok bilmiyorum diyerisyenimde dwvletin diyetisyeni ve üç aydır aynı liste ye devam edip ilgilenmiyor iyice sıkıldım ve çok mutsuzum
Bende her gün tartılmaktan yana değilim.Veremedikçe moral kalmaz bende
Yaa tamam ben bi kitaba göz atayım
Sen yarin tartil bildir bize bidahaki cuma onu yazalim. Sen bundn snra c.tesi gunleri bildirim yap
2 tane icli kofte bi kase yogurt yedim bayagada doydum
Aa heycanla bekliyorum ödülümü güzel bi börek yemek istiyorum meselaa :))6 lari gorunce odul veririz sana merak etme :)
afiyet olsun cnm guzrl menu
Ben hep onu yaptım cnm yogurt kürü diyünce ama hiç sabah ekdi olmuyordu ya işe yaramadımı acaba yada yatmadan 15 dk önce oldugu için yaga mı dönüştüki :)zencefilli yogurt kürü yapan oldu mu aranizda? ben onda daha cok etki görmüstüm, ondan ona gecmeyi planliyorum ama haftada 2 defa yapiliyor o.. ama pulbibere göre tadi o kadar lezzetli degil diyim
Sabah : 2 dilim ananas
1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 elma
Öğle: patlıcan kırmızı etli fırın
Cacık
Akşam: dışarıdaydım trafikteydim misafir geldi, tavuklu çavdar ekmekli sandaviç yedim
3 lt su
1 Türk kahvesi
Filtre kahve
1 soda
Kızlar ölçülerimizi tam olarak nasıl alıyordukKanguru_ sanki bişey atmıştın ama sayfaların arasında kaybolup gitmiş
Aa heycanla bekliyorum ödülümü güzel bi börek yemek istiyorum meselaa :))
Ben hep onu yaptım cnm yogurt kürü diyünce ama hiç sabah ekdi olmuyordu ya işe yaramadımı acaba yada yatmadan 15 dk önce oldugu için yaga mı dönüştüki :)
Suyun cok iyi canım aksamki sandvic mecburi olmuş kötünün iyisi bir tercih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?