- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ayni benSağol bitanem :* aynen benimde durum yok birde maşallah iyi yerim Yani :)) bu kiloların her bir gramında emek var emek :))) ilmek ilmek dokudum yağlarımı :)))
Hepimizde kalçalıyız nasıl eriyecekseKizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
90 60 90 olana kadar devam
Guncelleyiiiinnnnn
Valla ya benim hepsi basen çıkık bi kalça olsa yine iyide yana doğru daha kötüHepimizde kalçalıyız nasıl eriyecekse
Benin ilk başladığımda kalçam 133 cm di.Nasıl inceldi bilmiyorum hiç sporda yoktuValla ya benim hepsi basen çıkık bi kalça olsa yine iyide yana doğru daha kötü
Ama sen çok güzel kilo verdin normal bence çok incelmenBenin ilk başladığımda kalçam 133 cm di.Nasıl inceldi bilmiyorum hiç sporda yoktu
Tebrik ederim@Rzgrece çok çok özürdilerim netimiz kesildi ancak şimdi açıldı
Kilo bildirimi
Geçen cuma :89
Pazartesi :88.7
Bu cuma : 88.6
Fark : -400 gr
Teşekkür ederim canım çok Üzgünüm eşimin telden bildireyim dedim ama ben uyurken çıkmışTebrik ederim
Bende yazabilir miyimKizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
90 60 90 olana kadar devam
Guncelleyiiiinnnnn
Tabiki sen yazıyorsun canımBende yazabilir miyim
Olsun sorun değil deneme süresinde olduğun için ortalamayı etkilemiyor zaten takıma girince düzenli yazarsınTeşekkür ederim canım çok Üzgünüm eşimin telden bildireyim dedim ama ben uyurken çıkmış
Tamam canım ölçüm yazarım şimdiTabiki sen yazıyorsun canım
Benimde boyum ayni hedefn cok iyi insqllah bian once inersinHosbulduk 1.65 boyum hedefim 60
En sisko benmisim ya bakinn
Yok canım ben varım baksana kalçaya 117 hey maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?