Sporla ericek kızlar hepsi
AhSen_2504 kuzucuğum tatil bitti dönsene artık
Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
pembebulut5
Göğüs :101
Bel: 88
Kalça: 107
90 60 90 olana kadar devam
Guncelleyiiiinnnnn
Çok şükür döndün çok özledim seni
Çok şükür döndün çok özledim seni
Uzun bi ayrılık oldu naptın nasıl geçti tatil bol yemeli miBende seni çok özledimEsramm
Uzun bi ayrılık oldu naptın nasıl geçti tatil bol yemeli mi
Kaç kilo oldun kızEvet biraz uzun oldu ama burdayım artık. Guzel geçti ama baya yemeli gecti nefsime hakim olamadım
Hepimizde kalçalıyız nasıl eriyecekse
Kaç kilo oldun kız
Mezurasız olmaz snki dısarı cıktıgın bş zmaan alırsım tuhafşyeden falan canımKızlar ben de ne mezura ne metre var ne yapacam ya oğlum metreyi bozmuştu attım nasıl ölçecem
HoşbulduukYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız
Hoşbulduukbiz sizinle tanısmamaıstık bana kısaca huzurdiyebilirsin :) hedeflerimiz aynı inş ulasırız hedefimize bir an öncr
Yok kız söyle @Rzgrece de kilo alarak geldi bişey yapmadıknasıl soyliycem bilemiyorum beni kk de kovarsınız vallahi
Iple ölçünü al çocukların cetveliyle ölç yada bilgisayara cetvel yazinca cetvel cikiyo ekrandan ölçebilirsinKızlar ben de ne mezura ne metre var ne yapacam ya oğlum metreyi bozmuştu attım nasıl ölçecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?