- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Naptın kız o kadar
+5.500
Naptın kız o kadarama neyse hep birlikte vericez görümcen gitti mi
Valla gercekten ölcülerimiz fena yemesek de bi yerden sonra sporsuz incelmiyor bölgesel yerler oyuzden spor sart vallahi
Allahın adını verdim o bel nedir kız sen de cildiriciiim yaDELIveCesur
Sus susKuzum benim bel çok kalinlasmiyo zaten bide yaptığım sporlar göbek bel ağırlıklı ondan sanirsam
Sanırım bırakıcam diyeti canim eşim takti bırak deyip duruyo sağlığından olacaksın diyo aslında iyiyim ama
Sağlığında bir problem yoksa ve sen memnunsan bu kiloda olabilirSanırım bırakıcam diyeti canim eşim takti bırak deyip duruyo sağlığından olacaksın diyo aslında iyiyim ama
Sağlığında bir problem yoksa ve sen memnunsan bu kiloda olabilir
Çok geçmiş olsun canımBir kaç gündür basim çatlıyor Öyle ağrıyo ki dün dönmeye başladı bayılma hissi oldu en son burnumdan kan akmaya başladı esimde kilo verip iyice halsiz kaldigima bağlıyor kızıyor doktora gitcez ara ver bırak diyo onunla alakası yok aslında ama işte
Tabi ki kuzum üzme kendini gider hepsi sen hızlı veriyosun zatenAynen kocaman ohaaaaaaa.
Misafirim dün gitti canım yarından itibaren sıkı diyete ve spora basliycam inşallah yilmak yok yola devammmm
Sağol canım ❤Çok geçmiş olsun canım
Ya ağlayarak yazıyorum bu mesajı yıkılıyorum artık nefret ediyorum kendimden olmuyor olmuyor aç aç duruyorum yine olmuyor ya çıldıracağım millet kaçamak yaptığımı gizli gizli yediğimi düşünüyor neden ya neden bi benim vucudum böyle belim ağrıyor kilodan diyorlar çapraz bağım kopuk kilo ver diyorlar herşeymi ya nece kilolular var veriyorlar bi ben mi ya bi benmi artık yenin ediyorum sıkıldım herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?