Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağlığında bir problem yoksa ve sen memnunsan bu kiloda olabilir

Bir kaç gündür basim çatlıyor Öyle ağrıyo ki dün dönmeye başladı bayılma hissi oldu en son burnumdan kan akmaya başladı esimde kilo verip iyice halsiz kaldigima bağlıyor kızıyor doktora gitcez ara ver bırak diyo onunla alakası yok aslında ama işte

="Deli ve Cesur, post: 54784861, member: 856687"]Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120
90 60 90 olana kadar devam

Guncelleyiiiinnnnn

Bugün ki menüm
Sabah (10.00): 1 haşlanmış yumurta , salatalık,domates ,roka ,7 zeytin ,2 dlm ç.ekmeği
Ara (12.35): 1 elma
Akşam (17.40): 1 kepçe tarhana çorbası,hamsi ve salata
Ara (20.45) : 2 ceviz , 1 sb süt

1,5 lt su 2,5 a tamamlarım,1 kupa y.çay 1 kupa daha içerim,1 kupa kayısılı formçay

Çok geçmiş olsun canım

Ya ağlayarak yazıyorum bu mesajı yıkılıyorum artık nefret ediyorum kendimden olmuyor olmuyor aç aç duruyorum yine olmuyor ya çıldıracağım millet kaçamak yaptığımı gizli gizli yediğimi düşünüyor neden ya neden bi benim vucudum böyle belim ağrıyor kilodan diyorlar çapraz bağım kopuk kilo ver diyorlar herşeymi ya nece kilolular var veriyorlar bi ben mi ya bi benmi artık yenin ediyorum sıkıldım herşeyden

Kuzum bozma moralini eninde sonunda gidecek kilolar diyetisyene gittin mi bide spora daha da ağırlık vermeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…