Canım benim stres de kilo vermede etkili.Biraz yediklerini değiştirsen olmaz mı acaba?Ya ağlayarak yazıyorum bu mesajı yıkılıyorum artık nefret ediyorum kendimden olmuyor olmuyor aç aç duruyorum yine olmuyor ya çıldıracağım millet kaçamak yaptığımı gizli gizli yediğimi düşünüyor neden ya neden bi benim vucudum böyle belim ağrıyor kilodan diyorlar çapraz bağım kopuk kilo ver diyorlar herşeymi ya nece kilolular var veriyorlar bi ben mi ya bi benmi artık yenin ediyorum sıkıldım herşeyden
Bu gun ;
Sabah; acili sos,yumurta,tahin pekmez,zeytin,peynir
O pastanın tadı yutana kadar seni tatmin eder ama fit olursan hep mutlu olursun öyle düşün zaten çok güzel kilo verdin emeğine yazıkKızlaaar tatlı krizindeyim tatlıı dolapta kocaman yas pasta var
Tabi ki kuzum üzme kendini gider hepsi sen hızlı veriyosun zaten
Canım menünü toplu sekşlde yazarsan daha iyi olur yorum yapmamız acısından :) yediklerin gayet iyi bir düzen oturtmus görünğyorsjn nasıl gidiyoe zorlanıyormusun alıştınmıSporum da 20 dk di dun
Ara öğün için yanında birşeyler bulundurman cok guzel canım okul kantiminden alacagın bi cikolata dısardan alıncak bi cips yerine saglıklı tercihler yapmak senin elinde affeirn sana cok iyi gidiyoesun bak simdi ver kilolarını ilerde bizim gibi ugrasmazsınHa bu arada ben aslinda ara ogun de yapiyorum ama unuttugum icin yazmayi genelde olmuyo
Oglen ara ogunde elma yerim genelde bir sonraki ara ogunde de acikirsam sayet kefir icerim
Sporum da 20 dk di dun
canım ekmek yemiyormusun ya da ekmek yerin egecen herhangi bşrleyBu gun ;
Sabah; acili sos,yumurta,tahin pekmez,zeytin,peynir
Canım eliptik yapıyorsun hatırladıgım kadarıyla 20 dk yaoalı. Bir haftaboldu heralde dimi yavas yavas arttırsan mesela bugun 30 dk yap bşr de yatmadan bölgesel harkeetller bacak bel hareketleri yap ben spor bakanıyım buranın sınra beni etiketle hesaplayalım sporunu ne dersinSporum da 20 dk di dun
Biliyorum biliyorum ama bazen diyorhmki yaa sunu yiyim de isterse 1 kilo alıyım reglim yaklasıyor aklı fikrim tatlı da yaO pastanın tadı yutana kadar seni tatmin eder ama fit olursan hep mutlu olursun öyle düşün zaten çok güzel kilo verdin emeğine yazık
Deneme surecinde bise olmaz cnm ama bundan snra dikkat et biraz daha :) guzel kilo vermissin tebrik ederimKanguru_ çok çok özürdilerim netimiz kesildi ancak şimdi açıldı
Kilo bildirimi
Geçen cuma :89
Pazartesi :88.7
Bu cuma : 88.6
Fark : -400 gr
Döndüm canimmmm
Ben geldim canım misafirim dün gitti artık buralardayım. Ama tartı fena
Aha bitane daha benden
+5.500
Afiyet olsun cnmBugün ki menüm
Sabah (10.00): 1 haşlanmış yumurta , salatalık,domates ,roka ,7 zeytin ,2 dlm ç.ekmeği
Ara (12.35): 1 elma
Akşam (17.40): 1 kepçe tarhana çorbası,hamsi ve salata
Ara (20.45) : 2 ceviz , 1 sb süt
1,5 lt su 2,5 a tamamlarım,1 kupa y.çay 1 kupa daha içerim,1 kupa kayısılı formçay
ElifcimYa ağlayarak yazıyorum bu mesajı yıkılıyorum artık nefret ediyorum kendimden olmuyor olmuyor aç aç duruyorum yine olmuyor ya çıldıracağım millet kaçamak yaptığımı gizli gizli yediğimi düşünüyor neden ya neden bi benim vucudum böyle belim ağrıyor kilodan diyorlar çapraz bağım kopuk kilo ver diyorlar herşeymi ya nece kilolular var veriyorlar bi ben mi ya bi benmi artık yenin ediyorum sıkıldım herşeyden
cnm dun tarti gunuyduInternette problem vardi dun hicbirsey paylasamadim k.b. dun;
Sabah: yumurta,peynir,zeytin ,dometes ,salatalik
Oglen: az corba ,yarim dilim ekmek
Aksam : karnibahar yemegi , yarim dilim ekmek
sessiz sessiz izliyomusun :) nasilsinbende burdayimm
kalk kalk yata yata bu hale geldik zatenKalkıp ya Leslie 3 mil ya da 45 dakikalık dışarıda yürüyüş yapmam gerek.Ama ben battaniyenin altındayım
Bi hafta erken regl oldum şaştım zaten hafiften sancıda başladı oyyyysessiz sessiz izliyomusun :) nasilsin
kalk kalk yata yata bu hale geldik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?