Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim stres de kilo vermede etkili.Biraz yediklerini değiştirsen olmaz mı acaba?

Ha bu arada ben aslinda ara ogun de yapiyorum ama unuttugum icin yazmayi genelde olmuyo
Oglen ara ogunde elma yerim genelde bir sonraki ara ogunde de acikirsam sayet kefir icerim

Ha bu arada ben aslinda ara ogun de yapiyorum ama unuttugum icin yazmayi genelde olmuyo
Oglen ara ogunde elma yerim genelde bir sonraki ara ogunde de acikirsam sayet kefir icerim
Ara öğün için yanında birşeyler bulundurman cok guzel canım okul kantiminden alacagın bi cikolata dısardan alıncak bi cips yerine saglıklı tercihler yapmak senin elinde affeirn sana cok iyi gidiyoesun bak simdi ver kilolarını ilerde bizim gibi ugrasmazsın

Sporum da 20 dk di dun
Canım eliptik yapıyorsun hatırladıgım kadarıyla 20 dk yaoalı. Bir haftaboldu heralde dimi yavas yavas arttırsan mesela bugun 30 dk yap bşr de yatmadan bölgesel harkeetller bacak bel hareketleri yap ben spor bakanıyım buranın sınra beni etiketle hesaplayalım sporunu ne dersin

Kanguru_ çok çok özürdilerim netimiz kesildi ancak şimdi açıldı
Kilo bildirimi
Geçen cuma :89
Pazartesi :88.7
Bu cuma : 88.6
Fark : -400 gr
Deneme surecinde bise olmaz cnm ama bundan snra dikkat et biraz daha :) guzel kilo vermissin tebrik ederim
Döndüm canimmmm

Ben geldim canım misafirim dün gitti artık buralardayım. Ama tartı fena

Aha bitane daha benden neyse seninle yarisiriz ilk kim gircek listeye bakalim :)
Afiyet olsun cnm
Elifcim sen dr a gidip tahlil fln yaptirmistin dimi birsey cikmamisti ?
Biryerlerde bir yanlis var demekki. Bu hafta diyetisyene giden plasticwoman ve S smygnc sana ornek bir liste olustursun. Onu uygula duzenini tamamen degistirelim. Birde sporu arttiralim bakalim ozmb nolcak
Internette problem vardi dun hicbirsey paylasamadim k.b. dun;
Sabah: yumurta,peynir,zeytin ,dometes ,salatalik
Oglen: az corba ,yarim dilim ekmek
Aksam : karnibahar yemegi , yarim dilim ekmek
cnm dun tarti gunuydu
Kilonu bildirmen gerekiyodu

Kalkıp ya Leslie 3 mil ya da 45 dakikalık dışarıda yürüyüş yapmam gerek.Ama ben battaniyenin altındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…