- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Deneme surecinde bise olmaz cnm ama bundan snra dikkat et biraz daha :) guzel kilo vermissin tebrik ederim
Aha bitane daha bendenneyse seninle yarisiriz ilk kim gircek listeye bakalim :)
Afiyet olsun cnm
Elifcimsen dr a gidip tahlil fln yaptirmistin dimi birsey cikmamisti ?
Biryerlerde bir yanlis var demekki. Bu hafta diyetisyene gidenplasticwoman ve S smygnc sana ornek bir liste olustursun. Onu uygula duzenini tamamen degistirelim. Birde sporu arttiralim bakalim ozmb nolcak
cnm dun tarti gunuydu
Kilonu bildirmen gerekiyodu
Biraz yuryus sonra ilik bir dus sonra yatak iiimmm cok guzel geliyo kulaga :)Bi hafta erken regl oldum şaştım zaten hafiften sancıda başladı oyyyy
valla ben listede degilim diye yemeye devan ediyorumeee hade bakalım kim daha önce listeye girmeyi başaracakk. Gerçi liste disiyim diye kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum
2
Biraz yuryus sonra ilik bir dus sonra yatak iiimmm cok guzel geliyo kulaga :)
valla ben listede degilim diye yemeye devan ediyorum
Bende yarindan itibaren baslicam hergun spor fln.. birbirimizi tesvik edelim. En kisa zmnda listeye girelim veeeeeeeeeeeee mezun olalimaaaa napiyon olmaz öyle biz yaza fit olucaz lütfen yeme.
yarindan basliycam kesinlikle en ufak kaçamak yapmayi dusunmuyorum artık kilolarimdan kurtulup mutlu olmak istiyorum
İki gündür canım neler istiyor bi bilsen.İş arkadaşlarım bıktı benden.Hadi gidelim yiyelim diyorlar,yok yemem ben diyetteyim diyorumSabah 9.30
1 yukurtadan kurutulmus biberli omlet
3 gun kueusu
3 ceviz
Salatalık
1 bardk tarxınlı süt
Oglen 13.30
1 avuc içi kadar peynir
2 ceviz
Aksam 18.00
1 kase mor lahana salatası
1 kase yogurt
3 kupa bitki cayı
Canım hep yasaklı seyleri cekiyor yasak olmayanlardan hiiç yiyesim yok kızlar zorla yiyorum
75 puanlık ceza uygun bence
Bilmem :) mesela herkesin kilosuna gore hedefler koyabilirsin :)
Ekle kendini cnmYanliz su listelere ekleme yaparkn en son kim paylasmissa bakalim ondan ekleme yapalim arkadaslar karisio cnki bn knsimi ekledim suan en son listede ben yokum ??
sessiz sessiz izlemiyordum tam denk geldi sayfaya bakmamlasessiz sessiz izliyomusun :) nasilsin
kalk kalk yata yata bu hale geldik zaten
Tabloda ayni sekilde.Bu listeler için başka bi çözüm bulsak olmaz mı?Tablo gibi yapsak
Ben yazmistim?Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120
90 60 90 olana kadar devam
@Seyhan77 P pembebulut5plasticwoman kizlar olculer nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?