Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eee hade bakalım kim daha önce listeye girmeyi başaracakk. Gerçi liste disiyim diye kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum

2
Bi hafta erken regl oldum şaştım zaten hafiften sancıda başladı oyyyy
Biraz yuryus sonra ilik bir dus sonra yatak iiimmm cok guzel geliyo kulaga :)
eee hade bakalım kim daha önce listeye girmeyi başaracakk. Gerçi liste disiyim diye kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum
valla ben listede degilim diye yemeye devan ediyorum

2

Biraz yuryus sonra ilik bir dus sonra yatak iiimmm cok guzel geliyo kulaga :)
valla ben listede degilim diye yemeye devan ediyorum

aaaa napiyon olmaz öyle biz yaza fit olucaz lütfen yeme.
yarindan basliycam kesinlikle en ufak kaçamak yapmayi dusunmuyorum artık kilolarimdan kurtulup mutlu olmak istiyorum

aaaa napiyon olmaz öyle biz yaza fit olucaz lütfen yeme.
yarindan basliycam kesinlikle en ufak kaçamak yapmayi dusunmuyorum artık kilolarimdan kurtulup mutlu olmak istiyorum
Bende yarindan itibaren baslicam hergun spor fln.. birbirimizi tesvik edelim. En kisa zmnda listeye girelim veeeeeeeeeeeee mezun olalim

Sabah 9.30
1 yukurtadan kurutulmus biberli omlet
3 gun kueusu
3 ceviz
Salatalık
1 bardk tarxınlı süt

Oglen 13.30
1 avuc içi kadar peynir
2 ceviz

Aksam 18.00
1 kase mor lahana salatası
1 kase yogurt

3 kupa bitki cayı

Canım hep yasaklı seyleri cekiyor yasak olmayanlardan hiiç yiyesim yok kızlar zorla yiyorum

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120
90 60 90 olana kadar devam

@Seyhan77 P pembebulut5 plasticwoman kizlar olculer nerde ?

İki gündür canım neler istiyor bi bilsen.İş arkadaşlarım bıktı benden.Hadi gidelim yiyelim diyorlar,yok yemem ben diyetteyim diyorum

Yanliz su listelere ekleme yaparkn en son kim paylasmissa bakalim ondan ekleme yapalim arkadaslar karisio cnki bn knsimi ekledim suan en son listede ben yokum ??

Yanliz su listelere ekleme yaparkn en son kim paylasmissa bakalim ondan ekleme yapalim arkadaslar karisio cnki bn knsimi ekledim suan en son listede ben yokum ??
Ekle kendini cnm spor listeside ayni sekilde. Kac kere ekledim kendimi yine yokum yine yokum

Bugunki menum
Kahvalti 11.15
2 yumurta 2yk lor ceyrek kapya yarim salatalik 3 gnkurusu 5 badem 1 ceviz 6 dal tere kinzi

Ara 15.15
Yarim elma 1 turk kahvesi

Aksam 18.45
140 gr balik yesil salata

3 lt su 2 fincan cay
Spor yok suan yapabilirsemm yazarim.kizlarr

Ben yazmistim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…