Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla hasta olmana ragmen yine de pes etmemişsin allah sifa versin

Canım menünü toplu sekşlde yazarsan daha iyi olur yorum yapmamız acısından :) yediklerin gayet iyi bir düzen oturtmus görünğyorsjn nasıl gidiyoe zorlanıyormusun alıştınmı
Aslinda alistim pek sorun cikmiyo bir arkadasim da oglen yemwginde bana uyum saglamaya calisiyo bunun yani sira evde daha once denemedigimiz saglikli yemekleri de deniyoruz birde mwnum u normaldw toplu yazarim ama bugun ki bir dalginlikla yanlis attim kusura bakmayin

Valla istediktwn sonra yapilmayacak hicbir sey yok siz icinizdeki umutla basladiysaniz bu isin altindan zaferle de cikarsiniz diye dusunuyorum

Yaaa yaaaa aglicam yaaa evdeki herkes cıtır cıtır tereyaglı kurubörek yiyor cipsler havada ucuyor bide k.pederim sen meden yemiyosun diye bana sesleniyor söyle baskalarının yanında diyet yapıyormusum gibi bakılınca okadar sinir oluyorum ki anlatamam hem kendime hem de soranlara evet diyet yapıyorum arkadasım diyet kilom var zayıflaöaya calışıyorum sizin gibi homini yiyemiyorum malsef

Sabrin sonu selamet ben hergun okulda restorantlarda ne yemekler goruyorum birbilsen en sivdigim cikolatadan 1 kere bile yemedim basladigimdan beri ama alisamayacagimiz birsey oldugunu sanmiyorum tamgazz devam

Dun ki kilom da 70.9 du hanimlar soylwmeyi unutmusum malesef ve bu gunki sporum da gine klasiklesen 20 dakikalik tempolu eliptik
Canım kilonu söylerken gecen haftaki kşlonu da söylemelisin suan 70.9 isen haftaya eksiye dusmen lazım haftaya sunsekilde bildiriceksin
Gecen hafta cuma :
Bu cuma :
Fark :

Oglen yemeklerini sadece corba seklinde yapma canım yanında salata malzemesi tası mutlka kucuk bir sisede yag ve tuz götürür öğlen ara da yiyebilirsin bunu gerfeklestir öutlaka yarına ödevin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…