Afiyet olsun cnm
bende iyim cnm :) yarin karataya baslicam desteklerini eksik etmebir hafta denicem bakalim yapabilcemmi
Afiyet olsun cnm. Sende olculerini yazar misin9.30 ilik su limonlu
11.00 kahvalti ev yapimi sucuklu yumurta bir dilim ekmek
15.00 sut ve gunkurusu
17.30 izmir kofte ve brokoli corba
2 litre su
3 mil lessie
Tsk ederim evet bugun olcecem insalhAfiyet olsun cnm. Sende olculerini yazar misin
Abla hasta olmana ragmen yine de pes etmemişsin allah sifa versinMenü
Sabah:tost zeytin domates cay portakal
Ara:yesilcay
Bir muz
Aksama dogru:müsli süt bi tabak lahana yemegi (ne buldumsa yedim hasta oldugum icin bisey yapamadim)
Sütlü kahve bol aksam cayi
Su iki litre dört yada bes agrikesici ilac
Spor :yok
Ayran detoksuda yalan oldu ilk firsatta yapacam ama
Ben geldimŞimdi bizim gruba kimler geldi.yeni arkadaşlar vardı şimdi yoklar galiba
İsmin Eftelyaydı değil mi?Ben geldim
aktif olan bi belcimim var gerisi geldi gorundu gitti :)Şimdi bizim gruba kimler geldi.yeni arkadaşlar vardı şimdi yoklar galiba
Aslinda alistim pek sorun cikmiyo bir arkadasim da oglen yemwginde bana uyum saglamaya calisiyo bunun yani sira evde daha once denemedigimiz saglikli yemekleri de deniyoruz birde mwnum u normaldw toplu yazarim ama bugun ki bir dalginlikla yanlis attim kusura bakmayinCanım menünü toplu sekşlde yazarsan daha iyi olur yorum yapmamız acısından :) yediklerin gayet iyi bir düzen oturtmus görünğyorsjn nasıl gidiyoe zorlanıyormusun alıştınmı
Valla istediktwn sonra yapilmayacak hicbir sey yok siz icinizdeki umutla basladiysaniz bu isin altindan zaferle de cikarsiniz diye dusunuyorumAra öğün için yanında birşeyler bulundurman cok guzel canım okul kantiminden alacagın bi cikolata dısardan alıncak bi cips yerine saglıklı tercihler yapmak senin elinde affeirn sana cok iyi gidiyoesun bak simdi ver kilolarını ilerde bizim gibi ugrasmazsın
Canım benim stres de kilo vermede etkili.Biraz yediklerini değiştirsen olmaz mı acaba?
Yaaa yaaaa aglicam yaaaevdeki herkes cıtır cıtır tereyaglı kurubörek yiyor cipsler havada ucuyor bide k.pederim sen meden yemiyosun diye bana sesleniyor söyle baskalarının yanında diyet yapıyormusum gibi bakılınca okadar sinir oluyorum ki anlatamam hem kendime hem de soranlara evet diyet yapıyorum arkadasım diyet kilom var zayıflaöaya calışıyorum sizin gibi homini yiyemiyorum malsef
Canım kilonu söylerken gecen haftaki kşlonu da söylemelisin suan 70.9 isen haftaya eksiye dusmen lazım haftaya sunsekilde bildiriceksinDun ki kilom da 70.9 du hanimlar soylwmeyi unutmusum malesef ve bu gunki sporum da gine klasiklesen 20 dakikalik tempolu eliptik
Ben varim su anlikŞimdi bizim gruba kimler geldi.yeni arkadaşlar vardı şimdi yoklar galiba
Diyetisyenden oyle alistim cnm o yuzden fazla yersem diyetimi layigiyla yapmiyormuaum gibi geliyor tartiyorum bndeMenün harika bence su grmla ymeek isine gercekten cok imrenşyorum
Oglen yemeklerini sadece corba seklinde yapma canım yanında salata malzemesi tası mutlka kucuk bir sisede yag ve tuz götürür öğlen ara da yiyebilirsin bunu gerfeklestir öutlaka yarına ödevin olsunAslinda alistim pek sorun cikmiyo bir arkadasim da oglen yemwginde bana uyum saglamaya calisiyo bunun yani sira evde daha once denemedigimiz saglikli yemekleri de deniyoruz birde mwnum u normaldw toplu yazarim ama bugun ki bir dalginlikla yanlis attim kusura bakmayin
Canım kilonu söylerken gecen haftaki kşlonu da söylemelisin suan 70.9 isen haftaya eksiye dusmen lazım haftaya sunsekilde bildiriceksin
Gecen hafta cuma
Gecen cuma tartilamamistim ama farkettim oule oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?