Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun cnm
sessiz sessiz izlemiyordum tam denk geldi sayfaya bakmamla iyim tesekkür ederim Sen nasilsin
bende iyim cnm :) yarin karataya baslicam desteklerini eksik etme bir hafta denicem bakalim yapabilcemmi

Afiyet olsun cnm
bende iyim cnm :) yarin karataya baslicam desteklerini eksik etme bir hafta denicem bakalim yapabilcemmi
Basladiktan Sonra 1 hafta icinde tamamen alisiyorsun zaten, kesin devam edersin bir baslasan.. zaten simdiye kadar benziyordu beslenme tarzin, gec yersen 2 ögün yap Ama cok erken yersen acikabilirsin Ben 3 ögün yapiyorum erken yersem

Basladiktan Sonra 1 hafta icinde tamamen alisiyorsun zaten, kesin devam edersin bir baslasan.. zaten simdiye kadar benziyordu beslenme tarzin, gec yersen 2 ögün yap Ama cok erken yersen acikabilirsin Ben 3 ögün yapiyorum erken yersem
Genelde ara yapmiyorum zaten. Cok acikirsam ara ogun olarak ne yemeliyim

Menün harika bence su grmla ymeek isine gercekten cok imrenşyorum

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120
90 60 90 olana kadar devam

Findikfaresi123 P pembebulut5 plasticwoman kizlar olculer nerde ?

Buna ekleyin kizlar N NGY

Cok acikirsan süt/yogurt yiyebilirsin ama ara yerine öglen de yiyebilirsin yani en az 4 saat gectikten Sonra aralarda 4.5-6 saat arasi birakman en iyisi olur
Oglen yemek yemeyi sevmiyorm ya :) yogurt yerim yulaf yiyebilirmiyim peki pekmez 1 tk vs?

Oglen yemek yemeyi sevmiyorm ya :) yogurt yerim yulaf yiyebilirmiyim peki pekmez 1 tk vs?
yulaf nooo diyo karatay, pekmez de yasak canin tatli cekerse 15'den önce günkurusu yada Baska bir kuru meyve cok istiyorsan bir porsiyon meyve de olur Ama hep olmaz, 2.5 ögün yapabilirsin yani hafif bir öglen ara gibi yani

yulaf nooo diyo karatay, pekmez de yasak canin tatli cekerse 15'den önce günkurusu yada Baska bir kuru meyve cok istiyorsan bir porsiyon meyve de olur Ama hep olmaz, 2.5 ögün yapabilirsin yani hafif bir öglen ara gibi yani
Yogurdu sademi yicez yani :)

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120

Seyhan
Gögüs 95
Bel 80
Kalca 107

90 60 90 olana kadar devam kizlar

[USER P pembebulut5 plasticwoman kizlar olculer nerde ?

Menü
Sabah:tost zeytin domates cay portakal
Ara:yesilcay
Bir muz
Aksama dogru:müsli süt bi tabak lahana yemegi (ne buldumsa yedim hasta oldugum icin bisey yapamadim)
Sütlü kahve bol aksam cayi
Su iki litre dört yada bes agrikesici ilac
Spor :yok
Ayran detoksuda yalan oldu ilk firsatta yapacam ama

Gecmis olsun ablam ❤ afiyet olsun

Çok geçmiş olsun.Bende yapmadım abla detoksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…