Afiyet olsun cnmBugunki menum
Kahvalti 11.15
2 yumurta 2yk lor ceyrek kapya yarim salatalik 3 gnkurusu 5 badem 1 ceviz 6 dal tere kinzi
Ara 15.15
Yarim elma 1 turk kahvesi
Aksam 18.45
140 gr balik yesil salata
3 lt su 2 fincan cay
Spor yok suan yapabilirsemm yazarim.kizlarr
bende iyim cnm :) yarin karataya baslicam desteklerini eksik etmesessiz sessiz izlemiyordum tam denk geldi sayfaya bakmamlaiyim tesekkür ederim Sen nasilsin
Basladiktan Sonra 1 hafta icinde tamamen alisiyorsun zaten, kesin devam edersin bir baslasan.. zaten simdiye kadar benziyordu beslenme tarzin, gec yersen 2 ögün yap Ama cok erken yersen acikabilirsin Ben 3 ögün yapiyorum erken yersemAfiyet olsun cnm
bende iyim cnm :) yarin karataya baslicam desteklerini eksik etmebir hafta denicem bakalim yapabilcemmi
YaBen yazmistim?
Genelde ara yapmiyorum zaten. Cok acikirsam ara ogun olarak ne yemeliyimBasladiktan Sonra 1 hafta icinde tamamen alisiyorsun zaten, kesin devam edersin bir baslasan.. zaten simdiye kadar benziyordu beslenme tarzin, gec yersen 2 ögün yap Ama cok erken yersen acikabilirsin Ben 3 ögün yapiyorum erken yersem
Menün harika bence su grmla ymeek isine gercekten cok imrenşyorumBugunki menum
Kahvalti 11.15
2 yumurta 2yk lor ceyrek kapya yarim salatalik 3 gnkurusu 5 badem 1 ceviz 6 dal tere kinzi
Ara 15.15
Yarim elma 1 turk kahvesi
Aksam 18.45
140 gr balik yesil salata
3 lt su 2 fincan cay
Spor yok suan yapabilirsemm yazarim.kizlarr
Bence de en iyisi o olurTabloda ayni sekilde.
Herkes kendi puanini kendi not tutup cuma gunu yazsin bi ara oylede yaptik. En sagliklisi bu olacal heralde
eklerim yoksa tekrar Sorun yok Ama hangi listeyeYabirileri son listeden almiyo boyle oluyo iste. Tmm ben bulurum simdi
Cok acikirsan süt/yogurt yiyebilirsin ama ara yerine öglen de yiyebilirsin yani en az 4 saat gectikten Sonra aralarda 4.5-6 saat arasi birakman en iyisi olurGenelde ara yapmiyorum zaten. Cok acikirsam ara ogun olarak ne yemeliyim
Oglen yemek yemeyi sevmiyorm ya :) yogurt yerim yulaf yiyebilirmiyim peki pekmez 1 tk vs?Cok acikirsan süt/yogurt yiyebilirsin ama ara yerine öglen de yiyebilirsin yani en az 4 saat gectikten Sonra aralarda 4.5-6 saat arasi birakman en iyisi olur
Oyle yapalim ozmn. Dunden itibaren herkes kendi puanini not alsin. Bidahaki hafta c.tesi gunu yazariz buraya hesaplamayi yaparm benBence de en iyisi o olur
yulaf nooo diyo karatay, pekmez de yasak canin tatli cekerse 15'den önce günkurusu yada Baska bir kuru meyve cok istiyorsan bir porsiyon meyve de olur Ama hep olmaz, 2.5 ögün yapabilirsin yani hafif bir öglen ara gibi yaniOglen yemek yemeyi sevmiyorm ya :) yogurt yerim yulaf yiyebilirmiyim peki pekmez 1 tk vs?
Yogurdu sademi yicez yani :)yulaf nooo diyo karatay, pekmez de yasak canin tatli cekerse 15'den önce günkurusu yada Baska bir kuru meyve cok istiyorsan bir porsiyon meyve de olur Ama hep olmaz, 2.5 ögün yapabilirsin yani hafif bir öglen ara gibi yani
afiyet olsun cnmKızlar dibek kahvesi yaptım buyrun gelin kahve içelim
Gecmis olsun ablam ❤ afiyet olsunMenü
Sabah:tost zeytin domates cay portakal
Ara:yesilcay
Bir muz
Aksama dogru:müsli süt bi tabak lahana yemegi (ne buldumsa yedim hasta oldugum icin bisey yapamadim)
Sütlü kahve bol aksam cayi
Su iki litre dört yada bes agrikesici ilac
Spor :yok
Ayran detoksuda yalan oldu ilk firsatta yapacam ama
Çok geçmiş olsun.Bende yapmadım abla detoksuMenü
Sabah:tost zeytin domates cay portakal
Ara:yesilcay
Bir muz
Aksama dogru:müsli süt bi tabak lahana yemegi (ne buldumsa yedim hasta oldugum icin bisey yapamadim)
Sütlü kahve bol aksam cayi
Su iki litre dört yada bes agrikesici ilac
Spor :yok
Ayran detoksuda yalan oldu ilk firsatta yapacam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?