Bravo sana canım bravo boyle devam et senin ki cok daha hızlı gşdecek bizimki yıllanmıs kilolar sen ucucaksın sporla artır biraz bu gece yatmadan önce bölgesel calış senin hedefin kacSabrin sonu selamet ben hergun okulda restorantlarda ne yemekler goruyorum birbilsen en sivdigim cikolatadan 1 kere bile yemedim basladigimdan beri ama alisamayacagimiz birsey oldugunu sanmiyorum tamgazz devam
Hedef 65 suan ama tabiki ikerisi icin 55 57 artik dusebilirsem dal olacam dalBravo sana canım bravo boyle devam et senin ki cok daha hızlı gşdecek bizimki yıllanmıs kilolar sen ucucaksın sporla artır biraz bu gece yatmadan önce bölgesel calış senin hedefin kac
Afiyeet olsun cnmmKızlar dibek kahvesi yaptım buyrun gelin kahve içelim
Yaaa yaaaa aglicam yaaaevdeki herkes cıtır cıtır tereyaglı kurubörek yiyor cipsler havada ucuyor bide k.pederim sen meden yemiyosun diye bana sesleniyor söyle baskalarının yanında diyet yapıyormusum gibi bakılınca okadar sinir oluyorum ki anlatamam hem kendime hem de soranlara evet diyet yapıyorum arkadasım diyet kilom var zayıflaöaya calışıyorum sizin gibi homini yiyemiyorum malsef
Henuz kucuk olnama ragmen ben bile zayif oldugum bir zamani hatirlamiyorumBendede durum farkli deil.kayinvalidemle kaynim yatili geldi dnden beri borekler kurabiyeler cipsler ki hic sevmem normalde ama diyetliykn kokusu bile hos gelioo dayaniyorumm dayanicam cnki zayif olmayi onlari yemekten dah cok istiyorum yapicmm
Yok brnim adim burcu sizinki neydiİsmin Eftelyaydı değil mi?
Memnun oldum Burcu.Bende SümeyyeYok brnim adim burcu sizinki neydi
Bende memnun oldumMemnun oldum Burcu.Bende Sümeyye
Oboziteye yatkin bi bunyemiz varda ondan daha gencsin cnm simdiden drdur kendini ilerde cok.piaman olucaksin cnki gemckn gzellik yetiyornsaniyo insan o an yetiyoda sonradan yas gecince coluk cocuga karisinca kendine batmaya basliyorsunHenuz kucuk olnama ragmen ben bile zayif oldugum bir zamani hatirlamiyorum
Bu hun gecen seneki mezuniyet elbisemi denwdim ve korseyle tam oturan biraz da dar olan elbiae bana ust kismi bol geldi nasil sevindim anlatamam hayatimda yasadigim en mutluluk verici seylerden biriydi benim icin
Ya işte onları yapıp yapıp döktürüp sofraya oturmamak sinir bozucu yemedigimi bile bile her defasında sen yemiyonmu diye sormaları ayrı snir bpzucuBendede durum farkli deil.kayinvalidemle kaynim yatili geldi dnden beri borekler kurabiyeler cipsler ki hic sevmem normalde ama diyetliykn kokusu bile hos gelioo dayaniyorumm dayanicam cnki zayif olmayi onlari yemekten dah cok istiyorum yapicmm
Bende 75 ken aldigim montun icine sigdimm bn surekli yapiyorum bunu eski kiyafetleri deneme isini beni daha cok hirslandiriyorr 70 e dogru onerknde bi elbisem var onun icine sigdmmi iki hafta kndime izin verip 65 e dogru yol.almayi planliyorum.insallah
Ki kaldıki yasayacagın tüm güzellikleri gencken yasıyorsun universiten iş hayatın nisanın dugunun sözün anne olman hepsi gencken olacak ve kilon olursa o zmanlarda foto bile cektşrmek istemşyor insan o sebeple kendşne güvenen ayakları yere bassn bir genc kız icin saglıklı tercihler yap şimdidenBu hun gecen seneki mezuniyet elbisemi denwdim ve korseyle tam oturan biraz da dar olan elbiae bana ust kismi bol geldi nasil sevindim anlatamam hayatimda yasadigim en mutluluk verici seylerden biriydi benim icin
Umarim ki oyle olmamKi kaldıki yasayacagın tüm güzellikleri gencken yasıyorsun universiten iş hayatın nisanın dugunun sözün anne olman hepsi gencken olacak ve kilon olursa o zmanlarda foto bile cektşrmek istemşyor insan o sebeple kendşne güvenen ayakları yere bassn bir genc kız icin saglıklı tercihler yap şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?