Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108
90 60 90 olana kadar devam

Findikfaresi123 P pembebulut5 plasticwoman kizlar olculer nerde ?

Buna ekleyin kizlar

Sabrin sonu selamet ben hergun okulda restorantlarda ne yemekler goruyorum birbilsen en sivdigim cikolatadan 1 kere bile yemedim basladigimdan beri ama alisamayacagimiz birsey oldugunu sanmiyorum tamgazz devam
Bravo sana canım bravo boyle devam et senin ki cok daha hızlı gşdecek bizimki yıllanmıs kilolar sen ucucaksın sporla artır biraz bu gece yatmadan önce bölgesel calış senin hedefin kac

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Seyhan
Gögüs 95
Bel 80
Kalca 108
90 60 90 olana kadar devam

Findikfaresi123 P pembebulut5 plasticwoman kizlar olculer nerde ?

Buna ekleyin kizlar

Bendede durum farkli deil.kayinvalidemle kaynim yatili geldi dnden beri borekler kurabiyeler cipsler ki hic sevmem normalde ama diyetliykn kokusu bile hos gelioo dayaniyorumm dayanicam cnki zayif olmayi onlari yemekten dah cok istiyorum yapicmm

Bendede durum farkli deil.kayinvalidemle kaynim yatili geldi dnden beri borekler kurabiyeler cipsler ki hic sevmem normalde ama diyetliykn kokusu bile hos gelioo dayaniyorumm dayanicam cnki zayif olmayi onlari yemekten dah cok istiyorum yapicmm
Henuz kucuk olnama ragmen ben bile zayif oldugum bir zamani hatirlamiyorum

Henuz kucuk olnama ragmen ben bile zayif oldugum bir zamani hatirlamiyorum
Oboziteye yatkin bi bunyemiz varda ondan daha gencsin cnm simdiden drdur kendini ilerde cok.piaman olucaksin cnki gemckn gzellik yetiyornsaniyo insan o an yetiyoda sonradan yas gecince coluk cocuga karisinca kendine batmaya basliyorsun

Bu hun gecen seneki mezuniyet elbisemi denwdim ve korseyle tam oturan biraz da dar olan elbiae bana ust kismi bol geldi nasil sevindim anlatamam hayatimda yasadigim en mutluluk verici seylerden biriydi benim icin

Bende 75 ken aldigim montun icine sigdimm bn surekli yapiyorum bunu eski kiyafetleri deneme isini beni daha cok hirslandiriyorr 70 e dogru onerknde bi elbisem var onun icine sigdmmi iki hafta kndime izin verip 65 e dogru yol.almayi planliyorum.insallah

Simdi elimden geldigince motive edici bir konusma yapmayi planliyorum
Hepimiz kucuklugunden bu yana kilolu buyunus insanlariz yani en azindan cogumuz daha erken kimse bizi uyarmadigi sinirlamadigi yada bu kadar kilo aldigimizi farketmwdigimiz icin kizginiz biraz da ama hepimiz 1 gun bile olsa o zayif kizlara ozendik onlar gibi olmak istedik ve bunun icin gunlerdir sorvivor da yemek kazanamayan gonullu gibi adeta birbirimizle yarisiyoruz. Bunun icin yani kili vermek icin hayatimizdan bazi seyleri cikarmamiz gerekir o unlu sozdeki gibi HER ISTEDIGINI YERSEN HER ISTEDIGINI GIYEMEZSIN hayatimizdaki cogu seyden odun vermisken zaman ve para harcamisken hicbirimiz vazgecemeyiz hanginiz ilerde 300 kilo olup cocugunun veli toolantisina gelmesini istemedigi bir anne olmak ister ki ? Yada arkadaslari tarafindan sisko cirkin diye lakap takilmasini? Yanindayken ay cok kiloluyum deyip 55 kilo olmasina ragmen ilgi cekmeye calisan kizlari sever? hicbirimiz. cogunuzun benim gibi kucukken surekli her istedigini yiyen sinirsiz bir cocuk oldugunu dusunuyorum ama bu kadar cabalamisken vazgecemeyiz vazgecersek kendimize olan guvenimizi de onemimizi de kaybederiz cunku velhasil kelam sabreden dervis muradina ermis iyi geceler herkeze

Ya işte onları yapıp yapıp döktürüp sofraya oturmamak sinir bozucu yemedigimi bile bile her defasında sen yemiyonmu diye sormaları ayrı snir bpzucu

Bu hun gecen seneki mezuniyet elbisemi denwdim ve korseyle tam oturan biraz da dar olan elbiae bana ust kismi bol geldi nasil sevindim anlatamam hayatimda yasadigim en mutluluk verici seylerden biriydi benim icin
Ki kaldıki yasayacagın tüm güzellikleri gencken yasıyorsun universiten iş hayatın nisanın dugunun sözün anne olman hepsi gencken olacak ve kilon olursa o zmanlarda foto bile cektşrmek istemşyor insan o sebeple kendşne güvenen ayakları yere bassn bir genc kız icin saglıklı tercihler yap şimdiden

Umarim ki oyle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…