- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım benim sen iradeli bşr genc kızsın inş burda hep birlikte sadece görsellik iicn degil saglıgımız icin eriyip gşdicez zararlı alışkanlıklarımızı bırakıcaz zaten insan diyet yaparken anlıyor eskiden ne hatalar yaptıgını örnmli olan da bunlardan dönüp dersler cıkarmak mesela sen diyorsan ki eskiden her gün cips cikolata yiyordum artık yemicem ekmege abanıyordum her sulu yemeyinhatta salatayı bile bana bana yiyordum simdi az ekmekle doymasını da öğrendim eskiden su icmek ayda yılda bşr aklıma gelirdi simdi 2 litreyi geciyorum bunları bile oturtsan hayatına cook buyuk saglık adımları atmıs olursunSimdi elimden geldigince motive edici bir konusma yapmayi planliyorum
Hepimiz kucuklugunden bu yana kilolu buyunus insanlariz yani en azindan cogumuz daha erken kimse bizi uyarmadigi sinirlamadigi yada bu kadar kilo aldigimizi farketmwdigimiz icin kizginiz biraz da ama hepimiz 1 gun bile olsa o zayif kizlara ozendik onlar gibi olmak istedik ve bunun icin gunlerdir sorvivor da yemek kazanamayan gonullu gibi adeta birbirimizle yarisiyoruz. Bunun icin yani kili vermek icin hayatimizdan bazi seyleri cikarmamiz gerekir o unlu sozdeki gibi HER ISTEDIGINI YERSEN HER ISTEDIGINI GIYEMEZSIN hayatimizdaki cogu seyden odun vermisken zaman ve para harcamisken hicbirimiz vazgecemeyiz hanginiz ilerde 300 kilo olup cocugunun veli toolantisina gelmesini istemedigi bir anne olmak ister ki ? Yada arkadaslari tarafindan sisko cirkin diye lakap takilmasini? Yanindayken ay cok kiloluyum deyip 55 kilo olmasina ragmen ilgi cekmeye calisan kizlari sever? hicbirimiz. cogunuzun benim gibi kucukken surekli her istedigini yiyen sinirsiz bir cocuk oldugunu dusunuyorum ama bu kadar cabalamisken vazgecemeyiz vazgecersek kendimize olan guvenimizi de onemimizi de kaybederiz cunku velhasil kelam sabreden dervis muradina ermis iyi geceler herkeze
Ben anlamiyorum bu insanlar neden bu kadar garip insanlar canlarini dislerine takiyirrlar zayiflamak icin bidseyler yaomak icin neden bu israr ne bu kinaye kilo alsa benim gelin de kendine hic dikkat etmiyo cok kilo aliyo diyexekler valla pesYa işte onları yapıp yapıp döktürüp sofraya oturmamak sinir bozucu yemedigimi bile bile her defasında sen yemiyonmu diye sormaları ayrı snir bpzucu
Evet umarim oyle olur ve pes ermem etmicem birakmak yok biz hepbirlikte cok gucluyuzCanım benim sen iradeli bşr genc kızsın inş burda hep birlikte sadece görsellik iicn degil saglıgımız icin eriyip gşdicez zararlı alışkanlıklarımızı bırakıcaz zaten insan diyet yaparken anlıyor eskiden ne hatalar yaptıgını örnmli olan da bunlardan dönüp dersler cıkarmak mesela sen diyorsan ki eskiden her gün cips cikolata yiyordum artık yemicem ekmege abanıyordum her sulu yemeyinhatta salatayı bile bana bana yiyordum simdi az ekmekle doymasını da öğrendim eskiden su icmek ayda yılda bşr aklıma gelirdi simdi 2 litreyi geciyorum bunları bile oturtsan hayatına cook buyuk saglık adımları atmıs olursun
Yok canım onlar da kötülüklerinden degşl de işte sofra ya hep berbarr oturalım beraber yiyelim ivelim gülelim dersindeler malesef biz de yemek farklı manevş anlamlarda barındırıyor :)Ben anlamiyorum bu insanlar neden bu kadar garip insanlar canlarini dislerine takiyirrlar zayiflamak icin bidseyler yaomak icin neden bu israr ne bu kinaye kilo alsa benim gelin de kendine hic dikkat etmiyo cok kilo aliyo diyexekler valla pes
Bu arada bu yaziyi alicam,biktim,birakicam diyenker icin yazdim lutfen farkedin durumun ciddiyetiniEvet umarim oyle olur ve pes ermem etmicem birakmak yok biz hepbirlikte cok gucluyuz
Oyle ama abartiklarinda siz de kendinizi kotu hissetmihonusunuz yad aaklinizdan biran da olsa birazcik yerim bisey olmaz gecmiyo mu ben boyle dusunuyorum maalesefYok canım onlar da kötülüklerinden degşl de işte sofra ya hep berbarr oturalım beraber yiyelim ivelim gülelim dersindeler malesef biz de yemek farklı manevş anlamlarda barındırıyor :)
Birazdan bisey olmaz diyerek bu hale gelmedik mi zaten. Sen cok sanslisin ki erkenden karar verdin zayiflamaya. Metabolizman hizli hemen kilo verirsin ki veriyosuda. Yaza kadar incecik olacaksin. Yeter ki birakmaOyle ama abartiklarinda siz de kendinizi kotu hissetmihonusunuz yad aaklinizdan biran da olsa birazcik yerim bisey olmaz gecmiyo mu ben boyle dusunuyorum maalesef
Bende yarindan itibaren baslicam hergun spor fln.. birbirimizi tesvik edelim. En kisa zmnda listeye girelim veeeeeeeeeeeee mezun olalim
AhSen_2504 canim olculerini al ve yaz listeye
Valla kilodanda biktim diyettende biktim. Ama ne yazikki omur boyu dikkat etmek zorundayimKesinlikle ciddi şekilde başlamamız lazım ve hedeflerimize ulaşalım. yeter artık bıktık kilolardan
Yarin ölçer yazarim canim
Tabi ki olur canım.Bende bir kaç diyet listesi var onları burada paylaşırım.
keten tohumu koyabilirsinYogurdu sademi yicez yani :)
Tmm cnm belki duzeni degisirse kilo verirTabi ki olur canım.Bende bir kaç diyet listesi var onları burada paylaşırım.
keten tohumu koyabilirsin
Nasım gecti canım 2 öğünlü günün menğlerin cok guzel herzamanki gibi. Buguh biz de börek vardı bu börek işine karatayon bi cözümü yok mu acabaBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurtadan domatesli mozarellali omlet, zeytin, peynir, firinda biber, 2 mantar, cay
Aksam: et, Sogan salatasi
35 dkk tempolu yürüyüs, 1.3 detoks + 1.6 su, kücük bardak nane limon, sütlü filtre kahve, 2 sodali ayran
Cok lezzetli aciktim galibaBugünki menüm:
Kahvalti: 2 yumurtadan domatesli mozarellali omlet, zeytin, peynir, firinda biber, 2 mantar, cay
35 dkk tempolu yürüyüs, 1.3 detoks + 1.6 su, kücük bardak nane limon, sütlü filtre kahve, 2 sodali ayran
Afiyet olsun canım .Bulgur pilavı biraz fazla olmuş sanki.2 yk pilav 1 dlm ekmeğe eşdeğer ne yazıkki.Kanguru_
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öglen
1 elma
10 fındık
Akşam
8 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
2 saat yürüyüş 120 puan
1 saat egzersiz 50 puan 5 hareket 3 puandan hesapladımHuzurvermeyolunda
Afiyet olsun.Benim düşünceme göre çok az bi menü acıkmıyor musun?Bugünki menüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?