Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım artık herkes kendisi tutacakmıs kendi hesbını

Nasım gecti canım 2 öğünlü günün menğlerin cok guzel herzamanki gibi. Buguh biz de börek vardı bu börek işine karatayon bi cözümü yok mu acaba
kahvaltiyi gec yaptigim icin zorlanmadim hic.. galiba lahana kullanarak yapiyorsun Börek istersen bi dene, yani yufka yerine lahana yapraklari

Ya işte onları yapıp yapıp döktürüp sofraya oturmamak sinir bozucu yemedigimi bile bile her defasında sen yemiyonmu diye sormaları ayrı snir bpzucu

He ya hepsini ben yaptim heeeeheee aynindan bende de varr bi tanee yeee bisey olmaz kizim sen emziriyosun sutun cekerrr

Ben anlamiyorum bu insanlar neden bu kadar garip insanlar canlarini dislerine takiyirrlar zayiflamak icin bidseyler yaomak icin neden bu israr ne bu kinaye kilo alsa benim gelin de kendine hic dikkat etmiyo cok kilo aliyo diyexekler valla pes

Himm kaynimin kiz arkadasi varmiss bana kaynanmin kurdugu ilk cumlee evet kiz arkadasi varmis kizim zayifmis kizz ???

Süpersin kız içinden bi Karatay çıktı
Ya gerçekten hepimizde ne popo varmış maşallah
Çok dengeli besleniyorsun
9.30 ilik su limonlu
11.00 kahvalti ev yapimi sucuklu yumurta bir dilim ekmek
15.00 sut ve gunkurusu
17.30 izmir kofte ve brokoli corba
2 litre su
3 mil lessie
Harika menü

Çok güzel. Sodalı ayranla da detoks yapanlar var detoks olsun diye mi içiyorsun ?

Nasım gecti canım 2 öğünlü günün menğlerin cok guzel herzamanki gibi. Buguh biz de börek vardı bu börek işine karatayon bi cözümü yok mu acaba
Kız karatayın çok güzel pırasalı mercimekli böreği var. Karataycıların tarifi çok pizzalar falan

Bugün biraz olmamış ama toparlarsın bu haftaya listeye giriyosun

Tsekkurler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…