- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Zayiflanir Belki de yeterince kür yapiyorum Bu ara onu da yapmayi verimBurda bi topik vardı onla zayıflayanlar
densizzzzzHimm kaynimin kiz arkadasi varmiss bana kaynanmin kurdugu ilk cumlee evet kiz arkadasi varmis kizim zayifmis kizz???
Bu bi aea bnm profil resmimdi burda
densizzzzzzayiflar sinsi olur demedin mi
Bu hafta sen büyük sınavlar atlattınGünaydın kızlar.Sabah sabah babamın canı gözleme ve katmer istemiş.Annemle kalktık yaptık.Kahvaltı da imtihanım ağır
Aynen ama bu bence en ağırı çünkü katmeri ve gözlemeyi çok severim.Yufkadan yapmıyoruz kendimiz açıyoruzBu hafta sen büyük sınavlar atlattın
Bayılırım ben ya zaten hamur işini severim. Ben de şimdi kardeşimin yanına gidiyorum dışarda kahvaltı yapcam inşallah bozmamAynen ama bu bence en ağırı çünkü katmeri ve gözlemeyi çok severim.Yufkadan yapmıyoruz kendimiz açıyoruz
Bozmassın canım.Ben dışarda kahvaltı yaptığımda hiç tatlı ürünlerini istemediğimi belirtiyorum yerine yeşillik istiyorumBayılırım ben ya zaten hamur işini severim. Ben de şimdi kardeşimin yanına gidiyorum dışarda kahvaltı yapcam inşallah bozmam
Serpme kahvaltı olacak hepsinden masada olur benim tek dayanamadığım bal ve kaymak ama yemicem kesin kararlıyım 1 haftalık emeğimi çöpe atamamBozmassın canım.Ben dışarda kahvaltı yaptığımda hiç tatlı ürünlerini istemediğimi belirtiyorum yerine yeşillik istiyorum
O zaman afiyet olsun.Kararlısın yemezsin canımSerpme kahvaltı olacak hepsinden masada olur benim tek dayanamadığım bal ve kaymak ama yemicem kesin kararlıyım 1 haftalık emeğimi çöpe atamam
Aa gunaydin bu sabah cocuklarimla eaimexw gozleme yaptim ben tabi yemedim☺Günaydın kızlar.Sabah sabah babamın canı gözleme ve katmer istemiş.Annemle kalktık yaptık.Kahvaltı da imtihanım ağır
Bende yemedim canımAa gunaydin bu sabah cocuklarimla eaimexw gozleme yaptim ben tabi yemedim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?