Serpme kahvaltı olacak hepsinden masada olur benim tek dayanamadığım bal ve kaymak ama yemicem kesin kararlıyım 1 haftalık emeğimi çöpe atamam
Bozüyükte köfteci yusuf var baya çeşit var diğerleri gibi değil oraya gittikNereye gidiyosuniz kahvaltiya cnm
Hosgeldin canimGünaydınlarrr
Bizim kahvalti bitti iki saate bi ayranli corba icecez esimle ayran detoksuKızlar balık yapacağım dün alıp temizledim bugün pişireceğim siz ne yiyeceksiniz
Afiyet olsun esraBozüyükte köfteci yusuf var baya çeşit var diğerleri gibi değil oraya gittik
Kızlar balık yapacağım dün alıp temizledim bugün pişireceğim siz ne yiyeceksiniz
Rabbim şifa versin Allahın izniyle bi daha olmaz sen içini ferah tutKızlar duanıza ihtiyacımız var kucuk kuzum havale gecirdi geceyi hastanede gecirdik öyle kötü anlar yasadımki hala soktayım evdeyiz simdi daha iyi ama icimde korku var bende gece boyu halsiz uykusuz kaldıgım icin sabaha dogru mide bulantısı basdönmesi olunca esim zorla peynirli kraker yedirdi ama suan hiç bieşy gözümde segil herseyin bası saglık ondan da önce canından öte canın saglıgı
İnş canım ya uyurken oldu kolumda yatıyordu zaten simdi o uyuyunca uyuyamıyorum korkudan nefesini dinliyorum hepsi Allahın emaneti ama içi titriyor insanınRabbim şifa versin Allahın izniyle bi daha olmaz sen içini ferah tut
Hmm uzaga gtmisnz bn bursa iciyse die sordm cnmBozüyükte köfteci yusuf var baya çeşit var diğerleri gibi değil oraya gittik
Cok cok gecmis olsn allah en acilinden sifa versin kuzuya cnmm sende dikkst et ona lzmsn suan bosver diyetiKızlar duanıza ihtiyacımız var kucuk kuzum havale gecirdi geceyi hastanede gecirdik öyle kötü anlar yasadımki hala soktayım evdeyiz simdi daha iyi ama icimde korku var bende gece boyu halsiz uykusuz kaldıgım icin sabaha dogru mide bulantısı basdönmesi olunca esim zorla peynirli kraker yedirdi ama suan hiç bieşy gözümde segil herseyin bası saglık ondan da önce canından öte canın saglıgı
Ateşi mi vardı hasta mıydı valla çok zor bişey böyle olunca insan ne gereksiz şeylere üzülüyorum diyo
İnş canım ya uyurken oldu kolumda yatıyordu zaten simdi o uyuyunca uyuyamıyorum korkudan nefesini dinliyorum hepsi Allahın emaneti ama içi titriyor insanınAllah kaldıramayacagımız yük vermesin hiçbirimize
İnş canım ya uyurken oldu kolumda yatıyordu zaten simdi o uyuyunca uyuyamıyorum korkudan nefesini dinliyorum hepsi Allahın emaneti ama içi titriyor insanınAllah kaldıramayacagımız yük vermesin hiçbirimize
Yok yok kardeşim bilecikte ya onun yanina giderken yolda kahvalti yaptıkHmm uzaga gtmisnz bn bursa iciyse die sordm cnm
Bnde tartildim sabah ama kimse yazmayinca bnde yazmadm sanirim bu uygulamayi yapmicazBu arada kizlar sabahki tartiyi soyleneyi unuttum dun 68 bugun 67.9
Insan hemen azalmak istiyo 100 de olsa ama zor yaw hayatimda ilk defa diyet yapiyorumBnde tartildim sabah ama kimse yazmayinca bnde yazmadm sanirim bu uygulamayi yapmicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?