Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar balık yapacağım dün alıp temizledim bugün pişireceğim siz ne yiyeceksiniz

Kızlar duanıza ihtiyacımız var kucuk kuzum havale gecirdi geceyi hastanede gecirdik öyle kötü anlar yasadımki hala soktayım evdeyiz simdi daha iyi ama icimde korku var bende gece boyu halsiz uykusuz kaldıgım icin sabaha dogru mide bulantısı basdönmesi olunca esim zorla peynirli kraker yedirdi ama suan hiç bieşy gözümde segil herseyin bası saglık ondan da önce canından öte canın saglıgı

Rabbim şifa versin Allahın izniyle bi daha olmaz sen içini ferah tut

Rabbim şifa versin Allahın izniyle bi daha olmaz sen içini ferah tut
İnş canım ya uyurken oldu kolumda yatıyordu zaten simdi o uyuyunca uyuyamıyorum korkudan nefesini dinliyorum hepsi Allahın emaneti ama içi titriyor insanın Allah kaldıramayacagımız yük vermesin hiçbirimize

Cok cok gecmis olsn allah en acilinden sifa versin kuzuya cnmm sende dikkst et ona lzmsn suan bosver diyeti

İnş canım ya uyurken oldu kolumda yatıyordu zaten simdi o uyuyunca uyuyamıyorum korkudan nefesini dinliyorum hepsi Allahın emaneti ama içi titriyor insanın Allah kaldıramayacagımız yük vermesin hiçbirimize
Ateşi mi vardı hasta mıydı valla çok zor bişey böyle olunca insan ne gereksiz şeylere üzülüyorum diyo

Atesi fln varmiydi cnm hastamiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…