- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet canım vardı atesi 2 gibi fitil vermiştim düşmüştü sonra bir anda fırladı zaten oyle olunca olan oldu aynen gercekten hayatta ölümden baskası yalan ben 2 yıl önce gencecik kardesimi de kaybettim oyuzden böyle durumlarda ben de cok panik oluyorum zaten ölümü gördükten sonra insan diyor hersey yalanAteşi mi vardı hasta mıydı valla çok zor bişey böyle olunca insan ne gereksiz şeylere üzülüyorum diyo
Evet ya gece 2 gibi ilac vermiştim düştü ama sonda bir anda cıktı neden oldu anlamadım önceden cıkardı yaavs yavas 40 ında görmüştük evvelinde ama bu sefer aniden fırladı Allah muhafaza etlesin cümlemiİn yavrusunuAtesi fln varmiydi cnm hastamiydi
Başınız sağolsun çok üzüldüm gençlere çocuklara daha çok üzülüyorum ya Allah tüm hastalara şifa versinEvet canım vardı atesi 2 gibi fitil vermiştim düşmüştü sonra bir anda fırladı zaten oyle olunca olan oldu aynen gercekten hayatta ölümden baskası yalan ben 2 yıl önce gencecik kardesimi de kaybettim oyuzden böyle durumlarda ben de cok panik oluyorum zaten ölümü gördükten sonra insan diyor hersey yalan
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.. komsumuzun kizida gecirmisti gercekten cok kötü oluyor insan.. Inshallah üstünden tamamen atar Ve tekrarini yazamazsinizKızlar duanıza ihtiyacımız var kucuk kuzum havale gecirdi geceyi hastanede gecirdik öyle kötü anlar yasadımki hala soktayım evdeyiz simdi daha iyi ama icimde korku var bende gece boyu halsiz uykusuz kaldıgım icin sabaha dogru mide bulantısı basdönmesi olunca esim zorla peynirli kraker yedirdi ama suan hiç bieşy gözümde segil herseyin bası saglık ondan da önce canından öte canın saglıgı
İnş canım biz de bir iz yok gibi duruyor ama yine de nörologa götğrecegiz komsunun kızı nasık olduCok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.. komsumuzun kizida gecirmisti gercekten cok kötü oluyor insan.. Inshallah üstünden tamamen atar Ve tekrarini yazamazsiniz
Evet ya gece 2 gibi ilac vermiştim düştü ama sonda bir anda cıktı neden oldu anlamadım önceden cıkardı yaavs yavas 40 ında görmüştük evvelinde ama bu sefer aniden fırladı Allah muhafaza etlesin cümlemiİn yavrusunu
Teşekkürederim canım atesimtekrar cıktı 4 saatte bir surubu var bekliyorum işte düşer inşHuzurvermeyolunda çok geçmiş oldun.Rabbim acil şifalar versin canım.Ateşi düştümü şimdi,nasıl durumu!
Düşer inşallah canım.Hastaneden çıktınız mı?Teşekkürederim canım atesimtekrar cıktı 4 saatte bir surubu var bekliyorum işte düşer inş
Evet serumu bitince cıkardılar zaten igne var iki tane onları bi vurduysaydık toparlardı ama tee yarın sabaha o da nöbetteyiz bu gece bakalım ya nasipDüşer inşallah canım.Hastaneden çıktınız mı?
Kuzum iyi olacak sen kendini sakin tutman gerek.Allahın izniyle iyi olacak ateşi düştüğünde annesine çok ihtiyacı varEvet serumu bitince cıkardılar zaten igne var iki tane onları bi vurduysaydık toparlardı ama tee yarın sabaha o da nöbetteyiz bu gece bakalım ya nasip
O da ayni sekilde nörologa gitmisti ama suan cok sükür birsey yok, hicbir iz kalmadi o zaman 1.5 yaslarinda falandi simdi 2 sene gecti üstünden ondada birden gece yarisi olmustuİnş canım biz de bir iz yok gibi duruyor ama yine de nörologa götğrecegiz komsunun kızı nasık oldu
cnm yeni gordum cok gecmis olsun daha iyididr insallhKızlar duanıza ihtiyacımız var kucuk kuzum havale gecirdi geceyi hastanede gecirdik öyle kötü anlar yasadımki hala soktayım evdeyiz simdi daha iyi ama icimde korku var bende gece boyu halsiz uykusuz kaldıgım icin sabaha dogru mide bulantısı basdönmesi olunca esim zorla peynirli kraker yedirdi ama suan hiç bieşy gözümde segil herseyin bası saglık ondan da önce canından öte canın saglıgı
İstanbulda canım böyle durumlarda diyorum nedennnn geldiiim istaaanbuuulaaaNerede oturuyorsun canım?
Allah razı olsun canım tepelere tırmanmaya baslıyor atesi dusuncede varken soluyor yine cicek gibi ya bu cocuklar ne masumcnm yeni gordum cok gecmis olsun daha iyididr insallh
Atese baglı havalelerde %99 bşrşey cıkam denşyor ama yşne de tedbiren işte göstermek lazımmıs bizimkide 18 aylık bnde hemen kendimce deneme yaptım eve gelince koydum önüne puzzleı tak tak koydu hepsini tamam bişeyi yok dedimO da ayni sekilde nörologa gitmisti ama suan cok sükür birsey yok, hicbir iz kalmadi o zaman 1.5 yaslarinda falandi simdi 2 sene gecti üstünden ondada birden gece yarisi olmustu
Gecmis olsun cnm. Cocuklar soz konusu olunca insanin eli ayagina karisiyo. Simdi nasil ?Allah razı olsun arkadaslar burda kimsemz yok bizim ikinkucuk cocukla hastanede olmak zorbirşet ailelere de söylemedik üzülürler diye siz böyle hal hatır soruyorsunuz kendimi biriyle dertleşir gibi hissettim teşekkürederim herkese
Atese baglı havalelerde %99 bşrşey cıkam denşyor ama yşne de tedbiren işte göstermek lazımmıs bizimkide 18 aylık bnde hemen kendimce deneme yaptım eve gelince koydum önüne puzzleı tak tak koydu hepsini tamam bişeyi yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?