Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ateşi mi vardı hasta mıydı valla çok zor bişey böyle olunca insan ne gereksiz şeylere üzülüyorum diyo
Evet canım vardı atesi 2 gibi fitil vermiştim düşmüştü sonra bir anda fırladı zaten oyle olunca olan oldu aynen gercekten hayatta ölümden baskası yalan ben 2 yıl önce gencecik kardesimi de kaybettim oyuzden böyle durumlarda ben de cok panik oluyorum zaten ölümü gördükten sonra insan diyor hersey yalan

Atesi fln varmiydi cnm hastamiydi
Evet ya gece 2 gibi ilac vermiştim düştü ama sonda bir anda cıktı neden oldu anlamadım önceden cıkardı yaavs yavas 40 ında görmüştük evvelinde ama bu sefer aniden fırladı Allah muhafaza etlesin cümlemiİn yavrusunu

Başınız sağolsun çok üzüldüm gençlere çocuklara daha çok üzülüyorum ya Allah tüm hastalara şifa versin

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.. komsumuzun kizida gecirmisti gercekten cok kötü oluyor insan.. Inshallah üstünden tamamen atar Ve tekrarini yazamazsiniz

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.. komsumuzun kizida gecirmisti gercekten cok kötü oluyor insan.. Inshallah üstünden tamamen atar Ve tekrarini yazamazsiniz
İnş canım biz de bir iz yok gibi duruyor ama yine de nörologa götğrecegiz komsunun kızı nasık oldu

Of cok kotu olmus ama neyseki gecmis cnm

Allah razı olsun arkadaslar burda kimsemz yok bizim ikinkucuk cocukla hastanede olmak zorbirşet ailelere de söylemedik üzülürler diye siz böyle hal hatır soruyorsunuz kendimi biriyle dertleşir gibi hissettim teşekkürederim herkese

cnm yeni gordum cok gecmis olsun daha iyididr insallh

O da ayni sekilde nörologa gitmisti ama suan cok sükür birsey yok, hicbir iz kalmadi o zaman 1.5 yaslarinda falandi simdi 2 sene gecti üstünden ondada birden gece yarisi olmustu
Atese baglı havalelerde %99 bşrşey cıkam denşyor ama yşne de tedbiren işte göstermek lazımmıs bizimkide 18 aylık bnde hemen kendimce deneme yaptım eve gelince koydum önüne puzzleı tak tak koydu hepsini tamam bişeyi yok dedim

Gecmis olsun cnm. Cocuklar soz konusu olunca insanin eli ayagina karisiyo. Simdi nasil ?

Allah korusun cnm yoktur busey tabi hemen gitmisiniz hastaneye off bu cocuklara bisey olmasada biz hasta olsak onlarin yerine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…