Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar fazla yazamıyorum k.bakmayin eğer olursa bu hafta izne ayrilicam takımdan en kısa sürede dönerim inşallah

Hem nasıl fırladık bi görsen basma etekle falan rezil gibi valla bazen ben de öyle dusunuyorum

Cocuklar söz konusu olunca ne sac ne basma gorur gozz tamda habberleri izliom hungur hungurum zatenn cok cnm sikildi cokk aalhim hicbir anneye coxuhjnun acisini gostermesin

Bugün ki menüm
Sabah (11.00) : 1 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,roka,salatalık,2 dlm tam tahıllı ekmek
Ara (12,45) : 1/2 armut,1 hurma
Akşam (16.45): 5 yk karnabahar yemeği,1/2 kase çorba,1 kase yoğurt
Ara (18.35): 3 hurma,2 ceviz
Ara (20.00): 1 elma

Sıvılar: 1,5 lt su,1 kupa yeşilçay,1 kupa kayısılı form

Cocuklar söz konusu olunca ne sac ne basma gorur gozz tamda habberleri izliom hungur hungurum zatenn cok cnm sikildi cokk aalhim hicbir anneye coxuhjnun acisini gostermesin
Aynne bende bugunun üstüne izleyince kahroldum aglamaktan ben bi hastalıkta icim gitti o analar ah analar

Reactions: NGY
Sabah 5te 1 paket cubuk kraker yendi rahatsızlık dolayısıyla

Sabah 11de
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık biber
1 kk peynir
3 gun kırusu
3 ceviz

Oglen 3 te
1 avuc fındık

Aksam 18.30 da
1 kase ıspanak yemegi
Bol salata

2 lirre su
3 kupa bştki cayı

Mrnu cok iyi afiyet olsun

menün Cok güzel aksam yemegini baya erken yemende güzel, suyu biraz arttirsan sanki daha iyi olur gibi.. Eger diyetisyen sinir koymadiysa tabi

Menü
Sabah:bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek zeytin peynir ceviz salatalik cay
Sonra aksama kadar iki saate bi yogurtlu detoks icinde tuz yoktu iki fincan kusburnu bir fincan yesilcay ictim iki litreye yakin su ictim yarinda aynisi insallah esimde yapti aynisini sonucu merak ediyoruz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…