cnm yeni gordum cok gecmis olsun daha iyididr insallh
Allah razı olsun canım kardesim evet cok haklısın :)Kuzum iyi olacak sen kendini sakin tutman gerek.Allahın izniyle iyi olacak ateşi düştüğünde annesine çok ihtiyacı var
Hem nasıl fırladık bi görsen basma etekle falan rezil gibiAllah korusun cnm yoktur busey tabi hemen gitmisiniz hastaneye off bu cocuklara bisey olmasada biz hasta olsak onlarin yerine ya
Hem nasıl fırladık bi görsen basma etekle falan rezil gibivalla bazen ben de öyle dusunuyorum
tesekkur ederim cnm
Aynne bende bugunun üstüne izleyince kahroldum aglamaktan ben bi hastalıkta icim gitti o analar ah analarCocuklar söz konusu olunca ne sac ne basma gorur gozz tamda habberleri izliom hungur hungurum zatenn cok cnm sikildi cokk aalhim hicbir anneye coxuhjnun acisini gostermesin
Simdi nasil kuzucuk. Iyidir insallahAynne bende bugunun üstüne izleyince kahroldum aglamaktan ben bi hastalıkta icim gitti o analar ah analar
Sagol kaptanım atesi inip cıkıyor iştr nöbetteyiz bakalım Allah muhafaza eylesin cümlemizin yavrusunuSimdi nasil kuzucuk. Iyidir insallah
Mrnu cok iyi afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah (11.00) : 1 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,roka,salatalık,2 dlm tam tahıllı ekmek
Ara (12,45) : 1/2 armut,1 hurma
Akşam (16.45): 5 yk karnabahar yemeği,1/2 kase çorba,1 kase yoğurt
Ara (18.35): 3 hurma,2 ceviz
Ara (20.00): 1 elma
Sıvılar: 1,5 lt su,1 kupa yeşilçay,1 kupa kayısılı form
Kaptan iyiki dogdun kac oldunSimdi nasil kuzucuk. Iyidir insallah
Amin bol sivi aliyor mu annesi yemesi nasilSagol kaptanım atesi inip cıkıyor iştr nöbetteyiz bakalım Allah muhafaza eylesin cümlemizin yavrusunu
menün Cok güzel aksam yemegini baya erken yemende güzel, suyu biraz arttirsan sanki daha iyi olur gibi.. Eger diyetisyen sinir koymadiysa tabiBugün ki menüm
Sabah (11.00) : 1 haşlanmış yumurta,peynir,7 zeytin,roka,salatalık,2 dlm tam tahıllı ekmek
Ara (12,45) : 1/2 armut,1 hurma
Akşam (16.45): 5 yk karnabahar yemeği,1/2 kase çorba,1 kase yoğurt
Ara (18.35): 3 hurma,2 ceviz
Ara (20.00): 1 elma
Sıvılar: 1,5 lt su,1 kupa yeşilçay,1 kupa kayısılı form
Cok gecmis olsun kuzucuga huzurSagol kaptanım atesi inip cıkıyor iştr nöbetteyiz bakalım Allah muhafaza eylesin cümlemizin yavrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?