Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben dün yazmıştım tatlım yazacağım hergün bide defter tutuyorum duygularımı menülerimi oraya yazıyorum

tatlım spor salonuna yazılacağım birde yeni menüler denemeya başladım birde defter tutmaya başladım olacak ne olursa olsun olacak

Masallah canım sana sporun etkisi iste daha sonra kolay kolay geri de alınmıyor o kilolar hedefe kadar böyle gidersen harşka bir fizigin olacaktır eminim :)

hala sabitim tartida ve hala regl olmadim meyveyi tamamen kestim Baska ne yapabilirim hicbir fikrim yok
Canım sıkma canını regldendir eminim bittiginde eksilerdesin bence bu hafta bendede spgrunduzgun birsey yok ya yabsloyor verişim ya da ne bilim neden böyle oldu sporsuzluktan heralde

Haklisin kaptanim dusurmuyorum motiyi 3 4 gundur misafirim var die sporu yapmiyordm bugun tam gaz sporada devam cumaya en az -1 hedef koyuyorum kndime
ay masallah motşvasyonuna ya buarlaar hastalıklar uykusuzluklar yuzuden benim hiç elim kolum kalkmıyor bana bi motşvasyon lazım valla

23 yaşındayım canim 2 doğum yaptım
Oy masallah hayata erken atılmıssın sen bacım Allah bagıslasın yavrunu

Bilmiyorum niye ama sana gicik oluyorum @Deli ve Cesur yoo kiskanc degilim hic degilim

Yas 41 cocuk dört torun bir
hey masallah ablacım

O kadar ugrasmana degecek inanki banada diyolar cok zayiflama zayifsin zaten hi hi diyorum bildigime devam ediyorum
aynen ya bu zayıfsın diyenler bi yerde alışverşl yaparken de yanımızda olsalar hersey olmuyor işte onların zayıf dedigi kiloya

En büyük maşallah bana yaş 35 ,çocuk sayısı 0, koca yok
Oyle deme canım bazen olmaması olmasından hayırlıdır vakti zamanı var herseyin en guzelini yasayacaksın inş zamanı geldiğinde

Spor salonunhn kesinlikle erkisi olacak bence elif yılma sakın

Aynen boşver dalga gec ben sana özeniyorum hatta suaaralar
Koca değil ama çocuğum olsa güzel olurdu.Kendimi bu konuda eksik görüyorum sadece ama şöylede bi durum var evli olupda yıllarca çocukları olmayanlar var.Yine de çok şükür :)) İşim var,sağlığım var,ailem sağlıklı ve hayatta.Şükür sebebim çok

Sen de genceciksin arkadasım 31 yasına 3 cocuk sıgdırmakta helal olsun :) biz okumaktan hayata atılamadık simdide boş boş evde oturuyoruz hayırlı evlat yetiştirmeye calışmak da bir meslek gerci de
Ben jemde okuyarak sigdirdim lisansi bitirdikten sonra evlendim 25imde ise baslamistim 6.5 yildir evliyim evliyken yuksek lisansimida yaptim hatta pedogojik formasyonumuda aldim 3 yildir ucretsiz izindeyim evdeyim bakiciyi buldugum an evden kacacam

Aynen dogru insanin ne zaman cikacagi belli olmuyor bi bakmissin karsinda onemli olan ani gizel kılmak

Haklisin kaptanim dusurmuyorum motiyi 3 4 gundur misafirim var die sporu yapmiyordm bugun tam gaz sporada devam cumaya en az -1 hedef koyuyorum kndime
Sen yaparsin
Cok sesiz bugün kizlar nerdesinizzz yaa hafta sonu kacamaklarini mi saklamaya calisiyorsunuzzzzz kizlarrrrr
ben annemdeyim bugun arada bakiyorum sadrce

Valla ben bugun hiç bakamıyorum ya çok işim var
Kolay gelsin kuzu
Kilo bildirim
Cuma 51.6
Bugün 51.8
+200
nie boyle oldu ki

En büyük maşallah bana yaş 35 ,çocuk sayısı 0, koca yok
Olsun gec olsun guzel olsun
bak buraya sen hergun ne yiyecrgini yaz sabahtan. Yanlisin varsa biz duzeltelim

Ben yazmıştım

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107

Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109
90 60 90 olana kadar devam

Guncelleyiiiinnnnn Kanguru_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…